Detailed Look at Upcoming "Spartan Outfit"! Sep 30, 2008
Hello. This is Silkroad Online.
We now introduce to our users our 10th avatar item, the "Spartan Outfit".
[Spartan Outfit -Screenshot]
[Spartan Outfit - Male]
- Resim Silinmiş.
[Spartan Outfit - Female]
- Resim Silinmiş.
[Information]
- The "Spartan Outfit" consists of 'Spartan Soldier Helm (M)', 'Spartan Soldier Dress (M)', 'Spartan Accessory (M)' for male and Spartan Soldier Helm (F)', 'Spartan Soldier Dress (F)', 'Spartan Accessory (F)' for female.
- The number and type of magic options that can be added to the avatar items can differ depending on the item.
- There are avatar items for both male and female, so please check the sex of your character before making a purchase.
We ask for your interest in this upcoming 10th avatar item, the "Spartan Outfit".
Thank you.
-----------------------------------------------------------------------------------
Detaylı Bilgi.
-Spartan Outfit Spartan Helm,Spartan Soldier Dress ve Spartan Accessorry'den oluşuyor.(male/female farklı olarak)
-Avatarın 3 bölümünden herhangi birine ekleyeceginiz özelliklerin sayısı kıyafete göre değişkenlik gösterebilir.
-Avatar item'ları hem male hem female oldugu için satın almadan önce karakterinizin cinsiyetini bir kere daha gözden geçirin.
Spartan Outfit(New Avatar Item)
· 41 Yanıt · 4.9K görüntüleme 0 okuyor
41 Yanıt
Daha Güzel birşey bekliordum şahsen....
Waw warrior chara iyi gider bu kıyafet 😊
Güzel paylaşim eline saglik
huaha öne ya D:D:D:D komedi hiç güzel değil daha iyi bi dres bekliyordum S:
Warrior Charlara güzel olur zannımca 🙄
huaha öne ya D:D:D:D komedi hiç güzel değil daha iyi bi dres bekliyordum S:
2h sahibi oldugum için bu kıyafetin charıma, Arabian Outfit'ten daha çok yakışacagına eminim.
Bence harika bi outfit.Zaten dün de konuşmuştum arkadaşlarla avatar kıyafeti konusunda.
Avatar almak istiyordum fakat karnaval sonrası bir tek tuxedo kalmıştı charıma göre..Onu da almak istemiyordum..
Tam da zamanında geldi bu kıyafet,server açıldıgı an bir tane alacagım 😎
lol ya daha dandik bişe bulamazlardı zaten 😄
Güzel olmuş ama benim xbowuma yakışmaz 😄
ıggg :? bunu yapmaya çok uğraştılarmıki :? adamın bacakları âda olmuş gibi 😁
Çok hoşuma gitti alıcam 1 tane bugun xD
J
Jason Walker
⭐ 19y
Manyak güzel bence.
Manyak güzel bence.
+1
Bende açmıştım lakin sen önceden açmışsın .. Neyse yorumuma gelicek olursak .. 10 üzerinden 6 alır ..
Manyak güzel bence.
Aynen warrioruma cok yakışıcak hemen almaya gidiyorm şuan 😁
B
BlackMarshall
⭐ 19y
Alayım şundan bi çok güzel duruyo 😊
Bende Yeniçeri kıyafeti bekliyordum. 😄
Ahh şu Pirate Dress gelse tekrar .. Şimdiki aklım olsa .. Alırdım bütün charlarıma MALE olanınını ..^^
M
Mc Enjoy B
⭐ 19y
Süper Hemde Ötesi...
Güzelmiş.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap