Icerige atla
Extraloob

Silkroada 5 Dakikada Girmek -- Resimli Anlatım !!!

· 937 Yanıt · 89K görüntüleme · Sayfa 6 / 47
Yanıtlar
A
AFF__ETMEZ ⭐ 18y
helal be girdioyuna valla süper bi program tşkler extraloob 😗 👍
A
AFF__ETMEZ ⭐ 18y
girdi ama hemen trugue yanıt vermiyor yazdı ve kapandı kendi kendine server yazdı dediğin gibi trugue den yine girecektim amao da apandı:(
G
GARMONSU ⭐ 18y
Eline sağlık çok iyi bir program fakat ben 19:00'dan beri deniyorum 3 tane torque'de daha bi değişim yok serverdan kaynaklanıyor herhalde 😄 yinede mutluyum ben iNş girer =) tekrar saolasn
A
Akaryakit ⭐ 17y
girdi ama hemen trugue yanıt vermiyor yazdı ve kapandı kendi kendine server yazdı dediğin gibi trugue den yine girecektim amao da apandı:(

Programı kurduktan sonra pc ye bi reset at vista kullanıyorsan eyer yönetici olarak çalıştır dünde bana aynısı oluyordu şimdi 18 saatten beri oyundayım
The47
The47 ⭐ 18y
tmm yaklaşık 23sn de girdi ama guild amblemleri gözükmüyor??
G
GARMONSU ⭐ 18y
Bu hatayı bilen warmı ? :!!&%&!

- Resim Silinmiş.
B
beyyz ⭐ 17y

- Resim Silinmiş.

yapacagın su pro yu paylasan arkadas + olarak bı lınk daha vermıs onu ındır pc ye kur oluyo aynısı bndede oldu ole yaptım...
F
Fahmlugat ⭐ 18y
xD siz bunları insanlık içinmi yapıldığını sanionuz 59 lwl blader full sos
Loader den gitti xD
ben bole seyleri cok bilirim....
kasarsin kasarsin bi calarlar o hissi bidaha unutamssın
indirmeden once Komt larina bakin...
onunuze gelen her prg rami indirmeyin

zaten 59 level charın için programcılar tutup o kadar uğraşıp program yapıyorlar 😁

😜 😁
F
Fahmlugat ⭐ 18y
tmm yaklaşık 23sn de girdi ama guild amblemleri gözükmüyor??

Bu yeni sistemde presiz 23 sn de oyuna girmsn bide guild amblemleri gözükmüyor diyosun 🙏 🙏 delimsn kardeşm sen
🍿
D
bunu rumatayla açmayı başarmış bi arkadaş varmı? varsa paylaşabilirmi lütfen
G
GARMONSU ⭐ 18y

- Resim Silinmiş.

yapacagın su pro yu paylasan arkadas + olarak bı lınk daha vermıs onu ındır pc ye kur oluyo aynısı bndede oldu ole yaptım...

Oldu çok teşekkürler 3dakika bile sürmedi girmesi çok hızlı deniyor birde çarın gözükmesi dahada + bi olay zaten günlerce deneyip giremediğim charıma giriorm artık çok tşkler konuyu paylaşan ve yardım eden arkadaşlara 🙏 😄
B
beyyz ⭐ 17y
programı kullanınca ban sorunu olabılır mı?
C
chorumlu2 ⭐ 18y
3 tane açtık ya hani birine girdiği zaman 2 sini kapatsak sorun olurmu yani sn demişsin ya kapatmayın dc yer diye acil cvp ltfn
C
chorumlu2 ⭐ 18y
bunu bide agbot görümüyo bi yardım etsenizz
C
Co709 ⭐ 19y
Mükemmmmellllllllllll 😆
A
Akaryakit ⭐ 17y
3 tane açtık ya hani birine girdiği zaman 2 sini kapatsak sorun olurmu yani sn demişsin ya kapatmayın dc yer diye acil cvp ltfn

Girmiyenleri kapatsan dc yemezsin dostum
C
Co709 ⭐ 19y

1-) You need a method of return to use this feature.If you thik this is a mistake,either teleport or relog.

Return Scroollar'ınızı bir araya toplayıp sayfa 1'de 1.sıranın 3.slotuna koymanız gerekmekte.

Böyle yani F3 ün 1ine mi F1in 3ü ne mi?
C
chorumlu2 ⭐ 18y
agbot görmüyecek mi bunu x(
A
AFF__ETMEZ ⭐ 18y
ha bide bu neden hep hotanda doğuyor penona gidiyorum orda dc iyiyor sonra bi daha girdiğimde otandayım:D

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: