Icerige atla
Extraloob

Sinirlenince Naparsınız :@

· 65 Yanıt · 12K görüntüleme
O
Oazis OP ⭐ 18y
Şiddete karşi biriyim 👴
Sadece bu anketi eğlence için yaptım 👍
65 Yanıt
T
TuRKs41 ⭐ 18y
Küfür ederim 😄
S
Still Life ⭐ 17y
Bağırmadan küfür ederim^^ 😜
Kafamı duvarlara vururum 😄 <<< bu seçeneğe baya güldüm ^^
J
JawBreaker ⭐ 18y
Elime bi eşya alırım tam kıracakken çok pahalı oldunu hatırlar yerine bırakırım.:D
R
Romeo ⭐ 17y
sex yaparm:D
P
Genelde sinirlenince pc başında oluyorum.
+7 --> +8 fail... Disconnected x 21 char... Pc Shut Down... Ya da Lag --> Die on pvp >.<
Bu yüzden o an ki ruh halime göre 70% feci bir yumruk klavyeye iner. Şu günlerde iyice kendimi kontrol almaya çalışıyorum ama o kadar sorun geliyor ki üstüste sağımdaki duvarı masayı falan pat küt dağıtıyorum 😄
Kısa süre içinde de yahu oyun bu diyorum açıyorum "My life be like" şarkısını mal mal sırıtıp ne olduysa düzeltiyorum 😆
M
Mirage ⭐ 19y
Bağırmadan küfür ederim 😄
I
ironEyE ⭐ 18y
Hayatımda hiç bişeye sinirlenmedim...
K
Kobe ⭐ 19y
kızmaya yer ararım daha çok sinirlenirsem ucuz bir şeyler bulup vururum daha çok sinirlenirsem küfrederim daha çooook çoook sinir olursam kendi başıma ağlarım
Windy
Windy ⭐ 19y
Elimi duvarlara vururum, ya da o an ne olduysa içime atar akşam antremanda kum torbasına ya da rakibe karşı çıkarırım sinirimi,rahatlarım 🙄
O
Oazis OP ⭐ 18y
uP
P
Prisoners ⭐ 18y
Kardeşimi döverim.
D
DecipheR ⭐ 17y
krşma ilk çkan insana kafa atarm
S
SnowFlake ⭐ 18y
Etrafımda kim varsa ağızlarını açtırmadan bağırıp çağırıp susturur gönderirim yanımdan müzik dinlerim ya da geçer bir köşeye ağlarım 🍿
O
Oazis OP ⭐ 18y
66 görüntüleme 13 oy

LüTFeN 0Y KuLLaNıN
A
Klavye korksun benden.
F
fener1907 ⭐ 19y
Elime bi eşya alırım tam kıracakken çok pahalı oldunu hatırlar yerine bırakırım..
A
Anthem ⭐ 18y
esyayı kırdımmı is cozuluo walla esyanın anılerı aklıma gelio 😄 (mesela pc hoparloru) ama hala calısıo 😄
P
Paradise ⭐ 17y
Ben genelde grid oynarken kafayı yeme belirtileri gösteriyorum 😄 Aracı duvara çarpıyorum kaza yapıyorum araç hasar alıyor ben de klavyeye hasar veriyorum 😄
A
Achilles ⭐ 18y
Etrafımda kim varsa ağızlarını açtırmadan bağırıp çağırıp susturur gönderirim yanımdan müzik dinlerim ya da geçer bir köşeye ağlarım 🍿

Kırmızı ile yazılanlar,bütün kızlarda mevcuttur.Mavi ile yazılanlar ise isteğe bağlıdır.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Cevabım:Srodan dc olduysam Yüksek sesle küfür ederim[Evde Kimse yoksa biri varsa içimden]
Birde oyuna girmediği zaman Yüksek sesle küfür ederim[Evde Kimse yoksa biri varsa içimden]

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: