Icerige atla
Extraloob

SILKROAD ONLINE PREMIUM SILK VE PREMIUM SILK GIFT

· 58 Yanıt · 11K görüntüleme
N
NiGHTMaRe OP ⭐ 18y

SILKROAD ONLINE PREMIUM SILK - YENİ ITEM MALL ARAYÜZÜ

haber anasayfamızda duyurulmuştur : http://www.extraloob.com

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

Special thx to Extraloob.Com ❤️

- Resim Silinmiş.

58 Yanıt
H
haso42 ⭐ 18y
Bu silk işi güzel oldu da keşke charımdaki dresimi diğer charıma atabilsem
F
FaR_CRY ⭐ 17y
- Premium item mall ve normal item mall da bulunan
- Hediyeler değişim için mevcut olacaktır
anlamadım ya
N
Nebula ⭐ 19y
Ksro daki gibi mi olacak itemmal da bulunan değişim için mevcut olacak derken ?
Dressleri tek charda toplasam 😄
H
haso42 ⭐ 18y
Ama dressleri satmak veya bırısıne vermek ıcın onların premium item olması lazım ben oyle anladım
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
öyle basit değil kuzum 2 yerden ürün alınıyor siz satılınabilir takas edilinebilir item'leri alırsanız olacak mesela eskiler aynı kalıyor üzerinizde yeniler için geçerli.
T
TanerUNER ⭐ 19y
Seal of Head?
Seal of Baş 😁
N
Nebula ⭐ 19y
Joymax,cinsellik,eşek ve otla ilgili,aklıma bir vecize geldi ama söylemiyim 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Seal of Head?
Seal of Baş 😁

1 saattir onu araştırıyorum her dilde baktım acaba sadece Türkçe'de mi eksik yazdılar diye yok arkadaş her dilde hatalı yazılmış Seal of Nova olacaktır ama becerememişler 😁
T
TanerUNER ⭐ 19y
Seal of Head?
Seal of Baş 😁

1 saattir onu araştırıyorum her dilde baktım acaba sadece Türkçe'de mi eksik yazdılar diye yok arkadaş her dilde hatalı yazılmış Seal of Nova olacaktır ama becerememişler 😁

Bize birşeyler ima etmeye çalışıyolarda neyse 😁 yazdım zaten baş 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Seal of Head?
Seal of Baş 😁

Bize birşeyler ima etmeye çalışıyolarda neyse 😁 yazdım zaten baş :D

biggrint1
1
10urhan ⭐ 17y
Acaba Nova Head'ı mı kasdetmeye çalışmışlar? 😄
F
FatalNukeZ ⭐ 16y
Joymax herzamanki gibi para üstüne para katmayı bırakmıyor.Premium silk çıktı başımıza birde illaki bir karları olacak bana gitmez bu event ve gift olayı 🍿
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
event bitiyor'da silk gift bitmeyecek ayrıca en güzel şey artık premium plus'ı web'ten alabileceğiz ama çalıştırabilecek miyiz onu çok merak ediyorum doğrusu.
I
Seal of baş 😄 Bu şey olabilir silver coin ile alınan itemlerden herhalde. Nowadan biraz daha üstün.
S
SONBAHAR ⭐ 19y
bu oyunu kuran adam cok zeki adam yazmıs siteye en cok kım pre silk hediye ederse hediyeler verilecek:D yanı millet pre silk alıp alıp sonra ufak bi hediye kazancak ve pre silk almada yarısa giricek 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bu oyunu kuran adam cok zeki adam yazmıs siteye en cok kım pre silk hediye ederse hediyeler verilecek:D yanı millet pre silk alıp alıp sonra ufak bi hediye kazancak ve pre silk almada yarısa giricek :D

ama şöyle düşün herkes 1 silk hediye etsin 2 silk hediye eden kazanır zati lvl 110 olup elinde son +9 silahı olmayan oyuncu yok ki bu bağlamda basit bir etkinlik ben katılmam beni cezbetmesi için en az 5b ve üstü verecek ki ben katılayayım ☕
_
_TAu ⭐ 18y
premium silkin fiystı ne oluck blgisi olan var mı?
A
Afgan ⭐ 17y
Biraz karışık ve saçma 😊 Bence böyle birşeye hiç gerek yoktu...
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
birazdan göreceğiz bekliyoruz ^^

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: