Icerige atla
Extraloob

Şok Şok Şok Bedava Silk Yeni Yöntem 1dk de 27 Dolar...

· 106 Yanıt · 10K görüntüleme · Sayfa 3 / 6
Yanıtlar
H
HAKAN0 ⭐ 19y
olayın enteresan tarafı bu bi daha yorum yapamıyon artık arkadaşlarını üye yapman lazım 39 kişi üye yapıyorsun para evine gönderilirse 75dolar geliyomuş paypala yatarsa 50 dolar yatıyomuş 25 dolar yatırma parası bu durumda sadece 2 dolar etkiliyor
A
alatboway ⭐ 19y

hem joymax aptalmı böle açık versin Laughing

iyi de ben bunun joymax la ilgisi oldugunu sanmıyorum joymax ı enterese etmezki bu olay ama yinede denemeyin Very Happy
E
exc ⭐ 19y
Laughing eee sonç ne silk alan biri çıktı mı
G
Ghost Spy ⭐ 19y
bence ban yiyen çıktı yazamıo
hehe Mr. Green
M
Murderer77 OP ⭐ 19y
74.5 $ PayPal'a Yatırcam.O Para Eve Gelmez.
A
aLoneb0y ⭐ 19y
böyle siteler yalan kardeşim milleti kullanıyolar kazanan kendileri oluyo bırakın ya bu işleri az harçlıklarınızı biriktirin alın silkinizi dolarda düşüyo işte ne güzel 20ytl ye bi ticket ii geliyo Wink
N
nuk3r ⭐ 19y
deniyorum ark lar yakında 75 $ a ulaşıcam

bida yorum yapamıyoruz diyen ark lara: yapıyorsun ayda bir yorum hakkın var yani ayda 27$
M
Murderer77 OP ⭐ 19y
75.75 $ Oldu Şimdi Paypal'a Cekcem Sonar Gold Alacam Very Happy
M
Murderer77 OP ⭐ 19y
-Resim Silinmiş.
Beyler Cektim PayPal'a Sakın Eve Gonder Demeyin Gelmez O Para.
H
HAKAN0 ⭐ 19y
ben cumartesi çektim hespalayın hala yatmadı Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ama benim arkadaş yanımda bu siteden http://bux.to/?r=Hakan 10 dolar olunca parayı çekti 3 saat sonra paypal hesabına yattı onla 100 silk aldık 1 maymun 5 fill 2 deve kuşu aldı filli kulanan varsa süper hızlı bişi boyutlara bakmayın Razz Razz
M
Murderer77 OP ⭐ 19y
Ben Bekliyom Yatmasini
K
KimBuTurk ⭐ 19y
ya yalan yhaa gidin allahınızı sevıosanız be bu devirde gunahımı vermem kim yere atmıs 75$ biz buluos
H
HAKAN0 ⭐ 19y
kardeşim 75 dola ryatmıyo 50 dolar yatıyo ing yokmu 75 doları paypala yatırma seçeneğini seçersen 25 dolar parayı yatırmaya gidiyo 50 kez söyledik haa
R
Remi ⭐ 19y
Para Alan Oldu mu Question Question
A
alper556 ⭐ 19y
donanimhaber d biri benim hesabıma yattı diyodu Shocked Shocked Shocked
H
HAKAN0 ⭐ 19y
size onay veriyorum yatmıyo bneim 1 hafta oldu nerdeyse halen daha paypalda 0.00 dolar diyo Very Happy
zaten belliydi 20 dk da 80 dolar yaptım saçma ötesiydi
kayıt olurken e-mail kısmına a yazıyodum sadece @ filende koymuyodum kayıt ediyodu Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
H
HAKAN0 ⭐ 19y
ben yine ve yine size bux.to yu öneriyorum para yatıyo gözlerimle gördüm http://bux.to/?r=Hakan buyrun benim şuan 7.82 dolarım var her 10 dolarda bir yatıyo her tıklamaya 0.01 dolar veriyo kayıt olurken 0.09 dolar veriyo kayıt parası senin üye yaptığın her kişinin tıklamasından da para alıyosun çok az diyosanız 50 tane üyen olduğunu düşün ki benim öle her biri 5 kez tıklıyo 2,5 dolar (tabi bbenim 50 kişiden 10 kişi düzenli tıklıyo Very Happy)4 günde 10 dolar kayıt olurken paypala kayıt olduğunuz e-mail adresini istiyo yanlış yazarsan kaydetmiyo aynı ıpden 2. bir kayıta izin vermiyo çalışma prensibinide anlatmıştım bilmeyenler için anlatayım

1 kişi bu siteye reklam verirse her 100 tıklamada reklam veren adam 1,99 dolar site sahibine veriyo
site sahibi 100 kez tıklamaya 1,00 dolar veriyo her 100 tıklamada 0,99 dolar kazanıyo milynolarca üyesi olduğu düşünülünce adam şuanda paraya para demiyodur idda ediyorum Very Happy
D
Deepblue ⭐ 19y

ben yine ve yine size bux.to yu öneriyorum para yatıyo gözlerimle gördüm http://bux.to/?r=Hakan buyrun benim şuan 7.82 dolarım var her 10 dolarda bir yatıyo her tıklamaya 0.01 dolar veriyo kayıt olurken 0.09 dolar veriyo kayıt parası senin üye yaptığın her kişinin tıklamasından da para alıyosun çok az diyosanız 50 tane üyen olduğunu düşün ki benim öle her biri 5 kez tıklıyo 2,5 dolar (tabi bbenim 50 kişiden 10 kişi düzenli tıklıyo Very Happy)4 günde 10 dolar kayıt olurken paypala kayıt olduğunuz e-mail adresini istiyo yanlış yazarsan kaydetmiyo aynı ıpden 2. bir kayıta izin vermiyo çalışma prensibinide anlatmıştım bilmeyenler için anlatayım

1 kişi bu siteye reklam verirse her 100 tıklamada reklam veren adam 1,99 dolar site sahibine veriyo
site sahibi 100 kez tıklamaya 1,00 dolar veriyo her 100 tıklamada 0,99 dolar kazanıyo milynolarca üyesi olduğu düşünülünce adam şuanda paraya para demiyodur idda ediyorum Very Happy

bu site yalan boşuna uğraşma 10 $ yaptım üç gün önce paypala göndermesi için talimat verdim hala yatıyor hala yatıyor bişey olduğu yok boşuna zaman kaybı...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: