Icerige atla
Extraloob

SILKROAD ONLINE PREMIUM SILK - PREMIUM SILK ITEM GELİYOR

· 58 Yanıt · 13K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

SILKROAD ONLINE PREMIUM SILK - PREMIUM SILK ITEM GELİYOR

Silkroad Online 09 Aralık 2010 tarihli update ile yeni bir eklenti geliyor artık oyun içerisinden bir arkadaşımıza silk hediye edebileceğiz silk ile alınan itemleri satın alıp arkadaşımıza verebileceğiz.

Yeni gelen özelliklerin adları şunlar ; Premium Silk / Premium Item / Preium Silk Item bunların hepsi hediye edilebilecek detayları 9 Aralık'ta göreceğiz.
“Premium Item” Silk Item ve Premium Silk Item olarak ikiye ayrılır.

SILKROAD ONLINE ÇIKMIŞ OLAN BÜTÜN DRESS'LERİ tıklayıp görebilirsiniz 😎

Special thx to Extraloob.Com ❤️

- Resim Silinmiş.
58 Yanıt
SunLight
SunLight ⭐ 18y
güzel bişeye benzior gelsinde görelim 😄
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
güzel bişeye benzior gelsinde görelim :D

güzel tabiki artık oyundan silk alıp arkadaşınıa hediye edebileceksin veya arkadaşına silk ile item alıp oyun içerisinden verebileceksin kısacası item mall ürünleri satılamaz, takas edilemez olayı kalkıyor.
T
TanerUNER ⭐ 19y
1 hafta önce ccf epin leri veren arkadaş 9 aralıktan sonra verseydin NE OLURDU ^^

ps: diğer konuya balta gibi indi yine ^^
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
1 hafta önce ccf epin leri veren arkadaş 9 aralıktan sonra verseydin NE OLURDU ^^

işte bende onu düşünüyorum ccf ile iş yapanlar ne olacak diyelim birisi ccf ile silk aldı premium silk gift aldı bana hediye etti bende yakın arkadaşım diye aldım hediye silkleri hop harcadım herifin hesabı bloklandığında bana ne olacak summer5:
T
TanerUNER ⭐ 19y
Bi e-mail çakar kardeşim ben bunları satın aldım deriz ^^ veya silk yerine item i alırız. Yada gelen silk ccf ise silerler herhalde gönderilen kişiden yollayanda banlanır herhalde. Alternatif cok xD
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Bi e-mail çakar kardeşim ben bunları satın aldım deriz ^^ veya silk yerine item i alırız. Yada gelen silk ccf ise silerler herhalde gönderilen kişiden yollayanda banlanır herhalde. Alternatif cok xD

yakacaksın bizi 110 olmama %5 kaldı 😜
Advance
Advance ⭐ 18y
CCF ile ürün alır stalla koyar verirsin joymax hiçbişey diyemez o zaman..
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
yan char açarım ccf ile 10k silk yüklerim silk itemleri satarım sonra goldu başka bir yan chara aktarırım o chara da item satarım 1 lvl som glavie mesela ardından oradan goldları alırım bir banlama yaparlar varya 3 char da cart olur ypp'de böyle adamlar dibine kadar inip alayını banlıyorlar makara:

lakin şu harika oldu yaa hep silk ile satılan ürünleri gold ile almak istemişimdir şimdi ucuza beyaz wolf alabilirsek varya hemen globali atarım bir wolf ararım direk alırım gold bol nasıl olsa 😜
Galliport
Galliport ⭐ 16y
private serverlerdeki ve rsrodaki özellik (silk item satış veya exchange den verilmesi) iyi olmus artık millet oyun içi goldla avatar falan satabilecek 😊
D
deus ⭐ 19y
Verdiğin bilgiler için teşekkürler 😊
Rookie
Rookie ⭐ 18y
ccf ile 10k silk yüklerim

Bu ccf işi nedir bi açıklama yapabilecek varmıdır ? summer6:
W
w3letto ⭐ 17y
bu haber bi yandan iyi oldu bi yandan kötü artık Sağlam Drop lar Silk ile satılır Goldda ucuzlar 😄
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Bence çok iyi bir haber, acilen bazen lazım oluyor bişeyler silk olmuyor o anda da MSN 'e girde silk e-pin iste de yükle de 10 dk geçiyor. Böyle oyundan direkt goldla çekeriz dakikasında mantıklı.
EXL | SRO | İŞKOLİK
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Günlerdir harika bilgiler veriyoruz,değerlendirin derim 🎭
W
WikiLeaks ⭐ 17y
çarlar dress çöplüğü oldu ya satılabilseler iyi olucak inş satabiliriz. duyduğum en güzel haber ^^
M
Mateso ⭐ 18y

Aynen 👍
M
Mateso ⭐ 18y
En çok istediğim şey iştee bu
reel parası olup oyun parası olmayan silk alacak premium vs satacak oyun parası olupta reel parası olmayanlarda yaşadı tabi 🤘 🤘
M
Mateso ⭐ 18y
4. Silk ile beraber satın alınan öğeler diğer üyelere satılamaz.
5. Premium Silk ile satın alınan öğeler diğer üyelere satılabilir. Bununla birlikte, bazı öğeler Premium Silk ile beraber satın alındıkları halde satılamaz. Üyenin öğe tanımını dikkatli bir şekilde okumaması ya da hatalı bir öğeyi satın alması halinde, Şirket sorumlu tutulamaz.
C
CaSPerS ⭐ 16y
oo zmn diğer ezik charımdakli dres i filan alırım kendime ooo çok güzel oldu 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: