Icerige atla
Extraloob

The Vampire Diaries [Sohbet Konusu]

· 14 Yanıt · 1.3K görüntüleme
A
Aphrodite OP ⭐ 18y

İzleyen arkadaşlar vardır illaki çok sert geçiyor 4. sezon ısırmalı kanatmalı 😆 4. sezon hakkında yada bütün dizi hakkında görüşlerinizi, beğenilerinizi alalım. Bizde burda muhabbet edelim bari 😁
14 Yanıt
F
frityus ⭐ 17y
Silas'ı aşırı merak ediyorum,Damon ilerki bölümlerde ölecek koldan sonra o da ölürse dizi sıkar gibi..Neden sıkar derseniz bütün kötü planları bu ikisi yapıyor ekşın azalır sıkılırdık 😄
A
Aphrodite OP ⭐ 18y
Katılıyorum damondan sonra saracağını bende sanmıyorum. Halen daha Klaus taraftarıyım 😞 adamın " may neym iz kılaous " diyişi bile ayrıydı 😞
F
frityus ⭐ 17y
Katılıyorum damondan sonra saracağını bende sanmıyorum. Halen daha Klaus taraftarıyım 😞 adamın " may neym iz kılaous " diyişi bile ayrıydı :(

Adam öyle bir ingilizce konuşuyorki fransızca sanki Tyler=Taylıağ
A
Aphrodite OP ⭐ 18y
Şu Elenaya 1-2-3. sezonda gıcık oluyodum. Hep bir şımarık rol içerisindeydi dizi üstüne kurulu diye. Toparlamışlar hatunu 😄
T
tenpanter ⭐ 17y
Ergen dizisi ama izliyorum 😄 burdan ne sonuç çıkardınız bende biliyorum 😞

edit:Vakit geçsin diye izliyorum Being Human x1000 basar.
1-2 bölüm izledim pek beğenmedim açıkçası . İzleyecek hiçbir dizim kalmadığında bir ihtimal başlayabilirim . Bu arada aynen Being Human kat kat iyi.
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
1-2 bölüm izledim pek beğenmedim açıkçası . İzleyecek hiçbir dizim kalmadığında bir ihtimal başlayabilirim . Bu arada aynen Being Human kat kat iyi.

+sweet
F
frityus ⭐ 17y
1-2 bölüm izleyen insan zaten bu diziyi sevmez bro bende ilk bölümlerini izlememiştim sonradan kurtlar vs işler çok güzelleşiyor
J
Judas ⭐ 19y
aynen 3 bölüm izledim sıkıldım tatilin bitmesine 2 hafta var daha izleyebilirim belki =)
A
Aphrodite OP ⭐ 18y
Hani böyle iskender vardır, yanında kebap, çiğ köfte filan vardır bir masada hepsini yiyesin gelir yersin şişersin felan hareket edemezsin. Sonra karnının ağrısına mekik filan çekersin geçsin diye hareket edersin bu dizide öyle bişi yani 😁 bende bir sürü dizi izlerim yeni bölümü gelmezse buna geçiyorum maksat zaman geçsin. Ama belli bölümleri gerçekten zevkli vurmalı kırmalı olanlar 😁
D
Doma$no ⭐ 18y
5. sezon geldi işler değişti Silas öldü var mı izleyen ve fanı olan ben gibi 😁 Buna ek olarak TheOriginals başladı ve TVD'den daha iyi son bölümleri
B
Ben de ⭐ 17y
3. sezon dahil her şey çok iyi ilerledi daha sonradan her şeyi bokladılar; bana göre. Bu durum çoğu diziye oldu, örneğin büyük bir fanı olduğum Chuck dizisine de. Supernatural da şuanda o yönde gidiyor. Nereden ne çıkartalımda bu diziyi yürütmeye çalışalım diyerek bana göre dizi çekilmez ama şuanda sadece ilk sezonları çok izlenmiş dizileri yaşatma derdinde koşuyorlar.
F
frityus ⭐ 17y
Çok saçmalıyorlar cidden 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: