adam ol
Sw Mena +12 Finally Legend 2h
· 89 Yanıt · 9.3K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 4 / 5
Yanıtlar
R
RoyalFlash
⭐ 17y
Burda 12 d silaha hiç + basmayanlar gelip konuşuyorlar.Bug vardı fakat kaldırıldı.Ayrıca kaldırılmasaydı bile en fazla +5 götürürdün silahı.Yok basınca -1 liyo diyen arkadaşlar hiç basmamış heralde.O koyduğun magic stone 1 tane luck veriyosa namerdim.Mısırlılar ilk gün +5 yapmak için 600 silk harcadı.Luckysiz basmak gibi bişey bu.Bi 12 d silaha + basın sonra kolay dersiniz.Ayrıca kimseninki yemez 12d+11 silaha + denemek.
Tebrikler kardeşim.Tek şey söyliyim kıskananlar çatlasın nmk
bro glo atan arkadasına aynen katılıyom.şaka maka helal olsun kardeşim
Burda 12 d silaha hiç + basmayanlar gelip konuşuyorlar.Bug vardı fakat kaldırıldı.Ayrıca kaldırılmasaydı bile en fazla +5 götürürdün silahı.Yok basınca -1 liyo diyen arkadaşlar hiç basmamış heralde.O koyduğun magic stone 1 tane luck veriyosa namerdim.Mısırlılar ilk gün +5 yapmak için 600 silk harcadı.Luckysiz basmak gibi bişey bu.Bi 12 d silaha + basın sonra kolay dersiniz.Ayrıca kimseninki yemez 12d+11 silaha + denemek.
sagolasın dostum artık bug vs. diyenlere cevap bile vermiyorum zaten 😊
A
altanyunus
⭐ 19y
1.kaç stone harcadın bu iteme
2. bug varmı gerçekten
3. ne olursa olsun HELAL OLSUN
2. bug varmı gerçekten
1.kaç stone harcadın bu iteme
2. bug varmı gerçekten
1. 3-4 prof.
2.bug yok inanınki ( ama var diyenlerede saygım var cekemiyolar:P)
3. eyw sagolasın 😄
Ohannes 😄
kutsal bok aşkına... summer5: oyunu bırakıyorum.
haykırarak güldüm 😆
ayrıca bu nedir 😁
En son WoozyBici tarafından 27 Mar 2011, 13:05 tarihinde düzenlendi, toplamda 15.000.000 kere düzenlendi.
hahaha 😄
o çocuk görüyor keşke benimde +12 legendim olsa diyor anne niye bizde yok diyor 😢
o çocuk görüyor keşke benimde +12 legendim olsa diyor anne niye bizde yok diyor 😢
aynen öle 😢
not: Annenin cevabı terlik olur.
lol xd
summer4:
summer4:
💃
L
LadyBigBoobs
⭐ 17y
neyını kıskancam ya senın mıllet +5 basamıyo bugla bastıgın bellı bı sey yanı
neyını kıskancam ya senın mıllet +5 basamıyo bugla bastıgın bellı bı sey yanı
artık laf anlatmak istemiyorum sizin gibi düsük insanlara king sizsiniz okey 👍
L
LadyBigBoobs
⭐ 17y
böle salakca laflar etcegın bellı zaten hadı gulum ßß yaptın neyın ınkarını edıosun
böle salakca laflar etcegın bellı zaten hadı gulum ßß yaptın neyın ınkarını edıosun
lan mal oglu mal canımı sıkma benım madem bug var staffımız nıye +5 e dustu kıskanmakda ustunuze yok
haykırarak güldüm 😆
ayrıca bu nedir 😁
En son WoozyBici tarafından 27 Mar 2011, 13:05 tarihinde düzenlendi, toplamda 15.000.000 kere düzenlendi.
ilginç değilmi? çok hoşuna gitmedimi ha? o zaman tadını çıkar ahbap... [horny21 sin:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap