Icerige atla
Extraloob

Kendı Rekorum 1 Pc de 12 sro_client :))

· 38 Yanıt · 2.7K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
ben2 client zor açıyom 4 gb ram var ama açamıyom bi türlü olmuyo biride bana öğretse ya 😄 🙄

4gb ram ve 2 char açamıyorsan senin ramler edo ramdir zuahahah dur yarıldım gülmekten 😄 😄 😄 (en eski ram modelidir 4-8-16-32 mb olarak satılırlardı) sende ki 4mb edo olmasın baba onlar de gett tospa yaaa 😈 😁 😆 😄 🎅

😁 Yine Formundasın Okan Abi 🍺
I
ironEyE ⭐ 18y
ben2 client zor açıyom 4 gb ram var ama açamıyom bi türlü olmuyo biride bana öğretse ya 😄 🙄

4gb ram ve 2 char açamıyorsan senin ramler edo ramdir zuahahah dur yarıldım gülmekten 😄 😄 😄 (en eski ram modelidir 4-8-16-32 mb olarak satılırlardı) sende ki 4mb edo olmasın baba onlar de gett tospa yaaa 😈 😁 😆 😄 🎅

😆 valla bnde anlamadım açmıyor 1 tanesini bile zor açıyor oyun feci kasıyor pc yi hızlandırma yöntemleriyle hızlandırdım ama bi süre sonra yeniden yavaşladı

bu arada ram e nerden bakılıyo belki ablam kandırmıştır beni 4gb ram var diye sistem den mi bakılıyo 😁
M
McCappy ⭐ 18y

😆 valla bnde anlamadım açmıyor 1 tanesini bile zor açıyor oyun feci kasıyor pc yi hızlandırma yöntemleriyle hızlandırdım ama bi süre sonra yeniden yavaşladı

bu arada ram e nerden bakılıyo belki ablam kandırmıştır beni 4gb ram var diye sistem den mi bakılıyo 😁

çalıştır'a dxdiag yaz gelir bütün pc özellikleri 👍
I
ironEyE ⭐ 18y
galiba kandırmış 😁
- Resim Silinmiş.
ben anlamamda pek sistemden kandırmış mı? 😁
M
McCappy ⭐ 18y
galiba kandırmış 😁
- Resim Silinmiş.

4gb ram nerde göremedim ben 😁 512mb ram var normaldir 2 clientte zorlanması 😜
I
ironEyE ⭐ 18y
galiba kandırmış 😁
- Resim Silinmiş.

4gb ram nerde göremedim ben 😁 512mb ram var normaldir 2 clientte zorlanması :P

evet kandırmış 😁 neyse ablamı dövüp geliyom bende herkese artistik yapıyodum ya rezil olcaz millete 😁
L
galiba kandırmış 😁
- Resim Silinmiş.

evet kandırmış 😁 neyse ablamı dövüp geliyom bende herkese artistik yapıyodum ya rezil olcaz millete 😁

👋
M
Misproject ⭐ 19y
hehe^^

haklısın güzelim her client için nick yazması lazım açılmayan clientler veya klasorler boyle gozukur güzel iş çıkartmışsın snake 😘 🍺

tşkr ederim 🍺
M
Misproject ⭐ 19y
galiba kandırmış 😁
- Resim Silinmiş.

🎭 🎭
_
_glooder_ ⭐ 17y
şaka gibi bende 2 tane açılıyo tıkanıyo 😄
S
Seppuku ⭐ 18y
Loader den 2 tane zor kaldırıyor bnm pc 😞
E
Exa ⭐ 17y
Okan abiyi bekleyin bence 🍿 :D

^^
F
FruitFly ⭐ 18y
Acaba bilgisayarının özellikleri nedir 😉
H
hokkabaz4 ⭐ 18y
Tebrikler
B
Band'Eros ⭐ 17y
100 Gb ram olsun ekran kartıda çok önemli benim 2 gb ram var kuzeninde 2gb ram var ama kuzen 8 client acıyo ben 4-5-6 kuzenin GeForge 8600gt de ondan benim ATİx9550
B
Buura ⭐ 19y
Benim pc 4çekirdek 2gb ram 512 ekran kartı.Bilgisayara format atsam bi temizlesem rumatayla 4 oyunu çok rahat açarım.10 tanede açarım ama oynayamam 😉
P
PaiNScReaM ⭐ 19y
20 client benim bilgisayar 1rini zor kaldırıyor 😊
F
FoundeR ⭐ 18y
Helal !

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: