Icerige atla
Extraloob

Sro_client exe'de keylogger buluyor

· 12 Yanıt · 2.0K görüntüleme
J
Jaysean OP ⭐ 18y
arkadaşlar resimlerde görüldiği gibi kaspersky uyarı veriyor , silkroad klasörünü taratıyorum birşey çıkmıyor.Ayriyetten komple PCyi tarattım gene virüs falan yok emin olmak için HHD'yi komple biçimlendirerek format attım gene aynı uyarı.
Sorun kaspersky'damı acaba 🤔

12 Yanıt
J
Jaysean OP ⭐ 18y
Ahey kimse yokmu 😊
Z
Zeratul ⭐ 18y
🤔
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
kaspersky harici başka bir programın deneme sürümü kur ve full system scan disk yap bir kontrol et bakalım varmı birşey kaspersky biraz tuhaftır ^^
J
Jaysean OP ⭐ 18y
ek olarak söyleyeyim raporlarada geçmiyor bu uyarı , sro_clientin yaptığı davranışları kötü algılıyor sanırım acaba biosa falan virüsmü girdi :S
C
CHaKaLL ⭐ 19y
Kaspersky bende de birkaç kez böyle uyarı verdi sbot 1.59 ve 1.60.exe dosyaları için mecburen kaspersky ı devre dışı bıraktım ve bot-cave.net'e sordum virüs yok temiz dediler.Daha sonra kaspersky'ın lisans anahtarını silip başka bir lisans anahtarı yükledim,güncelledim ve sorunum düzeldi.
J
Jaysean OP ⭐ 18y
kaspersky harici başka bir programın deneme sürümü kur ve full system scan disk yap bir kontrol et bakalım varmı birşey kaspersky biraz tuhaftır ^^

hangi programı kurayım taratmak için.
PS: kasperskyı trial reset ile bayadır kullanıyorum...
C
CHaKaLL ⭐ 19y
Bu arada kaspersky 2010 kullanıyorum...
J
Jaysean OP ⭐ 18y
Kaspersky bende de birkaç kez böyle uyarı verdi sbot 1.59 ve 1.60.exe dosyaları için mecburen kaspersky ı devre dışı bıraktım ve bot-cave.net'e sordum virüs yok temiz dediler.Daha sonra kaspersky'ın lisans anahtarını silip başka bir lisans anahtarı yükledim,güncelledim ve sorunum düzeldi.

deneyeyim hemen bakalım olacakmı çok teşekkür ederim ilginiz için 😘 ❤️
benimkide kis2010
C
CHaKaLL ⭐ 19y
rica ederim umarım sorununuz çözülür...
J
Jaysean OP ⭐ 18y

çok teşekkür ederim eski lisansı silip yeni lisans iste ye basıp yeniden yükledim şimdi uyarı vermiyor ☕ 😘 ❤️ 🍺
C
CHaKaLL ⭐ 19y

çok teşekkür ederim eski lisansı silip yeni lisans iste ye basıp yeniden yükledim şimdi uyarı vermiyor ☕ 😘 ❤️ 🍺

Rica ederim tekrardan 👍

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: