Icerige atla
Extraloob

Steam İndirimleri

· 51 Yanıt · 5.9K görüntüleme
R
RoqA OP ⭐ 17y

Güncel steam indirimlerini başlık altında toplayarak herkesin yararlanmasını sağlayabiliriz. 🍺
51 Yanıt
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
özgür gibi fakirlere gün doğdu
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Steame girecek internete param yok.

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Steame girecek internete param yok.

asdsagfasdas
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Pek adam akıllı bir şey yok gibi şu an için. Bir şey alırken enpara indirimini kullanmayı unutmayın bu arada.
Temet Nosce
Csgo alacağım gibi duruyor 6 liraya geliyor nasıl olsa.

Edit: Son güne kadar bekleyeceğim içimden bir his %75 indirim gelecek diyor. Survival tarzı oyun severler The Long Dark'ı kaçırmasın derim 15₺ şuanda.

Edit2: Cs:Go aldım geçen gün %50 12TL enpara ile 6 TL ye geldi. Bilgisayarımı yenilemeyi düşünüyorum şuan alacağım oyunları bu pcde oynayamam,gerisi summer indirimlerinde alırım artık redface
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
npara ile 12 liraya gelir. Kaçırmayın derim...
Temet Nosce
Kaçmayacak fırsatlar ;

K0mpedan
K0mpedan ⭐ 13y
Ustalar bu enpara nedir yaw ? Finans kartı olmasımı gerekiyor ?
R
RoqA OP ⭐ 17y
kütüphanemdeki bi oyunu farklı bilgisayarlarda oynayabilir miyim? aynı anda değil farklı zamanlarda

edit: oynanıyormuş

hayrına enparası olan biri yardımcı olabilir mi toplam 8-9 liralık oyun alcam kartımda limit kalmadı paypal vs nasıl isterse sonra geri gönderirim redface
lemonade
lemonade ⭐ 17y

😢
R
RoqA OP ⭐ 17y
Bu mesaj cukulata rumuzlu uyeden alinti yapildi
kütüphanemdeki bi oyunu farklı bilgisayarlarda oynayabilir miyim? aynı anda değil farklı zamanlarda

edit: oynanıyormuş

hayrına enparası olan biri yardımcı olabilir mi toplam 8-9 liralık oyun alcam kartımda limit kalmadı paypal vs nasıl isterse sonra geri gönderirim redface

kimse de yok mu la indirim bitiyo 2-3 saati kaldı :!!&%&!
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
😞
R
Relax ⭐ 17y
Arma 3 aldim aranizda oynayan varmı?

R
RoqA OP ⭐ 17y
outlast alan/oynayan var mı beyler iki odaya girip oyundan çıkıyorum ama bi yanımda devamlı oynamak istiyor 😁
Temet Nosce
GTA 4 alan var mı?
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Bu mesaj cukulata rumuzlu uyeden alinti yapildi
outlast alan/oynayan var mı beyler iki odaya girip oyundan çıkıyorum ama bi yanımda devamlı oynamak istiyor 😁

Off varya yazın kuzenlerle oynadık ben bir oyundan bukadar zevk alıp ayrıyetten korktuğumu hatırlamam . 27yaşında ablam, 23yaşında abim ve kardeşimle oynadık , ani çıkışlarda ablam bağırmaya başlıyodu bizlere vuruyodu , mesela doktor peşimizden koşuyor buda koşkoş koş diye bağırmaya başlıyodu , heygidi hey , oyunun %75ini onlarla bitirdim, gerisinide kendim bitirdim ama pek zevk almadım tek oynarken.
Kısacası oyna güzel oyundur , bide 2.si var bunun o da güzel 🤙
Yaralı style
R
RoqA OP ⭐ 17y
olm her an bişey çıkcak diye korkuyla adım atamıyorum oyunda hoşuma da gidiyo mazoşist oldum çıktım 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: