ohh be allaha çok şükür extra da olması bizim halimiz headbang2ft9
SoftMode Yayındadır ~ 28 Aralık Güncel
· 254 Replies · 19K views 0 reading · Page 6 / 13
Replies
bu bot bedavamı login yerine ne yazacagız ? ?
_
_DarkRage_
⭐ 19y
extra paylasım için saol ellerin dert görmesin Wink
sagolasın ....
Login yerine ne yazacagız ? ? *
MAsa usutne Atıyor yaptıklarımı anlatayım loaderı ve bot 1.83 bot Die Bİr klosöre Cıkardım
silk ki salt okunur yaptım loader exe ile botun partmak işaretini ekrana kısa yol oluşturdum
ilk srobota clienti tanıttım sonra kaptım botu silkroatıda kapattım tekrar ekrandaki kısa yol bot paramk işaretine tıkladım arkasından loader exe tıkladım oyuna girdim caracteri sectim satarta bastım ve masa ustune atttı 16 kere Denedim HEp AYnı SORun
Birde Sİlk Dosyasını SALt Okunur yaptıktan sonra ArşivdeTıklı onu NApıyoz Öle Bırakıyormusuyuz ben sadece Salat okunur yaptım Ellemedim arşiv yazan yeri
Bi cevap verin yha Millet catı catır KAsıyo BEN YApamadım Idea Idea
silk ki salt okunur yaptım loader exe ile botun partmak işaretini ekrana kısa yol oluşturdum
ilk srobota clienti tanıttım sonra kaptım botu silkroatıda kapattım tekrar ekrandaki kısa yol bot paramk işaretine tıkladım arkasından loader exe tıkladım oyuna girdim caracteri sectim satarta bastım ve masa ustune atttı 16 kere Denedim HEp AYnı SORun
Birde Sİlk Dosyasını SALt Okunur yaptıktan sonra ArşivdeTıklı onu NApıyoz Öle Bırakıyormusuyuz ben sadece Salat okunur yaptım Ellemedim arşiv yazan yeri
Bi cevap verin yha Millet catı catır KAsıyo BEN YApamadım Idea Idea
M
Misproject
⭐ 19y
oyuna girerken hata gelir onlar tmm dicez dionuz da bende hata gelmiyo ve oyuna giriyorum.normal mi bu
tek hatasız girdim dedimki 3dk sonra DC yedim giremedim bir daha neyse tekrar girince anlarım ne olduğunu Twisted Evil
eyw.
extraloob bende skilli vurmuyor lütfen yardım edermsn Cool
Bot Login istiyor Bot Account dior beyler ne yazacagım oraya ?
Beyler link sabah koyuldu ilk indiren benim ve sabahtan beri calısıyor bot bot ayarların bakın ve yapın sornsuz calısıyor tesekkürler EXTRALOOB headbang2ft9
bu bot bedavamı login yerine ne yazacagım ?
Beyler link sabah koyuldu ilk indiren benim ve sabahtan beri calısıyor bot bot ayarların bakın ve yapın sornsuz calısıyor tesekkürler EXTRALOOB headbang2ft9
Hİc Bisey yazmayacaksın sadece ayarları yap save de auto yu tıkla calısıyor deli gibi...!!!
çok saolda ayarların resimli anlatım varmı
Hİc Bisey yazmayacaksın sadece ayarları yap save de auto yu tıkla calısıyor deli gibi...!!!
M
Misproject
⭐ 19y
bnm de kasıyor ama oyuna girerken hata alırsınız demiş ben hata filan almadım 😠
extra loob = Dağlı Öylemi ? detective
viewtopic.php?f=14&t=14594
buradn bak 5 sayfada var link
buradn bak 5 sayfada var link
denicem tşkkrler
Ben indirip kurmadım 1-2 saate göçer diye ama baksana epeyi dayandı eger yarın gommesse kuracam Simdilik Paralı Botta yeni Char ım Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Log in to write a reply.
Log In