İzleyen arkadaşlar eminim çoktur

Konusu, türü nedir kısa bilgilendirme pls

Çok karmaşık bi hal aldı çok uzatmayacaklar sanırım diziyi
Sadece Felicity için bile izlerim o diziyi şuan ama konusuda ayrı bir ilgimi çekiyor :D
Bu mesaj Zippy rumuzlu uyeden alinti yapildiÇok karmaşık bi hal aldı çok uzatmayacaklar sanırım diziyi
Sadece Felicity için bile izlerim o diziyi şuan ama konusuda ayrı bir ilgimi çekiyor :D
Dizi ikinci sezon onayını çoktan aldı.Güzel dizidir aslında , crixus için izlenir.
Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj Zippy rumuzlu uyeden alinti yapildiÇok karmaşık bi hal aldı çok uzatmayacaklar sanırım diziyi
Dizi ikinci sezon onayını çoktan aldı.Güzel dizidir aslında , crixus için izlenir.
ben Arrow karakteri icin izlerim abi kafadan. Cok kaliteli surukleyici fakat 2 haftadir bekliyorum yeni bolumu bu hafta cikacak sonunda. gecikiyorlar arada

@sweet
persembe gunleri cikiyor gecen persembe cikti yeni bolum

Aynen 28 Subatta 16. bölüm çıktı sonra bir sonraki bölümü 21martta çıkardılar ama şimdi tekrar çizelgesine döndü mola vermişti yani. 16 Mayısa kadar haftada bir şeklinde devam edecek.
Bu arada Spartacus de molaya girdi bu hafta yeni bölüm yok -.-"
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildiAynen 28 Subatta 16. bölüm çıktı sonra bir sonraki bölümü 21martta çıkardılar ama şimdi tekrar çizelgesine döndü mola vermişti yani. 16 Mayısa kadar haftada bir şeklinde devam edecek.
Bu arada Spartacus de molaya girdi bu hafta yeni bölüm yok -.-"
ozaman bu fragman son bolum? 12 nisan son dediler ya da 1 bolum daha kaldi sadnessla1

Tommynin babasınında adada olduğunu bir tek benmi düşünüyorum?

Tommynin babasınında adada olduğunu bir tek benmi düşünüyorum?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap