Icerige atla
Extraloob

SILKROAD ONLINE UPDATE [ 09 MART 2010 ]

· 47 Yanıt · 8.6K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Bir Dilek Tutun İsimli Silkroad Online Etkinliği

Güzel hediyeler var belki size de çıkabilir.

Special thx to extraloob.com ❤️

Saygılarımızla,
47 Yanıt
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
yarışma üstüne yarışma, yakında adamlar para için kendinide satcak 😜
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Heheh forumdaki yorumda da son gönderiken yorum dikkatimi çekti benimde, "içimden gelerek söylüyorum" iyi ki bi içinizden gelerek yazarsanız kazanma şansınız artar demiş 😆
EXL | SRO | İŞKOLİK
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
yarışma üstüne yarışma, yakında adamlar para için kendinide satcak :P

saçmalamışsın ama kuzum buna yarışma değil literatürde kampanya deniyor, ayrıca ödül dağıtmak neden senin gözünde kötü oluyor ki joymax'i koskoca kore hükümeti ziyaret etti ülkeye kazandırdığı vergilerin çokluğundan dolayı bırakta 3-5bin dolar dağıtsınlar her ay ne olacak 🙄
P
Prisoners ⭐ 18y

saçmalamışsın ama kuzum buna yarışma değil literatürde kampanya deniyor, ayrıca ödül dağıtmak neden senin gözünde kötü oluyor ki joymax'i koskoca kore hükümeti ziyaret etti ülkeye kazandırdığı vergilerin çokluğundan dolayı bırakta 3-5bin dolar dağıtsınlar her ay ne olacak 🙄

+pri

Ps : Bilgilendirme için teşekkürler. ❤️
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y

Ayrıca adamlar hata yaparlar yemedikleri küfür kalmaz Joymax 'ın .. Hediye veriyorlar hemde ufak tefek şeylerde değil ama yine de yaranamıyorlar makara:
EXL | SRO | İŞKOLİK
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y

abi orda ne yazıyor.Bunları oyunda daha çok kiiye söyleyin demiyormu.Buda dolaylı olarak globale donusuyor.Adam herkesi toplayıp mizah atcak değilya. global=silk=$ 😈

ps:dağıtcakları hediyeleri toplasa 3000$ desek adamlar tek günde global parasından kazanıyorlar ki kaç kişi katılcak 🤘
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
etkinlikte ilginç birşey dikkatimi çekti, bu adamlar etkinliğe katılın başladı diyor ama giysi vb. işlemler için 11dg diyor ve ss için L5 görüntüsü diyor bende yurdum halkı gibi gidip doldurdum katıldım ama bence bu olay L5 gelince yaptıklarımız kabul görecek neyse 1 tane yaptık devamını getiririz bu arada 15günlük bir piramit var bugün yaptım 1 gün gitti geriye 14 gün kaldı 16 nisan son gün diyor L5 gelmesi lazım ki istedikleri görevleri yapalım bu bağlamda download linkleri perşembe günü eklenecektir diyorum 😎
C
CarlZeiss ⭐ 17y
teşekkürler kampanya güzel ben kayıldım piramit kaldı artık 😊
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
etkinlikte ilginç birşey dikkatimi çekti, bu adamlar etkinliğe katılın başladı diyor ama giysi vb. işlemler için 11dg diyor ve ss için L5 görüntüsü diyor bende yurdum halkı gibi gidip doldurdum katıldım ama bence bu olay L5 gelince yaptıklarımız kabul görecek neyse 1 tane yaptık devamını getiririz bu arada 15günlük bir piramit var bugün yaptım 1 gün gitti geriye 14 gün kaldı 16 nisan son gün diyor L5 gelmesi lazım ki istedikleri görevleri yapalım bu bağlamda download linkleri perşembe günü eklenecektir diyorum 8)

PS : zekisin geleceği görüyorsun ihihii :)

🍺 makara:
O
orhan09 ⭐ 17y
Ya bırakın eventi falanda,illegal program kullananlar 23 martta kesin süresiz ban yicek yazıyor sitede uyarıda yokmuş süresiz ban direk,Okan abi napcazz sbot önlemini alırmıı
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Ya bırakın eventi falanda,illegal program kullananlar 23 martta kesin süresiz ban yicek yazıyor sitede uyarıda yokmuş süresiz ban direk,Okan abi napcazz sbot önlemini alırmıı

TBOT SROBOT KINGBOT IBOT AGBOT bu programları sakın kullanmayın.

SBOT VE RUMATA kullanın asla banlanmazsınız şu an da sbot çalışıyor sorun yok rumata'da 16 Mart'ta gelecek onda da sorun yok bu bağlamda acilen sbot alın ☕

eline sağlık hacım mod gibi çalışıyorsun valla :)

ehehehehee pas tutmayalım hacım 😁
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Saygılarımızla,

/ Facebook sayfalarımızda paylaşılmıştır, sizlerde lütfen fabook sayfalarınızda paylaşınız 😎
P
Prisoners ⭐ 18y

/ Facebook sayfalarımızda paylaşılmıştır, sizlerde lütfen fabook sayfalarınızda paylaşınız 8)

😎 Tamamdır.
B
beyyz ⭐ 17y
bn uptade konusunu acarken heh sımdı su goldbotlar banlanmıstır dıyom adamlar event yapıyo 😈 😈
Q
Quattro ⭐ 19y
Güzel bir etkinlik ama kim uğraşacak hele o pramit acip kasar genç işi 😜
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Güzel bir etkinlik ama kim uğraşacak hele o pramit acip kasar genç işi :P

yok bro tek tık başka birşey yok ahahhaa amaç 15gün sitesine girmen ve piramite tıklaman 😈

/ Facebook sayfalarımızda paylaşılmıştır, sizlerde lütfen fabook sayfalarınızda paylaşınız 8)

😎 Tamamdır.

canımsın çok teşekkürler 😘 ❤️ 🍺
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
eline sağlık hacım mod gibi çalışıyorsun valla :)

😆 🤝
Special thx to Flexi
K
KissBerry ⭐ 17y
Spoiler

Saygılarımızla,

Tamamdır 😎
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Spoiler

Saygılarımızla,

Tamamdır 8)

çok teşekkürler canımcım 😘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: