Icerige atla
Extraloob

SILKROAD ONLINE 3 YENi ITEM GELiYOR

· 80 Replies · 14K views · Page 2 / 4
Replies
K
KissBerry ⭐ 17y
bu nick deiştirme işi karışık olucak bence sadece 1 kere değiştirme hakkı olur oda en az 500 silk filan bi şekilde bi yerden nickin değiştiği ve eski nick belli olur diye düşünüyorum 🤔
M
Metover ⭐ 18y
bu nick deiştirme işi karışık olucak bence sadece 1 kere değiştirme hakkı olur oda en az 500 silk filan bi şekilde bi yerden nickin değiştiği ve eski nick belli olur diye düşünüyorum 🤔

Joymaxın bunları düşünücek kadar büyük bi beyini olduğunu sanmıyorum 😎
B
BaSoryong ⭐ 18y
Nick Deyiştime güzel olabilir her charın 2 defa fln hakkı olsa tadından yenmez ama 😊 bilemiyorum işte joymax yenileğe Extra paylaşıma doymuyor ^^
V
Von Dutch ⭐ 17y
wowow nick degiştirme super
I
Inception ⭐ 18y
3. pekde iyi değil.Yerine stat resetleme gelse çok daha iyi olur 😜
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Nick Deyiştime güzel olabilir her charın 2 defa fln hakkı olsa tadından yenmez ama 😊 bilemiyorum işte joymax yenileğe Extra paylaşıma doymuyor ^^

😘
O
Ottoman23 ⭐ 16y
-
M
Metover ⭐ 18y
Benım mesajımda gözükmesin diye alıntı yapmıyorum lafını bil konuş ne hatasını gördünüz ki kanıt verebilirimisin?
Ps: 2-3 tane velet gelmiş burda millete çamur atıyo kanıt diincede klavye abiliği yapıyo
C
Nick değiştirme kötü olur 😕
I
Inception ⭐ 18y
Benım mesajımda gözükmesin diye alıntı yapmıyorum lafını bil konuş ne hatasını gördünüz ki kanıt verebilirimisin?
Ps: 2-3 tane velet gelmiş burda millete çamur atıyo kanıt diincede klavye abiliği yapıyo

Takmayın kafanıza eğlenmenize bakın makara:
E
EliteTurk ⭐ 18y

Olur böyle şeyler kuzum çamur at izi kalsın hesabı Ottoman23 tarafımca extraloob a düşüncesiz terbiye dışı sözler sarfettiği için banlanmıştır. 😉
B
Beatraax ⭐ 19y
3. pekde iyi değil.Yerine stat resetleme gelse çok daha iyi olur :P

🤝

Artık öyle bir forum ki Extraloob, eğer bir yenilik gelmişse kesin paylaşmışlardır diye giriyorum.
Paylaşımın en kaliteli, en güvenilir ve en hızlı yeri 😎 👍 🤘
M
Metover ⭐ 18y

Olur böyle şeyler kuzum çamur at izi kalsın hesabı Ottoman23 tarafımca extraloob a düşüncesiz terbiye dışı sözler sarfettiği için banlanmıştır. ;)

🍺 cok saol biz burda bi aile sayılırız biri aramızdan birine bişey söylemişse hepimizin etkilenmesi lazım çok saol ilgin için ^.^
E
EliteTurk ⭐ 18y
Gelsinde bi değişiklik yapalım oyundaki nick imden memnunumda mesela LegendMaster i değiştiriyorum ben nick olarak ve başkası benim LegendMaster nick imi koyduğunda ben ortada mı kalıcağım yani eski nick imi koyamicakmıyım biraz düşündürücü fakat gelmesi güzel olucaktır bu 3 yeni iteminde. 😈
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
3. pekde iyi değil.Yerine stat resetleme gelse çok daha iyi olur :P

🤝

Artık öyle bir forum ki Extraloob, eğer bir yenilik gelmişse kesin paylaşmışlardır diye giriyorum.
Paylaşımın en kaliteli, en güvenilir ve en hızlı yeri 😎 👍 🤘

haberin ilk adresi dünyanın en büyük bilgi paylaşım sitesi http://www.extraloob.com 😎

birisi haberin kaynağı neresi diye sorarsa vereceğiniz cevap hazır : http://www.extraloob.com
B
badibatu ⭐ 18y
Ad değiştirme kötü
B
BlackQueen ⭐ 18y
nick değiştirme çok kötü :S
M
Margarin ⭐ 16y
para için herşeyi çıkarır bu joymax 😄
E
EliteTurk ⭐ 18y
Gelsinde bi değişiklik yapalım oyundaki nick imden memnunumda mesela LegendMaster i değiştiriyorum ben nick olarak ve başkası benim LegendMaster nick imi koyduğunda ben ortada mı kalıcağım yani eski nick imi koyamicakmıyım biraz düşündürücü fakat gelmesi güzel olucaktır bu 3 yeni iteminde. 😈

Bir servera iki LegendMaster fazla gelir. makara:

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: