Icerige atla
Extraloob

Sw Mena +12 Finally Legend 2h

· 89 Yanıt · 9.3K görüntüleme · Sayfa 2 / 5
Yanıtlar
E
EvilHunter OP ⭐ 17y
+13 fln deneme yalvaririm 😜 😜 :P

limit 12 zaten amacıma ulastım denemem 😜
K
KeepinGS ⭐ 16y
war bişeler..:D
M
MicroEx ⭐ 19y
Benim bow var ona +12 bas 50 tl 😜
E
EvilHunter OP ⭐ 17y
war bişeler..:D

gavur bassa gz gz diye bakarsınız bi türk bastı hemen biseyler arayın altında yada bug vs. ne diyim silahı ben bastım sizlere helal olsun 😘
R
RoyalFlash ⭐ 17y
aga bug varda +5 den sonra basta silah kaybolsun 😄.Tebrikler kardeşim son +5 staffın mag atağı kadar phy attak var bi crit çatlat tamam 😄
S
Spayknow ⭐ 15y
kardeşim tamam güzelde siz şimdi gerçekten inandınız mı bug suz bastığına bide adama kıskanma diyorsun Daha normal silahlara +12 basabilen çok az bu 12 Dg Silaha + basmak normal silaha basmaktan katlarca daha zor yani biraz mantık verin anlıyacaksınız
E
EvilHunter OP ⭐ 17y
kardeşim tamam güzelde siz şimdi gerçekten inandınız mı bug suz bastığına bide adama kıskanma diyorsun Daha normal silahlara +12 basabilen çok az bu 12 Dg Silaha + basmak normal silaha basmaktan katlarca daha zor yani biraz mantık verin anlıyacaksınız

seni inandırmak zorundamıyım madem bug var neden sadece ben herkez bassın ? normal silahlara +12 basabilenlerdendim bende zamanında bu playerdan playere degişir ok?
D
Dragao ⭐ 15y
- Resim Silinmiş. Uploaded with ImageShack.us" alt="" loading="lazy">
madem bug var bunu nıye +12 yapmadı bu sılah +5 e kadar dustu butun sw gordu bugu bılen adam yakar mı sılahı tebrık etcegınıze altında bısı arıyorsunuz şansı yaver gıttı dogru zamanda bastı hak ettıgını aldı 👋
E
EvilHunter OP ⭐ 17y
- Resim Silinmiş. Uploaded with ImageShack.us" alt="" loading="lazy">
madem bug var bunu nıye +12 yapmadı bu sılah +5 e kadar dustu butun sw gordu bugu bılen adam yakar mı sılahı tebrık etcegınıze altında bısı arıyorsunuz şansı yaver gıttı dogru zamanda bastı hak ettıgını aldı 👋

buda benim staffım ki o 2h de 6 ya kadar dustu staffda 5 e kadar dustu 2h 12 oldu staff 8 oldu ve azcık forumda takılsanız +7 +9 +10 +11 tek tek konuları screenshot sayfasında ayrı ayrı olarak konularda göreceksiniz emege saygı -.-
L
ladegetmk ⭐ 15y
Tolgaa belanlaa 😄 😜
I
Tolga senin soyadın ney hocam?
A
amasya1993 ⭐ 17y
Tolga senin soyadın ney hocam?

Tolga BALLI.

ps: tebrikler hocam hahaha demeyi nasip etmedin 😄
H
Hey dostum sen artık bir legensin 😜 çok güzel silah tebrikler 😊
K
KeepinGS ⭐ 16y
Ortaya bi laf attık ole sakasına üstünüze alındınız ben bısey demıyorum atasözü diyor bknz: >> Yarası olan gocunur.

Ps : Tebrikler her halükarda
S
septic1 ⭐ 15y
tebrikler 😄
E
EvilHunter OP ⭐ 17y
tebrikler :D

tşkler
S
Spayknow ⭐ 15y
o +8 e basanlar snin bastığın Bugla değil Bu Sitede Ki Bugla Basanlar ve +12 ye basan fazla yok onun için buldukları bugu da herkese söylemiyorlar Snin Gibi ^^
Collapse
Collapse ⭐ 16y
İnandık ulan bugsuz bastığına ! imkansız değil çünkü size imkansız geliyosa o başka... adamlar 12d geldi 3. günden +12 bastı 3 günde bug bulduğuna inanıyosunuzda bugsuz +12 basıldığına inanmıyorsunuz siz hep kolaycısınız zoru başaramamaya alışmış gözünüz...
V
ViVaLDi ⭐ 17y
Tebrikler
ps:bug olsaydı ScreenShot & Video Bölümünde birsürü konu açılırdı :))
S
Spayknow ⭐ 15y
işte diyorum ya bulanlar söylemiyor kimseye siz inanın bug suz bastığına bir şey demiyorum ama normal silahlara bile +12 basan görmedim bu silaha + basmak normal silaha basmaktan 8-9 kat daha zor

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: