Icerige atla
Extraloob

Şok Şok Şok Bedava Silk Yeni Yöntem 1dk de 27 Dolar...

· 106 Yanıt · 10K görüntüleme · Sayfa 2 / 6
Yanıtlar
H
HAKAN0 ⭐ 19y
arkadaşlar çok basit bir hile ile 75 dolar yaptım %90 bu site hayal ürünü aynı ıp den 50 tane filen üyelik açtım ve para referans olarak verdiğim kişiye geçti 85 dolar vardı paypala aktar dedim 25 dolar havaya gidiyomuş yani başta verdiği 27 dolardan 2 dolar kalıyo 5 gün içinde paypala teslim edilecek yazı bakalım haftaya cumartesi paypalda görebilecem mi göremezsem bunu boşuna denemeyin derim bkalım 50 dolara 500 silk ala biliniyomu?
S
SaSuKe ⭐ 19y
%100 banlanırsınızz
P
pfffffff ⭐ 19y
scam bunlar hurafe fake sahte dolandırıcı kazıkcı yaw ne uğrasıosunuz siz olsanız verirmisiniz birisine oturdugu yerden para Question
N
nuk3r ⭐ 19y

scam bunlar hurafe fake sahte dolandırıcı kazıkcı yaw ne uğrasıosunuz siz olsanız verirmisiniz birisine oturdugu yerden para Question

yaw her tarafta scam denilip duruo nedir bu scam ALLAH aşkına birisi anlatsın Very Happy
R
Rahatsizim ⭐ 19y
75 dolar olunca veriyorlar ya, 70 dolarda falan hesabı silerler. Mr. Green
N
nuk3r ⭐ 19y
sanırım şöle bi olay var 3 günde değil 3 ayda oluo her 27 $ dan sonra tekrar yorum yazmak için 1 ay beklemek gerekio Rolling Eyes
P
pfffffff ⭐ 19y
dolandırıcı yani charları soyanlara chammer denir sanal hırsızlık olayı varya
M
Murderer77 OP ⭐ 19y
valla gorecez bende bilmiyom 55.75 dolar mi ne oldu gelince thepowerlevelden gold alcam ztn
H
HAKAN0 ⭐ 19y
saçmalıyosunuz nie banlanayımki paypala kaydolurken yada siteye silkroadonline kayıtolurken verdiğim e-postayı vermedim ayrıca joymax paraya bakar nerden geldiğine deil Exclamation Exclamation Exclamation
D
Deepblue ⭐ 19y
http://bux.to/ da 50 tane sallama account açtım bakalım gerçekten veriyorlarmı vermiyorlarmı 5-6 güne anlarım :)

sonucu daha çabuk öğrenmek istiyorsanız yardım edin bana aşağıdaki linki kullanarak Laughing

http://bux.to/?r=blue47
M
Total Surveys $14
Total Referrals + $0
Total Amount $14
Total Redeemed - $0
Current Balance $14
Hello world
H
HAKAN0 ⭐ 19y
3 gün oldu daha tı kyok bu sitede 50 dolar filen yatmadı paypala
K
bence saçma baba
K
ben böle şeylere inanmam kahvekeyfi
K
silk alcaksan adam gibi yatırcan paranı alacan :?!!! :?!!!
K
böle boş işlerle uqraşmayla olmaz Laughing
K
hem joymax aptalmı böle açık versin Laughing
H
HAKAN0 ⭐ 19y
fazla mesaj yazmak için böyle yapma modlardan uyarı yada ceza vermelerini rica ediyorum (işinize karışmış gibi olmuyam Laughing Laughing )
N
N0F3AR ⭐ 19y
ben kendi paypalımı nasıl göstercem bu siteye 27$ kazandık ama bi daha nasıl yorum yapcaz

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: