Knight Online'deki 2 scroll geliyo
SILKROAD ONLINE 3 YENi ITEM GELiYOR
· 80 Replies · 14K views 0 reading · Page 4 / 4
Replies
isim değiştirme süper olur en çok benim açımdan güzel olur çünkü takasla aldığım charımın adı YawShaK severda her gören dalga geçiyo xD
zuhahahahhahahahhahahahh nicke bak 😁 😁 😁 😁
W
WhiteParadise
⭐ 16y
Düşünce iyi ama Kotu oLur adam hack ypar hırsızLık yapar adını deistirr :))
keşke başka bişey isteseymişim 😈
Karakter adı değişim Scrool'u geç kalınmış birşeydi. Ama gelmesi iyi olucak 😊
ad değişimi kötü olmuş.:
B
black_gold
⭐ 19y
isim değiştirme süper olur en çok benim açımdan güzel olur çünkü takasla aldığım charımın adı YawShaK severda her gören dalga geçiyo xD
zuhahahahhahahahhahahahh nicke bak 😁 😁 😁 😁
bilmiyom o charıda nasıl aldıysam herhalde kafam güzel ken aldım böyle bir char ancak kafa güzel ken alınır server da her kez dalga geçiyo kimse konuşamıyorum 😁 😁 😁 😁
hepsi rezil olur.. umarım hiçbiri gelmez
SILKROAD ONLINE 3 YENi
ITEM GELiYOR
Special thx to extraloob.com ❤️
/ Güncel
G
gorkem8181
⭐ 16y
summer4:
Y
YouForKilleD
⭐ 16y
Nick degiştirme gsl olur bence 😊
I
IronyOfFate
⭐ 17y
Karakter adını değiştirmek için bi scroll un geleceğini önceden tahmin etmistim.Ko vb. dier online oyunların çoğunda vardı zaten.Böyle birşeyi bekliyordum açıkcası güzel olur yakın zamanda gelirse...
Pk scrool iyi geriye kalan 2'si pert summer7:
J
John.Locke
⭐ 16y
qüzLmiş bunlar işe yarar die düşünüyorm.. 🤔
Süper olmuş ya nickimmden nefret ediyodum ilk charım olduğu için saçma sapan bişey olomuştu güzel olmuş D:
Muhtemelen joymaxın sayfasından bi charın daha önce hangi nickleri kullandığını görebiliriz, düşünebilirler diye umuyorum. Hepsi yararlı hepsi güzel ama daha yararlıları da gelmeli =)
T
The_Sekill
⭐ 19y
çok kötü olmus nıck degıstırılmı yazık walla
Şu 1. şıktaki keşke daha önce olsaydı onun yüzünden bir charıma delete atmıştım.Bir kötü yanı olur dolandırıcılar artık bayram eder.Birazda tehlikeli olmuş.
İnş. gelir ya Charmn Nickini beğnmiorm 😁 bu glsnde adam gbi bişi yzam ^^ 🙏
Pk Scroll kaç silk acaba?
Hırsızlık oranı %100 artar bu gidişle 😆
Log in to write a reply.
Log In
ITEM GELiYOR