Ben 78lv wizard char alcam chara 6 kere str verilmis alımmı ?
Sorum Var
· 11 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
ben alma derim
alma balansı düşüyor
Cokmu Duser balansı?
Al neden almayasın.. Full int wizard kasmayı hiç bir zaman doğru bulmadım her zaman biraz str serpiştirmek lazım 😉
Al neden almayasın.. Full int wizard kasmayı hiç bir zaman doğru bulmadım her zaman biraz str serpiştirmek lazım ;)
Haklısın Ama magic atacı cokmu dusuyor?
Bu çokluk verilen str değerine bağlı. Ne kadar çok str verilmişse o kadar fazla düşer.. Senin yapman gereken kıyafetlerde her zaman max int olmasını sağlamak. Oradaki int açığını bu şekilde kapatabilirsin 😉
Bu çokluk verilen str değerine bağlı. Ne kadar çok str verilmişse o kadar fazla düşer.. Senin yapman gereken kıyafetlerde her zaman max int olmasını sağlamak. Oradaki int açığını bu şekilde kapatabilirsin ;)
Hımm Sagol bilgi icin bisey daha sorcam 6 str verilmis charda sence magic atack ne kdr duser?
yada extra dan charın üstüne Dress aldıgında int basarsın özellik olarak alternatif var karar senin
Sorduğun soru o kadar çok şeye bağlıki.. lvl , skill , staff , setin özellikleri saymakla bitmez yani.. lvl yükseldikçe etkisi azalır öyle abartlı bir düşme olmaz merak etme..
Sorduğun soru o kadar çok şeye bağlıki.. lvl , skill , staff , setin özellikleri saymakla bitmez yani.. lvl yükseldikçe etkisi azalır öyle abartlı bir düşme olmaz merak etme..
Cok tesekkur ederim prada 🍺
Ps: Seni seviyorum ❤️ (O bildigin Anlamda degil 😄 )
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap