Icerige atla
Extraloob

SILKROAD ONLINE UPDATE [ 28 TEMMUZ 09 ]

· 69 Yanıt · 8.9K görüntüleme · Sayfa 3 / 4
Yanıtlar
G
Gameworld ⭐ 19y
Lag çok
Bot yok
Nasıl yapalım ellede hiç olmuyor lagdan en iyisi bir hafta sroyu açmamak 😄
A
alibey587 ⭐ 18y
gördünüzmü arkadşalr jomax yaptı yapacağını ilk önce normal oyunculara 20 sn lik deneme sistemi getirdi sonrada botları yok edip oyuncuların rahatlıklaoynamalarını sağladı teşekkürler joymax inş. olursa çok süper olucak...
B
BaZinGa ⭐ 18y
serverlar dolu deil ama aksine bir hayli lag var 😊 yakında cıkarırlar yeni sürümü botsuz sro ne bize ne joymaxa yarar. bot olmazsa kimse pre bile almaz kasamıyacağı için
L
oyuna girmiyoooo sbottan.... ((((Loginserver gwgt3.joymax.com (***.***.***.**) is currently under inspection)))) bu hatayı veriyo bota girerken hata değilde botun altındaki bilgi yerinde bu yazıyo acil yardıımm plssssssss..........
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
S-bot daha güncellenmedi.
Windy
Windy ⭐ 19y
Credit Card olayı süpper olmuş 🙄
B
BaZinGa ⭐ 18y
bi ton bot var hicbirimi güncellenemedi 😄 biri cıksa birbirinden gorup yaparlar heralde 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
sroking - rumata -isrobot güncellendi.
B
BaZinGa ⭐ 18y
bu sbot cok hantal bot iyi gzlde hep cok gec cıkartıo yenı versionları 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

çok teşekkürler bro bayağı güzel işler çıkarttın ellerine sağlık bir de sbot gelse ne güzel olacak 😘 🍺
B
BaZinGa ⭐ 18y

çok teşekkürler bro bayağı güzel işler çıkarttın ellerine sağlık bir de sbot gelse ne güzel olacak 😘 🍺

aynen 😄 hala cıkmadı :!!&%&!
W
WaTCHMaN ⭐ 19y

Silkroadın ilk paravanları ortaya çıktı 🍺
D
gördünüzmü arkadşalr jomax yaptı yapacağını ilk önce normal oyunculara 20 sn lik deneme sistemi getirdi sonrada botları yok edip oyuncuların rahatlıklaoynamalarını sağladı teşekkürler joymax inş. olursa çok süper olucak...

hahaha kendini kandırma bunlar göstermelik ☕
D
sroking te sorun yok devam ☕ 😁
B
BaZinGa ⭐ 18y

hahaha kendini kandırma bunlar göstermelik ☕

👍 bot olmazsa sro hic joymax ın botu engelleme gibi bi olanağı olamaz 😄
D
sroking botta moba 1 kere vuruyor diğer moba geçiyor giant peşimde dolaşıo 😄 düzeltirler inş
D
doruQue ⭐ 18y
ben herşeyden habersiz isrobot ile girdim asıl çarıma, isrobot multiclient özelliği ile diğer sp farm çarıma giriyodum login oluyor ama karakter gözükmeden kapanıyor..

şimdi o çarı tek başınada açamıyorum oyun kapanıyor onunla girince normal botsuz da giremiyorum çözümü yokmudur kaç yüz k sp kastım boşamı gitti :S
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
sroking - sbot - isrobot - rumata loader kullananlar sürümlerini güncellesinler.

ibot -agbot - stealtlite daha çıkmadı.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
sroking - sbot - isrobot - rumata loader kullananlar sürümlerini güncellesinler.

ibot -agbot - stealtlite daha çıkmadı.

🙏
D
IBOT zaten çıkmaz 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: