Icerige atla
Extraloob

Arrow[Sohbet Konusu]

· 66 Yanıt · 7.2K görüntüleme
F
frityus OP ⭐ 17y
İzleyen arkadaşlar eminim çoktur
66 Yanıt
Z
Zippy ⭐ 15y
Çok karmaşık bi hal aldı çok uzatmayacaklar sanırım diziyi

Sadece Felicity için bile izlerim o diziyi şuan ama konusuda ayrı bir ilgimi çekiyor 😄
Advance
Advance ⭐ 18y
Konusu, türü nedir kısa bilgilendirme pls
Z
Zippy ⭐ 15y
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Konusu, türü nedir kısa bilgilendirme pls

Bana adı yetmişti başlamak için 😄 Adam yay kullanıyor daha ne olsun 😄
Oliver Queen adında bir gencin 5 yıl boyunca bir adada tek basına kalıp babasının ölmeden önceki sözlerinden yola çıkarak şehrini kendi deyimiyle zehirleyenlerden arındırıyor.Ayrıca adada yasadıkları şehirde yaptıklarından çok daha sürükleyici adada en son Crixus vardı 😄
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Dizideki Starling City maceraları tam bir Arka Sokaklar terk vallahi. Her bölümdeki 2 dakikalık ada hayatı ve crixus için izliyorum desem yalan olmaz.
F
frityus OP ⭐ 17y
Şahsen bana ilk saçma gelen şey bu adama gelen mermilerin adama neden vurmamasıydı fakat gidişatı ile bu izlenimi gölgeledi.Crixus ve teen wolftaki jacksonın gelmesiyle çok güzelleşti dizi
Sana puanım dohuz ganka.Güzel dizidir izlenir.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Bu mesaj Zippy rumuzlu uyeden alinti yapildi

Sadece Felicity için bile izlerim o diziyi şuan ama konusuda ayrı bir ilgimi çekiyor :D

Dizi ikinci sezon onayını çoktan aldı.Güzel dizidir aslında , crixus için izlenir.
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi

Sadece Felicity için bile izlerim o diziyi şuan ama konusuda ayrı bir ilgimi çekiyor :D

Dizi ikinci sezon onayını çoktan aldı.Güzel dizidir aslında , crixus için izlenir.

ben Arrow karakteri icin izlerim abi kafadan. Cok kaliteli surukleyici fakat 2 haftadir bekliyorum yeni bolumu bu hafta cikacak sonunda. gecikiyorlar arada
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi

ben Arrow karakteri icin izlerim abi kafadan. Cok kaliteli surukleyici fakat 2 haftadir bekliyorum yeni bolumu bu hafta cikacak sonunda. gecikiyorlar arada

Yeni bolum bu hafta cikti aga sen karistirmissin

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
bugun yada dun cikmistir takip ediyodum 2 haftadir 😜
M
mrfluu ⭐ 15y
7.bölüme kadar izledimde sarmadı pek.
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
@sweet
persembe gunleri cikiyor gecen persembe cikti yeni bolum
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
@sweet
persembe gunleri cikiyor gecen persembe cikti yeni bolum

tarihleri karistirdim iyice spartacus yuzunden. 20li bir tarih vermislerdi ondan oncesinde 2 hafta bekledik resmen
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Aynen 28 Subatta 16. bölüm çıktı sonra bir sonraki bölümü 21martta çıkardılar ama şimdi tekrar çizelgesine döndü mola vermişti yani. 16 Mayısa kadar haftada bir şeklinde devam edecek.
Bu arada Spartacus de molaya girdi bu hafta yeni bölüm yok -.-"
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Aynen 28 Subatta 16. bölüm çıktı sonra bir sonraki bölümü 21martta çıkardılar ama şimdi tekrar çizelgesine döndü mola vermişti yani. 16 Mayısa kadar haftada bir şeklinde devam edecek.

ozaman bu fragman son bolum? 12 nisan son dediler ya da 1 bolum daha kaldi sadnessla1
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Bu mesaj sweetCHIEF rumuzlu uyeden alinti yapildi

ozaman bu fragman son bolum? 12 nisan son dediler ya da 1 bolum daha kaldi sadnessla1

Yok son bolum 12 nisanda ondan once bir de 6 nisanda bir bölüm var 😄
F
frityus OP ⭐ 17y
Tommynin babasınında adada olduğunu bir tek benmi düşünüyorum?
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Bu mesaj frityus rumuzlu uyeden alinti yapildi

O konuyu işleyecekleri çok vakit olacak bencei konuların ilerlemediği bir yerde tekrar ortaya çıkaracak onu. Ve evet fyersla çalışan adamlardan biri olabilir ☕
E
EmmaW ⭐ 19y
Bu mesaj frityus rumuzlu uyeden alinti yapildi

geçen bölümde dediklerine göre adam karısı öldükten sonra kaybolmuş bikaç sene karısı öldüğündede tommy 8 yaşındamı ne diyolardı farklı bir zaman dilimi yani aynı anda adada olduklarını sanmam

dizide güzel dizide bazen çok bayıyor harbi arkasokaklara bağlıyor keşke şu ada sahneleri daha uzun olsa

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: