arkadaşlar bu bot açıkken Silkroad Loader TÜRKÇE kullanarak 2. karakteri acmaya calıstıgımda serious error alıyorum 2. karakter acabilen varsa bir haber verin :?!!!
SoftMode Yayındadır ~ 28 Aralık Güncel
· 254 Replies · 19K views 0 reading · Page 7 / 13
Replies
L
Linkin_Park
⭐ 19y
yaa neden yarım saat felan kasıo en fazla Crying or Very sad bende süreklı auto tranıng kapanıo Sad
botun filter berbatya ne buluyosa alıyo bi boltları bide unuversal pileri almamasını istiom gene alıo biri nasıl yapılıo sölesin almamasını işaretledim gene alıyo
sonunda almıyo ya oley ayrıca Bot 1 Günde 3 Sos 1 Som Düşürdü Çok SAnslıyım Ayrıca Biri 52 LWL som Sword +5 Kendim Bastım + yı Biri Sos 42 lwl kalkan Diyeri Sos Dagger 42 lwl Mr. Green Mr. Green Mr. Green
sonunda almıyo ya oley ayrıca Bot 1 Günde 3 Sos 1 Som Düşürdü Çok SAnslıyım Ayrıca Biri 52 LWL som Sword +5 Kendim Bastım + yı Biri Sos 42 lwl kalkan Diyeri Sos Dagger 42 lwl Mr. Green Mr. Green Mr. Green
D
deadmaster
⭐ 19y
teşkkürler extraloob.
inş bikaç gün gitmez
inş bikaç gün gitmez
botun filter berbatya ne buluyosa alıyo bi boltları bide unuversal pileri almamasını istiom gene alıo biri nasıl yapılıo sölesin almamasını işaretledim gene alıyo
ohannes diyorum hacım o ne şansdır öle yaw:)
A
ajdafalaklar
⭐ 19y
hayır ben yapamıyorum aynen yapıorum sizin anlattınız gbi ama olmuoyrr
A
ajdafalaklar
⭐ 19y
neden acaba olmuor Very Happy
A
ajdafalaklar
⭐ 19y
oasisde 30 lwl nuker satılır 25 lwl wolf no name ! 30 lwl nuker 20 ytlye Very Happy gel gel cok ucuzz Very Happy
yanlıs yere yazdım ama prdn Very Happy Mr. Green mucX
yanlıs yere yazdım ama prdn Very Happy Mr. Green mucX
arkadaşlar bu bot açıkken Silkroad Loader TÜRKÇE kullanarak 2. karakteri acmaya calıstıgımda serious error alıyorum 2. karakter acabilen varsa bir haber verin
öyle yapmıcan
ilk açtığın gibi yapcan loaderi aççan bişi gelcek evet diicen bidaha bitane bişi gelcek onada tmm dicen açılcak geç açılabilir açılmayınca olmuyo deme hemen 512 ramse biras uzun sürüyo extraokk extraokk
sonunda almıyo ya oley ayrıca Bot 1 Günde 3 Sos 1 Som Düşürdü Çok SAnslıyım Ayrıca Biri 52 LWL som Sword +5 Kendim Bastım + yı Biri Sos 42 lwl kalkan Diyeri Sos Dagger 42 lwl
e yuh yani bune abi bizde böyle şans olsa varyaaa
Benim hiç som silahım olmadı abi Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
puahahahhahah Mr. Green Mr. Green
arkadaşlar bu bot açıkken Silkroad Loader TÜRKÇE kullanarak 2. karakteri acmaya calıstıgımda serious error alıyorum 2. karakter acabilen varsa bir haber verin
öyle yapmıcan
ilk açtığın gibi yapcan loaderi aççan bişi gelcek evet diicen bidaha bitane bişi gelcek onada tmm dicen açılcak geç açılabilir açılmayınca olmuyo deme hemen 512 ramse biras uzun sürüyo extraokk extraokk
normal açmada sorun yok bot kasıyor ancak benim stall karakterinide acarken serious error veriyor ayrıca 2gb ram var ve daha önce 2 karakter acmıstım yinede saol Wink extrabeer
_
_murd3r3R_
⭐ 19y
Extraloob süper bir bot kurdum sorunsuz calısıyor fakat laqdan mı bilinmez öldüğü zaman şehre gitmiyo işaretlememe ragmen
öyle yapmıcan
normal açmada sorun yok bot kasıyor ancak benim stall karakterinide acarken serious error veriyor ayrıca 2gb ram var ve daha önce 2 karakter acmıstım yinede saol Wink extrabeer
ramin yüksek olduğuna göre bilgisayar da manyak demek onu bilmiyom neden öle olduğunu walla bilen varsa arkadaşa yardım
nese iii kasmalar
bide ya ben loop ayarlarını yapıyorum kendisi kasma yerine gitmiyo ya sofmod da
ya ben bu bottan giriyom ama start diyemiyom nerden başlatılıyo bu bot ayarları az cok yapıyom ama start yok bi yardımcı olun lütfen
arkadaşlar benim bot ilk yapacağı attack skilini kullanmıyor yardım plz şimdiden teşekürler
X
xxxmetexxx
⭐ 19y
çok sağolasın...
ya bu bottan giriyom ama start diyemiyom nasıl yapcam
arkadaşlar benim bot ilk yapacağı attack skilini kullanmıyor yardım plz şimdiden teşekürler
ayarlarına bak yanlış yapmışındır extraokk extrabeer Wink
Okan abi bu konuyu buraya açtıktan 30 dk sonra bütün sro forumlarıda burdan bakarak koymuş kendi siteerine ve hıyarların hiçbiride alıntı dememişler yaw Evil or Very Mad
Okan abi bu konuyu buraya açtıktan 30 dk sonra bütün sro forumlarıda burdan bakarak koymuş kendi siteerine ve hıyarların hiçbiride alıntı dememişler yaw Evil or Very Mad
Alıcamız olsun Boşver Ya!
Log in to write a reply.
Log In