Icerige atla
Extraloob

T0ky0 - Old Xian :P

· 18 Yanıt · 1.6K görüntüleme
T
Threnody OP ⭐ 17y
Bir zamanlar bu oyunu tam bilmiyorduk, Xian çok pert cap 70 ama oyundan zevk alıyorduk
Almanya da yaşayan bir ailenin oluşturduğu muhteşem dostlar arasındaydım.
O günlerden bir kaç kare 😊

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.
18 Yanıt
K
Kai ⭐ 18y
Hey gidi günler hey
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Xian da oynuyordum bende ilk başladığımda. ULTRASCORPIO yu tanırsın belki ?
Special thx to Flexi
A
Addicted ⭐ 19y
bende ilk xianda basladım emreuraldı nickim 😆 uhauha 35 lwl ı görebildim en fazla 😆
T
Threnody OP ⭐ 17y
Xian da oynuyordum bende ilk başladığımda. ULTRASCORPIO yu tanırsın belki ?

ULTRASCORPIO hmm hatırlıyor gibiyim ama Şüphe var xD
2005 - 2006 - 2007 pek aklıma gelmiyor ^^
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
bende ilk xianda basladım emreuraldı nickim 😆 uhauha 35 lwl ı görebildim en fazla 😆

Sen iyisin yine, ben 33 olduydum max 😆 Charın buildi ; İkonu hangisinin güzelse o skill açık, hangi silah daha şekil duruyorsa o silahı kullanırdım. 10 lvl e kadar mangyang larda kasmıştım. Heeeeeeeeyy gidi günler heeeyyy. Her hafta pazar günleri saat 12 de Türklerin toplu kervan'ı vardı. Downhang dan çıkar hotana giderdik. Thiefler koşuştururdu peşimizden.. 🙏 ❤️
Special thx to Flexi
T
Threnody OP ⭐ 17y
çok zevkliydi be özlüyorum gerçekten
39 yapmıştım charı sonra şifreyi unuttum buralara takıldıktan sonra
ama değişmeyen tek şey
Fire Blade 😊
S
Ne günlerdi bee 😊
E
exotic ⭐ 18y
Benimde nukerim vardı xianda bi ara sonra ne oldu bilmiyorum 😜 31 lvl 😜
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
eskiler gerçekten özleniyor güzelmiş kuzum 😘
G
Genie ⭐ 16y

Sen iyisin yine, ben 33 olduydum max 😆 Charın buildi ; İkonu hangisinin güzelse o skill açık, hangi silah daha şekil duruyorsa o silahı kullanırdım. 10 lvl e kadar mangyang larda kasmıştım. Heeeeeeeeyy gidi günler heeeyyy. Her hafta pazar günleri saat 12 de Türklerin toplu kervan'ı vardı. Downhang dan çıkar hotana giderdik. Thiefler koşuştururdu peşimizden.. 🙏 ❤️

oda bişeymi 14 lvle kadar manyangta kasmıştık arkadaşla 😆 o görev yapardı ben para yapsın diye görev itemlerini satardım daral: 1k parayla dolaşırdık ama hiçte sıkılmazdık ❤️
T
Threnody OP ⭐ 17y

oda bişeymi 14 lvle kadar manyangta kasmıştık arkadaşla 😆 o görev yapardı ben para yapsın diye görev itemlerini satardım daral: 1k parayla dolaşırdık ama hiçte sıkılmazdık ❤️

aynen ^^
16 lvl olduğumda chine tomb da takılırdık gördüğümüz en düşük altını alırdık
P
ParduS_ ⭐ 19y
Ne günlerdi bee :)
K
KeepinGS ⭐ 16y
Siz ne diyosunuz ben oyuna h.sonu gece baslamıstım skill falan ne bılmıyodum tek yaratık kesıp skıll atlıyorum 15 lvl'e kadar sabah okula gıdene kadar manyangta elle kastım 😄
U
Uprising ⭐ 19y
Hey gidi günler hey
H
herkeste gdf 😄 eskılerı bende ozluyorum benımde ılk charım xian daydı karabassan dı nıck ı ıd pw de hatırlıyorum hala 😄 ID : karabassan PW: 34ua5522 :D:D isteyenler girsin baksın anlasılır ılk zaman charı oldugu 22 lvl mı ne str ınt aynı ve butun skıller acık :D:D Gdf lerı Santa Setlerı Black Devil suıt leri Special Hunter ID leri NPC ye satardık 800k ya ^^
T
The_White ⭐ 18y
Xiandaydı bnımde ilk çarım orda Flip vardı KuwetMira vardı yosuf01 vardı oda benım ark 😄
H
Xiandaydı bnımde ilk çarım orda Flip vardı KuwetMira vardı yosuf01 vardı oda benım ark :D

aynen Xian da Kulturkafe tr vardı Turk kervanları fln cekılıyodu Fenaydı

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: