Icerige atla
Extraloob

>>>SBot ve Silkroad'un Ben ve Odam Üzerindeki Etkisi<<<

· 24 Yanıt · 2.1K görüntüleme
R
Romeo. OP ⭐ 19y
Aşağıdaki resimler odamın kapısıdır.Evdekilerin deyimi ile şamar oğlanım benim deyimim ile dostumdur. 😜 😆
Sbot errorleri bilgisayarda karşılaştığım sorunların neticesinde tepem attığında stres atmak için kullandığım bir yöntem bu,kapımı yumruklamak 👴
Fazla söze gerek yok işte kapımın son durumu 🤔
Sbot run time error , legend 4 indirirken yaşadığım problemler bu hasarların baş sebebidir.

İç tarafı

Dış tarafı

Saygılarımla,

24 Yanıt
B
Beijo ⭐ 19y
-.-"
D
destiny ⭐ 18y
Hahahahaha yarıldım cidden 😄
P
Benim üzerimde etkisi olmadı
B
Black Rain ⭐ 19y
Neden bu sinir anlamış değilim... Sinirlenmek insanın elinde olmayan bir durumdur. ve insanı gerçekten çok değişik hallere sokabilir... Bu gibi durumlarda sinirini iyi yöne çevirmelisin. Eğer çevirebilirsen kazanan sen olursun... ^^
S
Seppuku ⭐ 18y
😆
R
Romeo. OP ⭐ 19y
Neden bu sinir anlamış değilim... Sinirlenmek insanın elinde olmayan bir durumdur. ve insanı gerçekten çok değişik hallere sokabilir... Bu gibi durumlarda sinirini iyi yöne çevirmelisin. Eğer çevirebilirsen kazanan sen olursun... ^^

Bro hoş diyorsunda , 50 kere oyuna gir şehirden çıkamıyorum girdiğim salise içinde clientless ' a geçiyor oyun. Ben ne yapmalıyım ? Dene , dene , dene , dene olmuyor.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
rofl.
P

Bro hoş diyorsunda , 50 kere oyuna gir şehirden çıkamıyorum girdiğim salise içinde clientless ' a geçiyor oyun. Ben ne yapmalıyım ? Dene , dene , dene , dene olmuyor.

Oyun bu
Z
Zeratul ⭐ 18y
aman hacım bize uğrama sen milyarlık dekorları paramparça edersin maazallah 😄
A
Agilla ⭐ 18y
Kapıya Neyle Girdin de Bu Hale Geldi İlginç Astarası Bir oyun Kapıya Yazık Silkroadı Boşver Hayata Bak Ata Sözümüz "Keskin Sirke Köpüne Zararlıdır" 😊
R
Romeo. OP ⭐ 19y
😜
Z
zeki_ce ⭐ 18y
Zayıf bir iradenin neticesidir bu.
Bir oyun bana nasıl hükmetsin deliye döndürsün beni anlamış değilim.
U
Puhahahahahahahaha. Koptum 😄
A
altanyunus ⭐ 19y
Sinir yapmak yerine araştırmacı olabilirsin ve sorunu çözebilirsin.

Kontrolsüz güç 😄 güç değildir
P
Prisoners ⭐ 18y
Relax ol snap -,-
L
Lampard_08 ⭐ 17y
Relax ol snap -,-
A
angela ⭐ 19y
o odada özel işler yapılmaz artık ev halkına açık yer olmuş
F
Fahmlugat ⭐ 18y