Icerige atla
Extraloob

Sw Mena +12 Finally Legend 2h

· 89 Yanıt · 9.3K görüntüleme · Sayfa 3 / 5
Yanıtlar
E
EvilHunter OP ⭐ 17y
işte diyorum ya bulanlar söylemiyor kimseye siz inanın bug suz bastığına bir şey demiyorum ama normal silahlara bile +12 basan görmedim bu silaha + basmak normal silaha basmaktan 8-9 kat daha zor

sen neyin pesindesin 😄 bak +8 legend staffımda var onu neden 12 yapmıyorum bug var madem zor zor deyip durma zorsa zor yaptım mı yaptım daha neyin muhhabetini yapıyon =?
H
Bence hiç zor degil gibi çünkü en pahalı olan + basma kagıdından alınca ya +1 yükseliyo ya -1 düşüyo adamın şansı yaver gitmiş bi kaç kere düşmüş gerisi tutmuş ne var bug bug diye yırtınacak kadar diyelim ki adam bug buldu sanane ister söyler ister söylemez adam demekki püf noktasını yakaladı sende yakala sende yararlan eger ki bi bug var ise.
S
Spayknow ⭐ 15y
bni ilgilendirir demedim yazdığımı güzel oku. o +8 legend in snin olduğu ne malum
E
EvilHunter OP ⭐ 17y
bni ilgilendirir demedim yazdığımı güzel oku. o +8 legend in snin olduğu ne malum

Tamam gir menaya sor beni sölesinler o zaman inanmak inanmamak sana kalmıs inanmıosan yorum yapma hadı işine bak o zaman
S
Spayknow ⭐ 15y
bnm işim bu
D
Dragao ⭐ 15y

mena ya gel gor staff var mı yok mu onun
p.s:bu yenı sıstemde +5 den sonrası kolay +1 -1 sayesınde az rısk alacaksın
E
EvilHunter OP ⭐ 17y
bnm işim bu

senin işin + basanlara bug deyip kıskanmak mı ?
lemonade
lemonade ⭐ 17y
bu satılmaz kardeş ya pahabiçilemez eserler arasına girer bu 🤝
GM kıskandıran cinsten dorusu 😁

ps:sonsuz tebriklerr
V
Viski ⭐ 18y
yuhanes 😄 serverde kesen yokdur seni bro'm 😄
S
Spayknow ⭐ 15y
bnm kıskandığım falan yok bug u bilseydim bnde basardım
L
LethaLKiss ⭐ 16y
işte diyorum ya bulanlar söylemiyor kimseye siz inanın bug suz bastığına bir şey demiyorum ama normal silahlara bile +12 basan görmedim bu silaha + basmak normal silaha basmaktan 8-9 kat daha zor

+12 normal basılanını mı görmedn??? ben 100 capte sweet_muschi die bi adamn sun +15 2h silahı old. biliyorm... cicioe2

bug varsa ve bulmussa oda onn yeteneğidir.. oyundan anlıorsan snde bul sende bas... ama sn smdilik sdce ikile .. hadi cnm bb 👋

ps: helal olsun diyecek laf yok 👍
A
amasya1993 ⭐ 17y

ya kardeşim anlamiyor daha anlatma şu gerızekalıya mal anlar mi hiç niye anlatmaya çalişiyorsun bırak sende kalsın nasıl bastıgın bugla veya degil tebrik edeceksiniz etmiyorsaniz sktirin gidin
D
Dragao ⭐ 15y
Bug dıyenler nazar degdırdı staff +7 ye düştü 😄
lemonade
lemonade ⭐ 17y

ya kardeşim anlamiyor daha anlatma şu gerızekalıya mal anlar mi hiç niye anlatmaya çalişiyorsun bırak sende kalsın nasıl bastıgın bugla veya degil tebrik edeceksiniz etmiyorsaniz sktirin gidin

yavaş be kardeşim.inci sözlük değil burası
S
sasoyasin ⭐ 18y
Anlından öpüyorum kardeş halal olsun 😊
bluesman
bluesman ⭐ 17y
helal olsun başka bişey denmez buna 👴
R
RoqA ⭐ 17y

hacım sakin cicioe2
S
Spayknow ⭐ 15y
ister anlar ister anlamam mal snsin adam gibi konuş babanla
S
Spayknow ⭐ 15y
olm bak adam gibi konuş sokak karı sı gibi konuşma Küfür etmiyeceğim ama bu Sözleri mi snin gibibi mal küfür diye anlar
S
Spayknow ⭐ 15y
o bna gerizekalı diyen kişi ye sesleniyorum başkaları alınmasın

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: