Bir Tanri’nin kendisinin Tanri oldugunu anlamasinin bir yolu varmidir????
Bu asla mumkun degildir !!!
Bir Tanri tanimi geregi butun herseyi en basindan bilmek zorundadir,ve bu bilgi asla degisemez.
Ancak bir Tanri’nin kendisinde varolan bu enformasyonun ona nereden geldigini bilebilmesinin hic bir yolu yoktur.
“Bir Tanri isem bu bilgi ben de ezelden beridir var olmali” dese,
Ezeliyet bilgisine hic bir zaman sahip olamayacagindan,
“Bir Tanri isem ebediyen var olmaliyim” dese,
Ebediyet bilgisine asla sahip olamayacagindan,
Hic bir zaman bir Tanri oldugunu bilemez,
Tanri oldugununu dusunebilir ama bunu asla kanitlayamaz,
Kendinde var olan Tanri oldugu enformasyonu’nun gercek mi,fake mi oldugunu test etmesinin hic bir yolu yoktur !!!!
Saygılar...
Tanri,Tanri oldugunu bilebilir mi? Bilse de guvenebilir mi?
· 89 Yanıt · 5.4K görüntüleme 0 okuyor
89 Yanıt
Bu ne saçmalıktır ben pek birşey anlayamadım anlattığından kusura bakma ne demek istedin acaba ?
Bu ne saçmalıktır !!
bence biraz daha kibar bir dille söylesen daha iyi olur güzel yazı SagopaKajmer teşekkür ederiz paylaştıgın için 🙏
İYİ FORUMLAR
bence biraz daha kibar bir dille söylesen daha iyi olur güzel yazı SagopaKajmer teşekkür ederiz paylaştıgın için 🙏
İYİ FORUMLAR
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !saçma saçma konu açma
lütfen kilit
lütfen kilit
saçma saçma konu açma
lütfen kilit
Vayy haline 😁 😁 🙏
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !saçma saçma konu açma
lütfen kilit
lol. 😜
saçma saçma konu açma
lütfen kilit
Vayy haline 😁 😁 🙏
emre sözlerine dikkat et matap oldugun kişi NWO üyesi ve her hakkı elinde sınırsızdır ki ayrıca bu ne terbiyesiz bir yorumdur kibar olmayı denesen olmaz mı bak bende konuyu begenmedim ama senin gibi yorum yapıyormuyum susuyorum sadece sende bunu denemelisin.
Paylaşım İçin Teşekkürler.
Special thx to FlexiVAh vah 🙏
GSfaruk Hristiyanlık , Budistlik bilmem ne falan bunlarında bir Din oldugunu unutma onlarda bir inanış nasıl onlar bize saygılı oluyorlarsa sende onlara karşı saygılı olacak ve kimin hangi dinden oldugunu önemli değil insan olması önemli bunuda iyi öğren gel 😉
İyi forumlar
İyi forumlar
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !Kardeşim Yazdı konular tamamen din duşmanlığı yazıklar olsun
Ben Müslümanım, sadece herkez düşünmüştür bir ara Allah nasıl oluştu hep vardı deniliyor hep nasıl olsun ? İllaki bunun bir oluşumu vardır ama bunu oda bilemez bizde bu karışıklıgı düzeltiyorum düşünceleriniz çelişmesin...
Allah`ın hep var olduğuna inanabiliyoruz, ama evrenin hep var olduğuna inanamıyoruz... 🙄
Konunun Tam Ne İşlemek Istedıgını Anlamasamda Eline Saglık Sonucta Bir Emek Var Ortada 😉
Ne işledigini 1. sayfanın son yorumunda açıkladım.
T
TitusPullo
⭐ 19y
Crazy_Emre
2. uyarını aldın 3.sü olmayacak!
2. uyarını aldın 3.sü olmayacak!
Kardeşim Yazdı konular tamamen din duşmanlığı yazıklar olsun
Bizde müslümanız kafanızdaki soruları gideriyoruz sizi aydınlatıyoruz teşekkür edeceğine ettiğin lafa bak ben burda sana Allah yok mu diyorum ? İyi oku yorumlarımı ve konuyu...
Çok derin bir konu olmuş ozaman. Bunu öğrenmenin tek yolu ölmektir belki öldükten sonra bile öğrenemeyebiliriz.
Tanrinizin kendisi biliyor mu ki ogreneceksiniz diye sorgulamaniz daha dogru oncelikle.. 😉
+1 Allahta kendi başını veya yaradanını bilmiyor bilse Kuranda ben hep vardım yazmaz...
Ve şuda var Allah kendini yapabileceklerini bile bilmiyor bilmediği için biz insanları kendi ruhunun parçalarıyla yarattı kendi gücünü ve yapabileceklerini görmek için... Tabi bunlar derin ve karmaşık konular sitenin yaş ortalamasına göre herkezin kabullenicegi şeyler değil. Daha fazla açıklamaya gerek yok...
Ve şuda var Allah kendini yapabileceklerini bile bilmiyor bilmediği için biz insanları kendi ruhunun parçalarıyla yarattı kendi gücünü ve yapabileceklerini görmek için... Tabi bunlar derin ve karmaşık konular sitenin yaş ortalamasına göre herkezin kabullenicegi şeyler değil. Daha fazla açıklamaya gerek yok...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap