Icerige atla
Extraloob

SILKROAD ONLINE 3 YENi ITEM GELiYOR

· 80 Yanıt · 14K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

SILKROAD ONLINE 3 YENi ITEM GELiYOR

Special thx to extraloob.com ❤️

80 Yanıt
I
iwontcry4u ⭐ 19y
Düşünce iyi ama Kotu oLur adam hack ypar hırsızLık yapar adını deistirr :))
K
KissBerry ⭐ 17y
😱 nick değiştirme çok işime yaraya bilir makara: nese:

Ps:İlklerin öncüsü extraloob 😎
T
TniesT ⭐ 16y
Karekter adını değiştirilirse cok saçma olur cünkü millet dolandirir dolandiri charin adini değiştirir temiz bir geçmiş istedigini dolandir tekrar
J
JetHomme ⭐ 19y
Adını değiştirme kötü olacak bence.
M
Nick değiştirme süper olmuş! İtem kilitleme falan da gelse dehşet-ül vahşet olacak. 😎
N
N3wSTyLe ⭐ 17y
Ad değiştirme kötü olur . . .
N
N3wSTyLe ⭐ 17y
Ad değiştirme kötü olur . . .
J
JnrequeL ⭐ 16y
Aynen Mike Shinoda'nın dediği gibi item kilitlemede gelse tam olucak. 😎
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
isim değiştirme bence müthiş olur hırsızların önü açılacak charlar kolay satılacak temiz bir geçmişle bizim dolancell yalan olacak uuuuuuuuuuuu makara: nese:
_
kaynak??
R
Bence Rollback Gelir Bu Gelince Charlar Calınıcak Hatta Herkez Char Calıcak Ve Adını Değiştiricek Rollback Gelicek Ve Bütün Paralar Yine Joymax'a Kalıcak. 😊
C
Öyle birşeyin geleceğini sanmıyorum. 🤔
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
kaynak??

kaynak http://www.extraloob.com 😎
M
Metover ⭐ 18y
Sizce nick değiştirme o kadar ucuz mu olacak 😜 envanter genişletme bile 250 silk mi ne düşünün bide bunları ^^
I
iiDontCare ⭐ 17y
Tek kelime ile muhteşem ❗ 😱
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Sizce nick değiştirme o kadar ucuz mu olacak 😜 envanter genişletme bile 250 silk mi ne düşünün bide bunları ^^

aynen 500 silk falan yaparlar herhalde 😗
L
LoTuSs ⭐ 16y
Ben hemen nickimi değiştiririm 😊
bedeli ne olur acaba 😊
E
EliteTurk ⭐ 18y
Uwww Süper haberler gine ilk http://www.extraloob.com dan geliyor vallahi muthiş Nick değiştirme olayına bayıldım Cabal Online de görmüştüm nick değiştirme olayını Silkroad içinde hem + larıyla hem - leriyle gelicektir çalınan charlar yeniden hayat bulması için nick değişikliği şart artık char alıp satarken charın öz geçmişinide isteriz kimin nesi olduğunu bilmek için annelik kızlık soy ismi baba adı felan makara: 😈 😎 🍺
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Uwww Süper haberler gine ilk http://www.extraloob.com dan geliyor vallahi muthiş Nick değiştirme olayına bayıldım Cabal Online de görmüştüm nick değiştirme olayını Silkroad içinde hem + larıyla hem - leriyle gelicektir çalınan charlar yeniden hayat bulması için nick değişikliği şart artık char alıp satarken charın öz geçmişinide isteriz kimin nesi olduğunu bilmek için annelik kızlık soy ismi baba adı felan makara: 😈 😎 🍺

biz şimdiden önlemimizi alalım dolancell için item, str-int, pet vb. her türlü detayları toplayalım ki isim değiştirenleri hemen bulalım bizde güncelleyelim dolancell'de makara: nese:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: