benim bilgisyar iraz kastimi hemen sro client exe bir sorunla karşilaşti ve kapatilmasi gerekiyor hatasi weriyor bunun nedeni nedir bilen warsa söleyebilirmi???
sro client exe hatayla karşilaşti ve kapatilmasi gerekiyor h
· 14 Yanıt · 6.7K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
PC Bilgilerini yazarmısın ?
"Örnek : RAM 1 GB ."
"Örnek : RAM 1 GB ."
ram 512 ekran karti 512 200 gb hardisk
kardeş sorunun çözdün mü bende de aynı hata oluo 512 mb ram 80 gb hard disk 256 mb ekran kartı
Sanırım nedenini az çok anladım. Bilgisayarın toplama mı ?
Bu arada hemen söyleyeyim ram ile ekran kartı arasında en az 2 kat fark olması lazım yani ram 512 ise 256 ekran kartı gibi. Zaten 512 ram 512 ekran kartı bilgisayar genelde kasar çünkü ekran kartının özelliklerini ram kaldıramaz... Dediğim gibi toplamaysa bir tane 512 ram al sorunun çözülecektir...
Bu arada hemen söyleyeyim ram ile ekran kartı arasında en az 2 kat fark olması lazım yani ram 512 ise 256 ekran kartı gibi. Zaten 512 ram 512 ekran kartı bilgisayar genelde kasar çünkü ekran kartının özelliklerini ram kaldıramaz... Dediğim gibi toplamaysa bir tane 512 ram al sorunun çözülecektir...
moadumuz yardım etmiş bile =)
sorunun bu olmadıgına eminim 3yıldır sro oynuyorum bende de bugün başladı bu hata ararken bu sayfayı buldum benim RAM 1.250 ve ekran kartı 128MB yani baya bi fark var ve arkadasın söylediği hatanın aynısını alıyorum çözebilecek olan varmı?
S
superlordice
⭐ 17y
evet aynnı hataq bendede var benim ram 3 gb ,ekran kartı 128 mb , ama driver sorunu sanırsam, yeni ekran kartı almıştım eski kartın driverları sildim ,yeni kart sorunlu çıkınca para iadesi aldım fakat eski kartın en son driverını indirdim nafile sorun veriyor ....visual ccc hatası olabilirmi diye bir daha deniyecem ...visual yüklemeyi eğer geçerse buraya anlatırım...
sorunun bu olmadıgına eminim 3yıldır sro oynuyorum bende de bugün başladı bu hata ararken bu sayfayı buldum benim RAM 1.250 ve ekran kartı 128MB yani baya bi fark var ve arkadasın söylediği hatanın aynısını alıyorum çözebilecek olan varmı?
Arkadaşın ram ve ekran kartı eşitmiş seninkinin arasında dağlar kadar fark var.
S
superlordice
⭐ 17y
sanırsam silkroad yeni updateden sonra kaynaklanan bi sorun 😊 bizle alakası yok olsa gerek...
sanırsam silkroad yeni updateden sonra kaynaklanan bi sorun 😊 bizle alakası yok olsa gerek...
Rhea'nın söylediği doğrudur .
Arkadaşımın 3,5 GB Ram - 512 Mb Ekran Kartı vardı aynı sorunla arasıra karşılaşıyordu .
Bende 1 GB Ram - 512 Mb Ekran Kartı var ama bu hatayla hiç karşılaşmadım . 🤝
I
IorıYAGAMI
⭐ 19y
Bu sorunu çözen varmı aynı sorun bende de var
D
DeadBySunrise
⭐ 16y
bilgisayarında truva atı bulunabilir.Güzel bir virüs taraması yap ardından oyunu sil tekrar yükle.
I
IorıYAGAMI
⭐ 19y
bilgisayarında truva atı bulunabilir.Güzel bir virüs taraması yap ardından oyunu sil tekrar yükle.
At felan hikayede kaldırıp tekrar kurdum çalıştı...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap