Bana Yapsalar Oracıkta 😊
http://akilli.tv/video/109566/boyle-saka-olmaz-ya.aspx
Size Biri Böle Tokat Atsa Naparsınız :=)
· 11 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
S
Streetwise
⭐ 19y
Sıkar...
Sıkar...
😁 😁 koptum ya
S
Streetwise
⭐ 19y
Kopulcak bişi yok güzelim,atamaz çünkü kimse bana öyle tokat,atarsada olacakları tahmin edemez 😜
J
Jason Walker
⭐ 19y
Kopulcak bişi yok güzelim,atamaz çünkü kimse bana öyle tokat,atarsada olacakları tahmin edemez :P
asdf
Kopulcak bişi yok güzelim,atamaz çünkü kimse bana öyle tokat,atarsada olacakları tahmin edemez :P
ıssallah sag kalırsın cunku ortalama o tokadı yedıkten sonra 10 sn aklın basına gelemez geldıgınde ıse acısından bır 7-10 sn de yanagını ellerınde ovalarsın e bu gecen 17-20 sn yede adam senı bır guzel dover doverkende oralarını ovalarken bı guzel daha dover ... 😁 😁 😁 yanlıs anlamayın tabıkı kaslı ve gucluysenız ış değişir
R
RoyalFlush
⭐ 19y
Sakat bırakırım.
S
Streetwise
⭐ 19y
Ehe bende o göz varmı,ben ondan o tokat,yumruk vb. yicem bide onumu izlicem ne yazıkki gücüme güveniyorum Allah'a şükür güçlü ve vücudluyum,ha baş edemedim mi adamla o zaman başka yollara saparım 😉
S
Streetwise
⭐ 19y
asdf
What is this asdf 🙄 😜
J
Jason Walker
⭐ 19y
asdf
What is this asdf 🙄 :P
Çok magandavari konuşmuşsunda asdf yazasım geldi . 😊
S
Streetwise
⭐ 19y
Hacım nabayım '' fatalaty '' konuştuturuyo zorla 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap