Icerige atla
Extraloob

The Walking Dead [Sohbet Konusu] (Spoiler Tehlikesi)

· 412 Yanıt · 116K görüntüleme Sabitlenen
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
Süper 1. sezon, rezalet bir 2. sezon dan sonra OMG dedirtecek bir sezon var karşımızda.

Takip eden var mıdır? Gelin muhabbet edelim 😊

412 Yanıt
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
hacım fena takipçisiyim sezon 3'ün açılışı çok fena oldu az sonra 2.bölüme bakacam yayınlandımı diye 😄
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Yayınlanmış 720p'sini indirip akşam izlicem 117 led tv'de 😜
Windy
Windy ⭐ 19y
1. sezon 2 bölüm izleyip sıkılıp bıraktım. Sevemedim bir türlü vampirdi zombiydi.
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
@Duygusuz
Bence hemen izle 😄
@Windy
Bu tür filmler herkese hitap etmiyor, ayrı bir kitlesi var. Mesela bende aksiyon filmlerinden hoşlanmıyorum, müzikte pop neyse filmlerde de aksiyon o benim için. Mutant ailesinin her zaman yeri ayrıdır bende 😜
Windy
Windy ⭐ 19y
Kız arkadaşım fena hastası,2 tane elemandan bahsedip duruyor. Fena takığım o ikisine
Advance
Advance ⭐ 18y
2. sezondaki hayal kırıklığı ile bırakmıştım ancak dizi kalmayınca tekrar başladım, tam bitirdim 2. sezonu 3 sezon başladı 😆
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
İndirdim ben 5-10 dk sonra başlıyorum izlemeye 😈
R
Rowndark ⭐ 18y
Doritos ve ice-tea aldım 2.bölümü izliyorum 🍿
C
Canova ⭐ 17y
İlk bölüm o kadar da aksiyonlu değildi ama sonlara doğru iyi sarmıştı. Şimdi Dexter'ı izleyeceğim. Bu gün yarın 2. bölümünü izlerim 😄
X
XBosstarix ⭐ 18y
Birkaç bölümünü izledim de pek sarmadı..
E
Bu sefer pek beğenmedim ya öyle pek bir aksiyon ve heyecan yoktu . Ama yinede güzeldi tabii . Pazartesi gününü seviyorum ya . Dexter ve Walkind Dead ...

3. Bölümün Trailer ı :

Spoiler
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
3. bölümde çok değişik şeyler var yahu, acayip meraklandırdılar 😄
M
Mirage ⭐ 19y
2. sezon doldurma gibi olmuştu biraz. Hani her dizide böyle duraklama sezonları vardır diye geçiştirip izlemiştim. 3. sezona heyecanla girdim ve bekleneni verdi gibi. Bu düzeyde devam ederse çok güzel gider.
T
tenpanter ⭐ 17y
Bir sezonda hapishanede yatarlar ohh 😊
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
lorimidir nedir hersell'a suni tenefüs yaparken adam sıçradı ya orda ben bir sıçradım yerimden ölüyodum korkudan nasıl odaklandıysam tv ye 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Bu sefer pek beğenmedim ya öyle pek bir aksiyon ve heyecan yoktu . Ama yinede güzeldi tabii . Pazartesi gününü seviyorum ya . Dexter ve Walkind Dead ...

3. Bölümün Trailer ı :

Spoiler

As you can see the zombies have been keeping the fields nice and cut at

Çok fazla bu bakımdan eksikleri var , traş olmuş adamlar vs 😊

Bir sezonda hapishanede yatarlar ohh :)

Büyük ihtimal öyle olacak.Hani yola koyulup yeni yerler , keşfetmedikçe pek bir heyecanı kalmıyor dizinin benim için.
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
lorimidir nedir hersell'a suni tenefüs yaparken adam sıçradı ya orda ben bir sıçradım yerimden ölüyodum korkudan nasıl odaklandıysam tv ye :D

Aynen aynen 😄 Kulaklığı çıkardım öyle takip ettim orayı, yurttakiler bön bön bakıyorlar 😆

Bir de bu sezonla ilgili "ölü takliti yapan zombi de gördük" diye yorum yapmışlar ekşi de kahkaha attım 😄 (hörşılı ısıran zombi için)
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
lorimidir nedir hersell'a suni tenefüs yaparken adam sıçradı ya orda ben bir sıçradım yerimden ölüyodum korkudan nasıl odaklandıysam tv ye :D

Aynen aynen 😄 Kulaklığı çıkardım öyle takip ettim orayı, yurttakiler bön bön bakıyorlar 😆

Bir de bu sezonla ilgili "ölü takliti yapan zombi de gördük" diye yorum yapmışlar ekşi de kahkaha attım 😄 (hörşılı ısıran zombi için)
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y

ahaha makara:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: