Icerige atla
Extraloob

Torque Clientless 3.0 Geliyor !

· 85 Yanıt · 15K görüntüleme · Sayfa 2 / 5
Yanıtlar
E
erci38 ⭐ 19y
Beyler sizce nezaman cikar torque
F
FB_Li ⭐ 17y
torque sadece geliştirmeş ama eski açıgı bulamamıslar bence olmaz bu iş
F
Yeni login sistemi kuyruk mantığında çalıştığı için kırılması pek mümkün değil.Torque her sn denese bile kuyruktaki sıra değişmez.
Yani şunun gibi bişey;
Bankada numara aldınız bekliyorsunuz. Her 20sn de bir sizin numaranız gelmiş mi diye kontrol ediliyor otomatik. Torque ise sizin numaranızı her sn kontrol ediyor. Ama önemli olan sıranın ne kdr çok kontrol edildiği değil; ne kadar hızlı ilerlediği.

Ama belki şöyle birşey mümkün olabilir; 4 farklı ipden hangisinde daha az kullanıcı bekliyorsa sizin için o ipden denemeye başlayabilir. Yada 4 ipden de aynı anda sıraya sokabilir. 2. durumda premiumsuz oyuna girmek saatler alır çünkü 1 char 4charlık yer kaplar sırada.
Ama yinede Stall Charları için iyi bi program. Helede Cliente geçirmeden stall kurup inventorydeki itemleri stalla koydurabilirse...
D
deadmaster ⭐ 19y
Yeni login sistemi kuyruk mantığında çalıştığı için kırılması pek mümkün değil.Torque her sn denese bile kuyruktaki sıra değişmez.
Yani şunun gibi bişey;
Bankada numara aldınız bekliyorsunuz. Her 20sn de bir sizin numaranız gelmiş mi diye kontrol ediliyor otomatik. Torque ise sizin numaranızı her sn kontrol ediyor. Ama önemli olan sıranın ne kdr çok kontrol edildiği değil; ne kadar hızlı ilerlediği.

Ama belki şöyle birşey mümkün olabilir; 4 farklı ipden hangisinde daha az kullanıcı bekliyorsa sizin için o ipden denemeye başlayabilir. Yada 4 ipden de aynı anda sıraya sokabilir. 2. durumda premiumsuz oyuna girmek saatler alır çünkü 1 char 4charlık yer kaplar sırada.
Ama yinede Stall Charları için iyi bi program. Helede Cliente geçirmeden stall kurup inventorydeki itemleri stalla koydurabilirse...

Test edildi onaylandı sıra sistemi yok 👴
Torque'yi 4 gözle bekliyorum 🤤
H
Hypnosis ⭐ 17y
@KaMpF_KeKs

Ooo paralı olursa joymax onu yasal yapar kullanması serbest yapar ama iyice geliştirip paralı satar joymax konu para olunca dururmu hiç 😄
M
muammer66 ⭐ 19y
inşallah kırarlar
E
EndoFStory ⭐ 18y
ne zaman gelicek bi bilginiz warsa sölermisiniz pre alcamda
D
ne zmn çıkıck bi fikriniz var mı ?
D
Deadly_TR ⭐ 18y
daha gelmedi gitti 1aydır bekliyoz
_
_UzZy_ ⭐ 18y
Yeni login sistemini kırarlarsa büyük bir kullanıcıya sahip olurlar. Yeni login sistemi yüzünden artık çoğu kişi kullanmıyor. Hadi hayırlısı.
D
DemonBoy ⭐ 18y
güzelde bunun ucunda ban var mı? 😕
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

viewtopic.php?f=53&t=120240&hilit=

ben burada yayınlananı kullandım anında 7 gün ban yedim ve yediğim ban rollback yüzünden 8 güne çıktı 😁
D

viewtopic.php?f=53&t=120240&hilit=

ben burada yayınlananı kullandım anında 7 gün ban yedim ve yediğim ban rollback yüzünden 8 güne çıktı 😁

😁
H
haso42 ⭐ 18y
Bu cok Guzel oldu Torque yi 4 Gözle bekliyorum 😱 😱 😱
M
mustyyy007 ⭐ 19y
bu torgue lütfen hemen glesin yha kım yapıyosa tugue yi lütfennn bilader
ama geçen pazartesi ile salı arkım torgue yi kullandı charı 7 gun ban yedi hahahaah
ama nasıl çozcez bi şi silkensender ın ismine değiştirin diyonuz değiştiriyoruz
napcaz check gunleri torgue ile girmiyekmı bana biri yardımcı olsun lütfen
E
elit ⭐ 17y
resmi sitesinde clientless 3.0 hakkında bişeyler yazıo ama daha gelmedi mi?
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Yakında geliyor yazmışlar...
R
radek914 ⭐ 17y
x
A
alibey587 ⭐ 18y
bari tarih belirtseler süper olacak...yada şu şu tarihler arasında olablir deseler...
E
edi3 ⭐ 17y
eeee. yeter gelsin artık beklemekten gözüm cıktı... 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: