Icerige atla
Extraloob

Şok Şok Şok Bedava Silk Yeni Yöntem 1dk de 27 Dolar...

· 106 Yanıt · 10K görüntüleme · Sayfa 4 / 6
Yanıtlar
H
HAKAN0 ⭐ 19y
dedim yaa benim arkadaş gözümün önünde cash out dedi 3 saat sonra paypala girdik 10 dolar vardı
D
Deepblue ⭐ 19y

dedim yaa benim arkadaş gözümün önünde cash out dedi 3 saat sonra paypala girdik 10 dolar vardı

tamam nasılsa 7 dolardasın yakında görürsün :))
T
Tweaked ⭐ 19y
Zaman kaybı aMA İnş alırsın dıyorum
H
HAKAN0 ⭐ 19y
Arkadaşlar mailimde bunu gördüm bir arkadaş çevirebilirmi

Hello Hakan1992, We have processed and Denied your payment of $50.
Your Account has been flagged for fraudulent activities.
This could be for any of the following reasons:
- Same IP Address
- Low or no Survey taken Ratio
- Promoting our website in a way that violates our T.O.S.
- Other Fraudulent Activity detections we have in place Please Open a Ticket with us if you believe your account has been flagged incorrectly. Do not reply to this E-Mail A.W.Surveys

açaba paypal hesabımda credicarıyla kayıt olmadığım için mi?

yada hileli bir şekilde biriktirdiğim için mi?
N
nuk3r ⭐ 19y

Arkadaşlar mailimde bunu gördüm bir arkadaş çevirebilirmi

Hello Hakan1992, We have processed and Denied your payment of $50.
Your Account has been flagged for fraudulent activities.
This could be for any of the following reasons:
- Same IP Address
- Low or no Survey taken Ratio
- Promoting our website in a way that violates our T.O.S.
- Other Fraudulent Activity detections we have in place Please Open a Ticket with us if you believe your account has been flagged incorrectly. Do not reply to this E-Mail A.W.Surveys

açaba paypal hesabımda credicarıyla kayıt olmadığım için mi?

yada hileli bir şekilde biriktirdiğim için mi?

elimdeki bir programla çeviri yaptım yarım yamalak çevirio ama idare et Very Happy
Merhaba Hakan1992 , biz, işlem yaptık ve $50 'ın  ödemenizi reddetti.
 Hesabınız, hileli faaliyetler için [ flagged ] oldu.
 Bu, takip eden sebeplerin herhangi biri için  olabildi:

- aynı IP adres-
 Düşük veya anket, oranı aldı- Timiz'i bozan web sitesi bir bakımamız ilerletme. O. S.
 Eğer siz yanlış olarak [ flagged ] olulan hesabınıza  inanırsanız bizim yerinde  bizimle lütfen açık bir biletimiz var olduğu - diğer hileli faaliyet algılamaları. Bu e-posta bire cevap verme. W.

Anketler
H
HAKAN0 ⭐ 19y
demek adam gibi biriktirsek verceklerdi ölemi demek oluyo bu şimdi Shocked Shocked Shocked

bunlar fake diyen arkadaşlar tm olarak bir deneme yapalım diyorum
K
yalan bunlar kardeşim ben inanmam böle şeylere.
K
hadi dielimki gerçek sen geldin çektin o parayı paypaldan da silk aldın cahrına yükledin o char en fazla kaö gün oynarsın bilionmu 3 , 4 gün ban
K
bizde zamanında yapardık böle işler.
K
beleş mal herkese tatlı gelir tabiki
K
banlandıqınızda akıllanırsınız ama detective
K
ben böel işlerle uqraşırken 75 lwl charım banlandı o gün bu gündür hiç ciddiye almam böle saçma konuları Laughing
K
o yüzdne konuyu açan arkadaşa sölüorum boşna böle konular açıp milletin emeqini yazık etme böle bişeyle beleş geçinilmez hadi dielim gerçek joymax ın verdiqi bir açık bunu bugün deilse 3-5 gün sonra yada 1 -2 hafat sonra sonuçta anlıcaklar anladıklarında tüm silk çekenleri banlamıcaklarını mı sanıon
K
adamlar nerden para kazansın böle beleş silk yöntemleri olsa kahvekeyfi
H
HAKAN0 ⭐ 19y
öncelikle sana hakaret etmek istiyorum bu kadar çok msj attığın için ama ceza yemek istemiyorum o yüzden bi dahakine böyle yapma bişey ekliyeceksen yazına orda düzenle var ona bas

şimdi gelelim ban konusuna kardeşim joymax parasını alıyomu?? alıyo joymax paraya bakar nerden geldiğine deil burda biz kimseyi soymuyoruz adamlar para bizde o parayı joymaxa veriyoz bu joymaxı alakadar etmez ayrıca paranın nerden geldiğinide anlıyamaz kapış?? extraokk extraokk

ban olması için sahte parayla almak gerekir ki sahte para die bişi yok olsada joymax anlar
N
nuk3r ⭐ 19y
telaşa gerek yok ben aldığım zaman bi char açacam ona atacam 50 silk bi astral basarım o chara bişi olursa konu kitlenir veya silinir paniğe gerek yok oke ?
J
Jigsaw ⭐ 19y
Teşekkürler yaw ya bişey olmazsa astal 1 lvl napcan onu. Bari 1 day gold ticket al bi kaç tane. Mr. Green
N
nuk3r ⭐ 19y

Teşekkürler yaw ya bişey olmazsa astal 1 lvl napcan onu. Bari 1 day gold ticket al bi kaç tane. Mr. Green

dandik bi silaha deneme amaçlı bişi basarız olmadı bikaç devekuşu fln alırız Very Happy
M
Murderer77 OP ⭐ 19y

demek adam gibi biriktirsek verceklerdi ölemi demek oluyo bu şimdi Shocked Shocked Shocked

Benim 2 Gün Sonra Yatar Hilesiz Yaptım.Gold Alcam 100m ;D
Tweety
Tweety ⭐ 19y

Benim 2 Gün Sonra Yatar Hilesiz Yaptım.Gold Alcam 100m ;D

2.gün sonra yatarsa veya yatmazsa buraya yazarsan sevinirim

Böylece konunun akibetini belirleriz Wink
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: