Icerige atla
Extraloob

Steam, Google , Itunes Alışverişlerini %50 ucuza getirin !

· 7 Yanıt · 2.2K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
http://www.finansbank.enpara.com/Kampan ... irimi.aspx

2015 yılı boyunca Steam, iTunes, App Store, Google Play ve Facebook üzerinden Encard'ınızla aylık toplam 50 TL'ye kadar yapacağınız tüm alışverişlerinize %50 indirim!

Nasıl yararlanabilirsiniz?
Kampanyadan yararlanmak için Apple ID, Google Wallet ya da Facebook hesabınıza öncelikle Encard'ınızı tanımlamanız gerekir. Ardından iTunes, App Store, Google Play ve Facebook üzerinden 31/12/2014'e kadar Encard'ınızla aylık toplam 50 TL'ye kadar yapacağınız tüm alışverişlerinizin %50'si bir sonraki ayın en geç 3. iş gününe kadar iade edilir.

Nelere dikkat etmelisiniz?
Kampanya tarih aralığı 01/01/2013 - 31/12/2014'tür.
Kampanya sadece iTunes, App Store, Google Play ve Facebook'tan yapılacak alışverişlerde geçerlidir.
Aylık maksimum 25 TL, kampanya bitimine kadar ise toplamda maksimum 300 TL iade kazanılabilir. Ay boyunca yapılan alışverişlere ait iadeler bir sonraki ayın en geç 3. iş gününe kadar Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza yatırılır.
Kampanya Encard ile yapılan alışverişlerde geçerlidir. Eğer aynı hesaba bağlı birden fazla kartınız varsa, alışveriş sırasında Encard'ınız ile ödeme yaptığınızdan mutlaka emin olun.
Enpara.com kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Sık Sorulan Sorular:

1. Uygulama içi alımlarda geçerli mi?
Evet.

2. Facebook reklamlarında geçerli mi?
Evet.

3. Kartımı ekleyemiyorum neden?
Kartı eklerken onay için kartınızdan 1$ bir sonraki ay kartınıza geri yatırılmak üzere çekiliyor. Bu yüzden kartınızda bir miktar para olması lazım.

4. Kartımda para olmasına rağmen hata veriyor.
Eğer hesabınız ABD hesabıysa kartı ekleyemeyebiliyor.

5. Apple mağaza'da indirim geçerli mi? Kablo vs. alabilir miyiz?
Hayır sadece dijital uygulamalarda geçerli.

6. 10TL'lik bir uygulama aldım ama 10TL ödedim. Hani %50 indirim?
Ödemenizi yaptıktan sonraki ayın en geç 3. iş günü içerisinde ödediğiniz tutarın yarısı hesabınıza iade edilecek.

7. Android telefonum için uygulama aldım ama %50 indirimim geri ödenmedi?
Ödemenizi Google Wallet üzerinden yapmış olmanız gerekiyor.
7 Yanıt
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Uzun zamandır kartın kullanıcısıyım ,başvuru veya herhangi bir süreç hakkında sorusu olan varsa yanıtlayabilirim.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
2015 sonuna kadar uzatıldı arkadaşlar 😊
R
RoqA ⭐ 17y
Dün akşam uzatıldığını öğrendiğim gibi başvurdum direk 😜
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
oley 2015 olmuş yalnız 50tl az geliyor 😄
Temet Nosce
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
oley 2015 olmuş yalnız 50tl az geliyor :D

Turkiye'de böyle uygulama 1 tane olduğu için yetinmen gerekiyor biggrint1
Temet Nosce

Ay boyunca yapılan alışverişlere ait iadeler bir sonraki ayın en geç 3. iş gününe kadar Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza yatırılır.

Bu artık ayın 5. iş günü oldu hacım.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: