Roycolt OP ⭐ 17y 14 yil once #1 % 30 Event Baya İyi Oldu Uniondan Arkadaş Rare Staff a +12 bastı Buyrun TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
T The Black ⭐ 16y 14 yil once #2 Düzcelimi o 😲 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Roycolt OP ⭐ 17y 14 yil once #3 Düzcelimi o :ODeğil =) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CyperSpesiaL ⭐ 15y 14 yil once #4 Ceraretine hayranım ya 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Roycolt OP ⭐ 17y 14 yil once #5 Ps: +12 Legend 2h Eklenmistir 😉 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K KeepinGS ⭐ 16y 14 yil once #6 o değil de düzcelinin ne yaptığını cok merak ettim düzceliyi buraya cagırıyoruz !! 😄BigWarLike'tan ilk günden beri böyle bısey beklıyordum sonunda bastı demek helal olsun (: setide yakında basar nasılsa 120 oldu yada olmak üzere adam king 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Roycolt OP ⭐ 17y 14 yil once #7 BigWarLike Setini +10 Yaptıgını duydum 😉 Helal olsun Ne diyelim alkis: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K KeepinGS ⭐ 16y 14 yil once #8 Vay.. Basar tabi o adam 😊 ne eventi bu bu arada %30 falan ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Roycolt OP ⭐ 17y 14 yil once #9 + Basma Olayı % 30 Daha Kolay geciyor Basan basıyor şuan =) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
DukeNukem ⭐ 19y 14 yil once #10 + Basma Olayı % 30 Daha Kolay geciyor Basan basıyor şuan =)sınırlımı yoksa fullş böylemi artık. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Mithrandir ⭐ 19y 14 yil once #11 + Basma Olayı % 30 Daha Kolay geciyor Basan basıyor şuan =)sınırlımı yoksa fullş böylemi artık.1 ay sonra tekrar eski haline gelicek1 aylığına %30 eventi var. Herakross TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil