kaynak??
kaynak http://www.extraloob.com 8)
🤝 Daha Büyük Kaynak mı oLur makara:
bu nick deiştirme işi karışık olucak bence sadece 1 kere değiştirme hakkı olur oda en az 500 silk filan bi şekilde bi yerden nickin değiştiği ve eski nick belli olur diye düşünüyorum 🤔
Nick Deyiştime güzel olabilir her charın 2 defa fln hakkı olsa tadından yenmez ama 😊 bilemiyorum işte joymax yenileğe Extra paylaşıma doymuyor ^^
Benım mesajımda gözükmesin diye alıntı yapmıyorum lafını bil konuş ne hatasını gördünüz ki kanıt verebilirimisin?
Ps: 2-3 tane velet gelmiş burda millete çamur atıyo kanıt diincede klavye abiliği yapıyo
Benım mesajımda gözükmesin diye alıntı yapmıyorum lafını bil konuş ne hatasını gördünüz ki kanıt verebilirimisin?
Ps: 2-3 tane velet gelmiş burda millete çamur atıyo kanıt diincede klavye abiliği yapıyo
3. pekde iyi değil.Yerine stat resetleme gelse çok daha iyi olur :P
Olur böyle şeyler kuzum çamur at izi kalsın hesabı Ottoman23 tarafımca extraloob a düşüncesiz terbiye dışı sözler sarfettiği için banlanmıştır. ;)
3. pekde iyi değil.Yerine stat resetleme gelse çok daha iyi olur :P
🤝
Artık öyle bir forum ki Extraloob, eğer bir yenilik gelmişse kesin paylaşmışlardır diye giriyorum.
Paylaşımın en kaliteli, en güvenilir ve en hızlı yeri 😎 👍 🤘
Gelsinde bi değişiklik yapalım oyundaki nick imden memnunumda mesela LegendMaster i değiştiriyorum ben nick olarak ve başkası benim LegendMaster nick imi koyduğunda ben ortada mı kalıcağım yani eski nick imi koyamicakmıyım biraz düşündürücü fakat gelmesi güzel olucaktır bu 3 yeni iteminde. 😈
Log in to write a reply.
Log In