Evet arkadaşlar foruma birine bir şey danışmak ya da basit bir soru sormak için başlık açmak istemediğim için böyle bir konu açmayı düşündüm. GKFC sadece geceleri açık.Sırf konu açmam gerektiği için soramadan çıkıyorum bazen.Bu yüzden böyle bir konu açasım geldi. Gündelik sohbetlerimizi yapabileceğimiz sabit bir başlık olsa fena olmaz diye düşündüm. İlk sorumu sorayım bari dövme işiyle uğraşan var mı acaba? :))
Gündüz Sohbet Konusu [GSK]
· 2.4K Yanıt · 610K görüntüleme 0 okuyor
2.4K Yanıt
Günaydın

Tünaydın

iyi günler, iyi olmuş gündüz sohbet için 🍺
Güzel olmuş konu 🍺
Yaralı style RanstaMonsta
⭐ 10y
Gerekliydi 👍

3 gündür 6.30da kalkıyorum , çok fenayım
⭐ 10y
Neden öyle reis?

365 gün 5 de kalkacaksın 🤣
Okul var 9 da , anca gidiyom
⭐ 10y
7'de kalkıyorum ben de sadnessla1

7'de kalkıyorum ben de sadnessla1
Neyse ki yarın yatış 🤙
Yaralı styleNeyseki istediğim saatde kalkabiliyorum

haftada 2 gün 8'de kalkmam gerekiyor onun dışı kafam rahat 😄
1 ay önce e devlette askerliğim 2019 a kadar tecilliydi, geçen üniversiteye gidip diplomamı almak için ilişiğimi kestim, dün baktım e devlet'e "en yakın askerlik şubesine gidin" diyor, sebebi üniyle ilişiği kesmemden mi kaynaklı ?
RanstaMonsta
⭐ 10y
1 ay önce e devlette askerliğim 2019 a kadar tecilliydi, geçen üniversiteye gidip diplomamı almak için ilişiğimi kestim, dün baktım e devlet'e "en yakın askerlik şubesine gidin" diyor, sebebi üniyle ilişiği kesmemden mi kaynaklı ?
Öyle olmalı.

@RanstaMonsta zaten askerlik şubesine gitmezsem yakında inzibatlarla giderim 😄
Mezun olmadan aldırdıysan kaydını normaldir , mezun olduktan sonra sanırım 2 yıl erteleme iznin oluyor.
Mezun olmadan aldırdıysan kaydını normaldir , mezun olduktan sonra sanırım 2 yıl erteleme iznin oluyor.
Mezun oldum diplomayı da aldım, sanırım yakın bir süre içinde erteletmem lazım, yoksa bela açıcam kendi başıma 😄
Teamspeakten anlayan varmı

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap