Icerige atla
Extraloob

Kendı Rekorum 1 Pc de 12 sro_client :))

· 38 Yanıt · 2.7K görüntüleme
U
ultrAslan_BH OP ⭐ 19y
Sızlerden Da Fazlasını Beklıyorumm ... :))
- Resim Silinmiş.
38 Yanıt
S
Streetwise ⭐ 19y
Bravo...
C
CapsLock ⭐ 19y
helal :D:D
M
Misproject ⭐ 19y
8 clientten sonra ıp aynı ıp den açılmıyo die biliyorum.+ ztn bi klasör aç simgesini sro_client in simgesi yap o klasörü açtıkça sro client açmış gibi olursun. birde şu ilgimi çekti arkadaş rumata loader kullanıyo galiba ama sadece açık olan clientte çarın adı yazıyor yani dier çarlara girmemiş daha. ztn intro ya kadar kolay açılır intro dan sonra çar oyuna girince zorlanır pc
U
ultrAslan_BH OP ⭐ 19y
8 clientten sonra ıp aynı ıp den açılmıyo die biliyorum.+ ztn bi klasör aç simgesini sro_client in simgesi yap o klasörü açtıkça sro client açmış gibi olursun. birde şu ilgimi çekti arkadaş rumata loader kullanıyo galiba ama sadece açık olan clientte çarın adı yazıyor yani dier çarlara girmemiş daha. ztn intro ya kadar kolay açılır intro dan sonra çar oyuna girince zorlanır pc

Dowseydın :)) Ama Gercekten Hepsını Kendım Actım...
B
Black Rain ⭐ 19y

Aynı ip den 30 client sınırı var diye biliyorum
M
Misproject ⭐ 19y
clientless ile olur ama loader dan zannetmiyorum...
birde şuna bakın 🤤 🤔
- Resim Silinmiş.

bu resim yanlış yapmışım ama bir klasör açıp adı verin baya bi açmış gibi görünür... 😘
U
ultrAslan_BH OP ⭐ 19y
birde şuna bakın 🤤 🤔
- Resim Silinmiş.

Woaw Tebrıkler :))) 👍 :))
M
McCappy ⭐ 18y
birde şuna bakın 🤤 🤔
- Resim Silinmiş.

bu resim yanlış yapmışım ama bir klasör açıp adı verin baya bi açmış gibi görünür... 😘

sistemin özelliklerini yazarmısın en ince ayrıntısına kadar 🍿
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Bravo...
B
Black Rain ⭐ 19y
Okan abiyi bekleyin bence 🍿 😄
M
Misproject ⭐ 19y
hehe^^
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hehe^^

haklısın güzelim her client için nick yazması lazım açılmayan clientler veya klasorler boyle gozukur güzel iş çıkartmışsın snake 😘 🍺
H
o charların hepsi oyundami?? eger deilse bende 2 gb ram im le 14 tane cliend acabiliyorum ama giris yapmıyorum 😄 normal 3 tane cliend kasmadan acılıyo islemcim yuksek olsa 😞
U
ultrAslan_BH OP ⭐ 19y
o charların hepsi oyundami?? eger deilse bende 2 gb ram im le 14 tane cliend acabiliyorum ama giris yapmıyorum 😄 normal 3 tane cliend kasmadan acılıyo islemcim yuksek olsa :(

Sadece 1 Tanesi Oyunda Dıerlerı Sıfre Yazma Ekranında :))
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
az kaldı az 30 char nasıl açılır rehber hazırlayacağım sizlere 😄
U
ultrAslan_BH OP ⭐ 19y
az kaldı az 30 char nasıl açılır rehber hazırlayacağım sizlere :D

Hehe :))
I
ironEyE ⭐ 18y
ben2 client zor açıyom 4 gb ram var ama açamıyom bi türlü olmuyo biride bana öğretse ya 😄 🙄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ben2 client zor açıyom 4 gb ram var ama açamıyom bi türlü olmuyo biride bana öğretse ya 😄 🙄

4gb ram ve 2 char açamıyorsan senin ramler edo ramdir zuahahah dur yarıldım gülmekten 😄 😄 😄 (en eski ram modelidir 4-8-16-32 mb olarak satılırlardı) sende ki 4mb edo olmasın baba onlar de gett tospa yaaa 😈 😁 😆 😄 🎅
U
ultrAslan_BH OP ⭐ 19y

4gb ram ve 2 char açamıyorsan senin ramler edo ramdir zuahahah dur yarıldım gülmekten 😄 😄 😄 (en eski ram modelidir 4-8-16-32 mb olarak satılırlardı) sende ki 4mb edo olmasın baba onlar de gett tospa yaaa 😈 😁 😆 😄 🎅

hahahha :D:D 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: