Icerige atla
Extraloob

Sorum Var

· 11 Yanıt · 1.4K görüntüleme
P
Prophecy OP ⭐ 17y
Ben 78lv wizard char alcam chara 6 kere str verilmis alımmı ?
11 Yanıt
T
TorQ ⭐ 17y
ben alma derim
D
delidana5 ⭐ 17y
alma balansı düşüyor
P
Prophecy OP ⭐ 17y
Cokmu Duser balansı?
P
Prada ⭐ 19y
Al neden almayasın.. Full int wizard kasmayı hiç bir zaman doğru bulmadım her zaman biraz str serpiştirmek lazım 😉
P
Prophecy OP ⭐ 17y
Al neden almayasın.. Full int wizard kasmayı hiç bir zaman doğru bulmadım her zaman biraz str serpiştirmek lazım ;)

Haklısın Ama magic atacı cokmu dusuyor?
P
Prada ⭐ 19y
Bu çokluk verilen str değerine bağlı. Ne kadar çok str verilmişse o kadar fazla düşer.. Senin yapman gereken kıyafetlerde her zaman max int olmasını sağlamak. Oradaki int açığını bu şekilde kapatabilirsin 😉
P
Prophecy OP ⭐ 17y
Bu çokluk verilen str değerine bağlı. Ne kadar çok str verilmişse o kadar fazla düşer.. Senin yapman gereken kıyafetlerde her zaman max int olmasını sağlamak. Oradaki int açığını bu şekilde kapatabilirsin ;)

Hımm Sagol bilgi icin bisey daha sorcam 6 str verilmis charda sence magic atack ne kdr duser?
E
EliteTurk ⭐ 18y
yada extra dan charın üstüne Dress aldıgında int basarsın özellik olarak alternatif var karar senin
P
Prada ⭐ 19y
Sorduğun soru o kadar çok şeye bağlıki.. lvl , skill , staff , setin özellikleri saymakla bitmez yani.. lvl yükseldikçe etkisi azalır öyle abartlı bir düşme olmaz merak etme..
P
Prophecy OP ⭐ 17y
Sorduğun soru o kadar çok şeye bağlıki.. lvl , skill , staff , setin özellikleri saymakla bitmez yani.. lvl yükseldikçe etkisi azalır öyle abartlı bir düşme olmaz merak etme..

Cok tesekkur ederim prada 🍺

Ps: Seni seviyorum ❤️ (O bildigin Anlamda degil 😄 )

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: