SILKROAD ONLINE UPDATE [ 09 MART 2010 ]
Bir Dilek Tutun İsimli Silkroad Online Etkinliği 

Güzel hediyeler var belki size de çıkabilir. 
Special thx to extraloob.com ❤️
Saygılarımızla,

Saygılarımızla,

yarışma üstüne yarışma, yakında adamlar para için kendinide satcak :P
saçmalamışsın ama kuzum buna yarışma değil literatürde kampanya deniyor, ayrıca ödül dağıtmak neden senin gözünde kötü oluyor ki joymax'i koskoca kore hükümeti ziyaret etti ülkeye kazandırdığı vergilerin çokluğundan dolayı bırakta 3-5bin dolar dağıtsınlar her ay ne olacak 🙄
saçmalamışsın ama kuzum buna yarışma değil literatürde kampanya deniyor, ayrıca ödül dağıtmak neden senin gözünde kötü oluyor ki joymax'i koskoca kore hükümeti ziyaret etti ülkeye kazandırdığı vergilerin çokluğundan dolayı bırakta 3-5bin dolar dağıtsınlar her ay ne olacak 🙄
etkinlikte ilginç birşey dikkatimi çekti, bu adamlar etkinliğe katılın başladı diyor ama giysi vb. işlemler için 11dg diyor ve ss için L5 görüntüsü diyor bende yurdum halkı gibi gidip doldurdum katıldım ama bence bu olay L5 gelince yaptıklarımız kabul görecek neyse 1 tane yaptık devamını getiririz bu arada 15günlük bir piramit var bugün yaptım 1 gün gitti geriye 14 gün kaldı 16 nisan son gün diyor L5 gelmesi lazım ki istedikleri görevleri yapalım bu bağlamda download linkleri perşembe günü eklenecektir diyorum 8)
PS : zekisin geleceği görüyorsun ihihii :)
Ya bırakın eventi falanda,illegal program kullananlar 23 martta kesin süresiz ban yicek yazıyor sitede uyarıda yokmuş süresiz ban direk,Okan abi napcazz sbot önlemini alırmıı
eline sağlık hacım mod gibi çalışıyorsun valla :)
SILKROAD ONLINE UPDATE [ 09 MART 2010 ]Bir Dilek Tutun İsimli Silkroad Online Etkinliği
Saygılarımızla,
/ Facebook sayfalarımızda paylaşılmıştır, sizlerde lütfen fabook sayfalarınızda paylaşınız 8)
Güzel bir etkinlik ama kim uğraşacak hele o pramit acip kasar genç işi :P
/ Facebook sayfalarımızda paylaşılmıştır, sizlerde lütfen fabook sayfalarınızda paylaşınız 8)
😎 Tamamdır.
eline sağlık hacım mod gibi çalışıyorsun valla :)
Special thx to FlexiSpoiler
SILKROAD ONLINE UPDATE [ 09 MART 2010 ]Bir Dilek Tutun İsimli Silkroad Online Etkinliği
Saygılarımızla,
Spoiler
Saygılarımızla,
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap