Sroking botta nasıl çalıstıracaz biri demişti srokingde çalısıyor diye yardım :S
Silkroada 5 Dakikada Girmek -- Resimli Anlatım !!!
· 937 Yanıt · 89K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 8 / 47
Yanıtlar
B
BearGrylls
⭐ 19y
çalışıyor emeğe saygı !! ama dc yedinizmi swap tı client e tıklayın uğraşmadan girersiniz girmiyor giriyor ama loading yapmıyor
program güzelde benim pc de bazen kapanıyor oyüzden 3 kez taxi para sı gitti 😄 ama bi avantajı hemen tekrar girmesi bide dc yedikten sonra swap to client te tıklayınca loadingde kalıyor heralde programının yeni sürümü fln çıkarsa düzeltirler
srobot la çalışıyor mu bu program
B
BearGrylls
⭐ 19y
1 saat oldu inmedi alps yüzünden hep kalabalık
Log işini abartmayın .
B
BearGrylls
⭐ 19y
kemalist sen hangi serverdesin
H
HollowDalton
⭐ 18y
hacı be Sparta ya 15 Dakka oldu hala giremedim
B
BearGrylls
⭐ 19y
yine sen iyisin benim 2 saat oldu
H
H@K@NCH3SS
⭐ 18y
Bu da ne?
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
[18:31:42] Item not found: 458752
[18:31:42] Item not found: 1869312609
[18:31:42] Item not found: 1512636465
[18:31:42] Item not found: 3276800
[18:31:42] Logged in! Have fun 😊
Arkadaşlar burdaki itemler hangileri 😄
[18:31:42] Item not found: 1869312609
[18:31:42] Item not found: 1512636465
[18:31:42] Item not found: 3276800
[18:31:42] Logged in! Have fun 😊
Arkadaşlar burdaki itemler hangileri 😄
Yarımcı olucak birisi yok mu ?
H
H@K@NCH3SS
⭐ 18y
Sanırım return scroll ile alakalı 😉
H
HollowDalton
⭐ 18y
BU HATAYI ÇÖZEMİYORUM oyuna girsem retunları bankaya atcamda 6 defa girdim hep bu
Bu program aslında online stall kurma programı vb yani oradaki item not found'un hiç bir önemi yok.
C
Cengizhancelik
⭐ 18y
kanıtı oaraya koymussun iyi guzel de oyundaki bir çarın resmini çekip oraya koymadıgın ne malum..
,
Bu Program Sayesinde 6 7 Tane Char Açıyorum..5dakikada sürmüyor.. dünden bu saate npcye satacagım 6d itemleri..hepsı toplasan 2 3 m edıcegı yere stall carları sayesınde 10 15m gıbı bır meblaya sattım elıxırlerde içinde..;) Çalışıyor biraderim..
Hocam Bunu Srokingle Çalıştırabilen Varmı??
Bu program aslında online stall kurma programı vb yani oradaki item not found'un hiç bir önemi yok.
Teşekkürler sorun heralde returndan kaynaklanıyor 😊
beyler vista engelledi the risk misk dio !
beyler vista engelledi the risk misk dio !
alakası yoq bnde vısta kullanıom sorun yaratmadı pro. calısıyor senın hatayı tam yaz ogrenelım...
kanıtı oaraya koymussun iyi guzel de oyundaki bir çarın resmini çekip oraya koymadıgın ne malum..
,
Bu Program Sayesinde 6 7 Tane Char Açıyorum..5dakikada sürmüyor.. dünden bu saate npcye satacagım 6d itemleri..hepsı toplasan 2 3 m edıcegı yere stall carları sayesınde 10 15m gıbı bır meblaya sattım elıxırlerde içinde..;) Çalışıyor biraderim..
Hocam Bunu Srokingle Çalıştırabilen Varmı??
Srokingle çalıstran varmı ustalar ben kac kere denedim oyuna girince donuyor plss yardım
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap