ya yok, toque clientless zaten kendisi bir autologin, de ondan ^^, 5 dakika biraz şansadı, bunu aege ye bırak fazla bir fark olmaz ^^
bncede biraz şans meselesi yani 5dk felan değil
ya yok, toque clientless zaten kendisi bir autologin, de ondan ^^, 5 dakika biraz şansadı, bunu aege ye bırak fazla bir fark olmaz ^^
kardeş http://www.extraoob.com yazacan
Sadecehttp yok.www.extraloob.comSROKing Bot ile denenmiştir. Çatır çatır çalışıyor.
Tadından yenmez artık. 🍿
KarDes SROking Bot İle NasıL Çalısıyor Anlatırmısın??
Start Game diceksin start diceksin yine.Çıkan ekranı kapayıp Torque ile açcaksın bu kadar..
HAdi millet ben kaçar geç oldu..
Bilgisayar göçtü göçecek son mesajlarım olabilir.
Anlatım ise şöyle:
1-SRO King'i aç.
2-Login ol. ( Üye değilsen üye ol tabii )
3-Torque'yi aç.
4-Login ol.
5-Girince characterini seç.
6-Select'e bas.
7-Swap to client e bas.
8-Çıkan ekranda ;
Soldaki:Log Girişleri aşağıya çekebilirsin.
Sağ Üstteki:Harita oradan charın kasma yerini ayarlayabilirsin.
Sağ Alttaki:Bot ayarlarını burdan yapıp en aşağıdaki 'Botu Başlat' a bas.
Kolay gelsin.. 😗
Donma sorununu anlayamadım ama server ya da sizin bilgisayarınız ile ilgili olabilir.
Loading kısmına gelince ya dc yemişsinizdir ya da yiyeceksinizdir.Siz direk dc tuşuna basın 👍
Bu arada returnunuz yerinde değil mi?
Bu da ne?
- Resim Silinmiş.
Banlanmışsın galiba.
hyr banlanmamıs yasal olmayan bır program kullandıgını soyluyor pro. ancak anlamadım bıse var kac kere calıstırdım bnde olmadı yoksa konuyu mu baltalamaya calısıyorsun? yada gercekten olduysa bn onlem olarak sılkersender.exe dosyasının ısmını degıstırdım salı gunu gorecez bakalım ne olacak 🤔

Bilmediğim konu hakkında yorum yapmam.Yukardaki resim benim banlanan adamımın resmi.Aynı hatayı veriyor.Galiba hiç banlanmadın sen :P
Donma sorununu anlayamadım ama server ya da sizin bilgisayarınız ile ilgili olabilir.
Loading kısmına gelince ya dc yemişsinizdir ya da yiyeceksinizdir.Siz direk dc tuşuna basın 👍
Bu arada returnunuz yerinde değil mi?
sen sroking botun hangi sürümünü kullanıyorsun
Donma sorununu bende yaşıyorum bunun başka bi çözüm yolu yokmu yaw?
Loading geliyor ve ilerlemiyor çözümü var mı
Bende girdm ama ndnse Now Loading yazısında cubuk doLmuyor nedenini yazarsanız memnun oLurm koLay geLsin
ya ben denedim oluyodu fakat kardeşim şimdi giremiorum 10dkka oldu hala yok neden!!!
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap