Icerige atla
Extraloob

Smack Down'un Çocuklar Üzerindeki Olumsuz Etkisi

· 10 Yanıt · 2.2K görüntüleme
U
Urasil OP ⭐ 18y

facebook ta gördüm koyuyum dedim.. ama çocuk güzel uçmuş 👍
10 Yanıt
S
superdevil ⭐ 16y
haha bnde az once facede paylasrım bunu tam kopmalık ama 😄
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Dün izledim bu SmackDown 'u da acayip dandik yaa, bu kadar olur yani 😆 Çok saçma geliyor bana nedense .. Yani adamlara o kadar hareket yapıyorlar yerden yere vuruyorlar burnu bile kanamıyor 😆 O değil ulen madem kavga edeceksiniz gerçekten edinde izleyelim, TV 'de show yapıyorlar işte akıllarınca ...
EXL | SRO | İŞKOLİK
G
Guernica ⭐ 18y
Dün izledim bu SmackDown 'u da acayip dandik yaa, bu kadar olur yani 😆 Çok saçma geliyor bana nedense .. Yani adamlara o kadar hareket yapıyorlar yerden yere vuruyorlar burnu bile kanamıyor 😆 O değil ulen madem kavga edeceksiniz gerçekten edinde izleyelim, TV 'de show yapıyorlar işte akıllarınca ...

nerdeyse 1:30 saat sürüyor ve adamların en fazla dudağı ve burnu kanıyor çok sinir olmaya basladım bide sınıfta muhabbetini yapıyolar deli oluyom ya daral:
eskiler bilir
Z
Zeratul ⭐ 18y
bizim gençliğimizde amerikan güreşi vardı hey gidi heyyy 😜
W
Warrison1 ⭐ 16y

👍
E
Extrowe ⭐ 16y
Akıl kalmamış gençlikte yav boynu kırılcak gitcek sonra derdini annesi babası çekicek.
S
SilentLord ⭐ 17y
Akıl kalmamış gençlikte yav boynu kırılcak gitcek sonra derdini annesi babası çekicek.

😁 aynen
B
Burntime ⭐ 16y
pis ucuyor gahpe buynuz
A
Avasin ⭐ 17y
bizim gençliğimizde amerikan güreşi vardı hey gidi heyyy :P

🤘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: