Arkadaşlar en iyi str build
Force+Heruksalmı
Ya Da
Froce+Bow
cvplarınız önemlidir
ve neden o karakteri seçmemi sitersiniz + yönleri - yönleri sölerseniz çok makbule geçer
Bir adet sorum var yardımcı olursunuz artık !!!!!!
· 13 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
A
AnatoliaFire1
⭐ 18y
90 fire 90 light 90 pacheon bowcu derim..
-çünkü bow glavieye göre daha seri kasılır
-uzaktan vurma avantajına sahip
-ve uniq.lerin anasını ağlatırsın
-force hayvansı damageler verir ama tercihim değil bu üç mastery i fulle force sp sorununa neden olur çünkü mastery 110 levelde bile 300 de kalıcak
dediğim gibi bowcu çok güzel chardır elinde sağlam bir silah olsun. Cold olma bence denedim biliyorum hoşuma gitmedi ama zevk meselesi tabi.
tercih senin bol şans..
-çünkü bow glavieye göre daha seri kasılır
-uzaktan vurma avantajına sahip
-ve uniq.lerin anasını ağlatırsın
-force hayvansı damageler verir ama tercihim değil bu üç mastery i fulle force sp sorununa neden olur çünkü mastery 110 levelde bile 300 de kalıcak
dediğim gibi bowcu çok güzel chardır elinde sağlam bir silah olsun. Cold olma bence denedim biliyorum hoşuma gitmedi ama zevk meselesi tabi.
tercih senin bol şans..
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Taşındı ... Konuyu açarken biraz daha dikkatli olalım.
Kasmak için bow öneririm. Yok geç olsun güçlü olsun diyorsan heuksal
Kasmak için bow öneririm. Yok geç olsun güçlü olsun diyorsan heuksal
+7 weapon düşünürüm diyosan glavie.yok ben action yaparım büyük takılırım diyorsan bow.
force+heuksal charım var.+7 weapon +5 set gayette memnunum.
+ yönleri stun + müthiş damage ve rakibi sinir edebileceğin status: dull olması. +9 takılırım diyorsan blade force de neden olmasın,düşük bir ihtimal olsa da combo ile division verebiliyorsun.
force+heuksal charım var.+7 weapon +5 set gayette memnunum.
+ yönleri stun + müthiş damage ve rakibi sinir edebileceğin status: dull olması. +9 takılırım diyorsan blade force de neden olmasın,düşük bir ihtimal olsa da combo ile division verebiliyorsun.
Force bir char açmanı tavsiye atmem
Str açıyorsan 90 fire 90 light 90 pacheon Bow char açıcaksın geriye kalan 30 uda harcamıcaksın
Str açıyorsan 90 fire 90 light 90 pacheon Bow char açıcaksın geriye kalan 30 uda harcamıcaksın
H
HeartLess*X
⭐ 19y
Force kullanmanı şiddetle öneririm çünkü şuan Cold Bicheon Force Blade charım var yeni takas'la aldım çok memnunum force fire bicheon olmayı planlıyorum serverdada bir kaç blade fire force arkadaşlarım var çok memnunlar kullanmanı tavsiye ederim 😜
Force kullanmanı şiddetle öneririm çünkü şuan Cold Bicheon Force Blade charım var yeni takas'la aldım çok memnunum force fire bicheon olmayı planlıyorum serverdada bir kaç blade fire force arkadaşlarım var çok memnunlar kullanmanı tavsiye ederim :P
Bana zıt gidiyorsun ama usta
Benim Force kullanma demem Artık yanına en azından Pill small alıyor adamlar
Pİll 20 saniyede 1 basılıyor. ben 20 saniyede adamı divisionla doğrarım biliyormusun? 😁
Neden blade yada bow değil force? çünkü maximum damage + pot kullandırtmamak için stun heuksaldadır.ayrıca ghost spear gibi çok etkili bir bitirici silaha sahiptir kimse tutamaz.
Neden blade yada bow değil force? çünkü maximum damage + pot kullandırtmamak için stun heuksaldadır.ayrıca ghost spear gibi çok etkili bir bitirici silaha sahiptir kimse tutamaz.
Pİll 20 saniyede 1 basılıyor. ben 20 saniyede adamı divisionla doğrarım biliyormusun? 😁
Karşıdakide forceyse ?
Onunda skili var pill small niyetine
Evet öyle bir sorun var.Ozaman pvp şansa ve iteme bakıyor.karşıdaki force ise söylenecek 2 cümle ve kesin olumlu yanıt alırsınız:
Ohh no,force vs force sux.Letz pvp without force bro 😁
yazım yanlışı 🍿
Ohh no,force vs force sux.Letz pvp without force bro 😁
yazım yanlışı 🍿
Force bir char açmanı tavsiye atmem
türkçemizi güzel ve hatasız kullanlım canımcım, ensendeyim 😜
Force bir char açmanı tavsiye etmem, STR açıyorsan 90 fire 90 pacheon 90 slight bow açmalısn geriye kalan 30'u ise harcamayacaksın.
Pacheon 90 light 90 fire 90 cold 30 en iyisi bu
20 saniyede pill basılıyo forcenin en önemli skilli 16 saniyede basılıyor 😊 bide cleric bufcu varsa adamın tanıdığı force bişey yapamaz cold90 yap bence 👴
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap