Icerige atla
Extraloob

SILKROAD ONLINE UPDATE [ 28 TEMMUZ 09 ]

· 69 Yanıt · 8.9K görüntüleme · Sayfa 2 / 4
Yanıtlar
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
SILKROAD ONLINE UPDATE [ 28 TEMMUZ 09 ]

Botlar için Client değiştirilmeyecekmiş.

1) Botlara karşı farklı önlemler almışlar.
2) Kredi kartıyla ödeme sistemi eklemişler.

Saygılarımızla,

/ Güncel.
F
Ben bottan oyundayımki su an sadece loader çalışmıyo bende bn agbottan oyundayım 😄
G
Gameworld ⭐ 19y
Gir sbota görelim ozaman 😄
B
BabyLisS ⭐ 17y
1,204 orginal Client Nerden Bulabilirim Yardım pLs..
A
alibey587 ⭐ 18y
yani şimdi arkadaşlar sot cracklendi budamı çalışmayacak v1.204 te...lütfen cvb plss...
B
BabyLisS ⭐ 17y
cevap Veren Yokmu Sımdı
B
BaSoryong ⭐ 18y
saqol
A
alibey587 ⭐ 18y
yani şimdi arkadaşlar sot cracklendi budamı çalışmayacak v1.204 te...lütfen cvb plss...

yaw hadi bea arkadşalar lütfen ...cvbbb....
B
BabyLisS ⭐ 17y
Saol Kemalist Süpersin.
B
kredi kartı ile alınca paypala üye olmak gerekiomu yoksa direk bilgileri yazıp alınıomu
B
çok güsel
B
BaZinGa ⭐ 18y
kredi kartı ile alınca paypala üye olmak gerekiomu yoksa direk bilgileri yazıp alınıomu

neyi kredi kartıyla alınca ? Sbottan bahsediyorsan paypall hesabı istiyor alabılmek ıcın.
B
yok sro sitesine credit kart die eklenmiş ya paypala üye olmak gerekiormu yoksa düz alıomuyuz yani...
B
BaZinGa ⭐ 18y
yok sro sitesine credit kart die eklenmiş ya paypala üye olmak gerekiormu yoksa düz alıomuyuz yani...

yok yok dırek herangi bi visa yada master cardla paypall uyelıgı olmadan netten alısverıs yapar gıibi silk alabilinecek artık. o özellik iyi olmus. paypall hesabımda sorun vardı benm artık rahat ederm
B
ordakilerin bi türkçe açıklaması olsa süper olr aslında
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
türkçeye çevirdik kuzum ^^
B
oh aldım okey saoln
A
alez ⭐ 19y
gzl olmuş sağolun ^^
S
güzel oldu yav oyun birlikte oynadıkça güzeldir bana bu sistemide çözerler gibi geliyor ama bakalım inşallah botsuz bir oyun olur 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: