İşte şehirdeki boş duran karakterlerin joymaxın işi olduğunun kanıtı...
- Resim Silinmiş.
Serverler kapalı olduğu ahlde bir sürü kişi oyund atam bir skandal...
Skandal...
· 20 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
İşte şehirdeki boş duran karakterlerin joymaxın işi olduğunun kanıtı...
- Resim Silinmiş.
Serverler kapalı olduğu ahlde bir sürü kişi oyund atam bir skandal...
adamlar çalışıyo işte bırak elleme 😄
oyunda adamlar var,arkadaslarım oyuna girdi ama ben bakıyorum check diyor nası is bu yaa :(((
N
NightMare54
⭐ 18y
Nerdeyse Server'leri doldurdular... Eger bu şekil olursa Bu Sro oynanmaz.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
bize check gösteriyolar bazıları oyuna giriyo ne bicim is bu yaa 😠 nefret ediyorum srodan 😠
saf gibi pre alın sızde kanıta gerek yok herkz bılıo saten joymax sımardı
oyunda adamlar var,arkadaslarım oyuna girdi ama ben bakıyorum check diyor nası is bu yaa :(((
bakma öyle ne zaman açılcak diye. sroyu bi aç kapa sende gir 😉
lanet olsun checkti giremiyom marsaaaaa 150 silk aldım girer girmez pre çekecem sonrada 500 kere girip girip çıkacaaammmmm
M
Misproject
⭐ 19y
😱
Skandal Böyle oyun oLmaz oLsun :):)
Arkadaşlar ortada skandal falan yok saçmalıyorsunuz.Bu olay gerçekleştii sırada 4-5 arkadaşım giremediği halde ben populated olarak görebiliyordum ve oyuna girebiliyordum.Oysa onlarda Check gözüküyordu.Loaderdan girdiyseniz server check gözükmüştür launcherdan girdiğinizde rahatca girebilirdiniz
Hadi yaptılar diyelim arkadaş bu kadarda belli edilmez ama 😞
beyler sanirim bu olay serverlarda sorun oldugundan dolayi fazla yuklenme olmasin diye yapildi bn loadrdern actim check yazıyodu sonra girip cıktm rahatca oyuna girdm dedidgim gibi cok asiri yuklenme olmasin diye olmsustur
Serverlar gerçekten kapalı olsa bile gm serverlar full olunca problem oluyor mu diye test etmek için kendi botlarıyla doldurmuştur,check'te anormal bir durum olmadıkça serverlar dolmaz:)
Bu olan clientless'la girebilenler olduğu için patlak vermişti sadece başka bir alternatifi yok.
Nerdeyse Server'leri doldurdular... Eger bu şekil olursa Bu Sro oynanmaz.
- Resim Silinmiş.
geçen gün serwerler kapalı ve full idi (3500/3500) 😢 😢 😢
İnsan müşterileri rahat etsin , Silkroad online 'yi anlatırken öve öve anlatsın diye anlatmasını ister ama yok bunlar söve söve anlatalım istiyor illa ^^
arakdaşlar bakmayın rev6ya
B
BlackMarshall
⭐ 19y
Ben oyuna girdim ardından check gösteriyormuş.Joymax neden öyle birşey yapsınki.İsterse sınırsız gold basar oyuna 😊
beyler sanirim bu olay serverlarda sorun oldugundan dolayi fazla yuklenme olmasin diye yapildi bn loadrdern actim check yazıyodu sonra girip cıktm rahatca oyuna girdm dedidgim gibi cok asiri yuklenme olmasin diye olmsustur
Konuyu fazla uzatmayalım lütfen. Ortada nedeni bilinmeyen bir şey var. Bunu Bug report ile Joymaxa bildirebilir iyi İngilizcesi olan birisi.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap