Icerige atla
Extraloob

SILKROAD ONLINE 2 EKRAN GÖRÜNTÜLERİ YAYINLANDI

· 136 Replies · 26K views · Page 7 / 7
Replies
E
EliteTurk ⭐ 18y
Hala diyorum sro 2 paralı olursa oyun biterrrrr. Kuzucuklar Türk milleti oyuna para vermez.

Türk milleti oyuna para vermiyormu ilahi makara: Premium u oyunda neyle alıyorlar parayla aynı yere çıkıyor fakat bu aylık.. 😉
Q
qwerty686 ⭐ 19y
arkadaşlar siz bu mesajları gelecekten mi gönderiyosunuz en son mesajın gönderme tarihi 03 nisan 2010 17:42 diyo ama saat daha 16:00 anlamadım gitti 😱 pardon konu dışı bi topik ama kusura bakmayın
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
arkadaşlar siz bu mesajları gelecekten mi gönderiyosunuz en son mesajın gönderme tarihi 03 nisan 2010 17:42 diyo ama saat daha 16:00 anlamadım gitti 😱 pardon konu dışı bi topik ama kusura bakmayın

bende böyle gözüküyor sizin mesajınız için ;

Gönderilme zamanı: 03 Nis 2010, 16:03

yukarıdan kullanıcı paneline giriniz ve oradan gmt size uygun olan zamanı seçiniz.
V
vastatin ⭐ 16y
Sadece görüntü yayınlarlar ztn başka icra'at yok
B
byomers ⭐ 19y
bu resimleri buldugun linki verirmisin aga 😊
A
Avasin ⭐ 17y
inş sro metin2 yada knight gibi saçma oyunlara dönmez.
E
EliteTurk ⭐ 18y
inş sro metin2 yada knight gibi saçma oyunlara dönmez.

Merak etme Silkroad zamanı gelince o kadar kalitesi artıcakki artık Ram e bakmicaz,char açmak için ekran kartına bakıcaz. ❤️ 😘
_
Hala diyorum sro 2 paralı olursa oyun biterrrrr. Kuzucuklar Türk milleti oyuna para vermez.

wow'a veriyorlar ama 😆

en başta sitemiz adminlerinden screamadle 3 yıldır wow'a parasını ödüyor 3 dvd satın aldı orijinal ve 3 yıldır her ay 12 euro ödeme yapıyor 8)

Wow la sro bir mi sroyu zaten daha cok cocuklar oynuyor kafelerde buda ünlü olmasına neden oluyor ^^
K
keskiniso ⭐ 17y

wow'a veriyorlar ama 😆

en başta sitemiz adminlerinden screamadle 3 yıldır wow'a parasını ödüyor 3 dvd satın aldı orijinal ve 3 yıldır her ay 12 euro ödeme yapıyor 8)

Wow la sro bir mi sroyu zaten daha cok cocuklar oynuyor kafelerde buda ünlü olmasına neden oluyor ^^

daral: ooo çok ayıp etiin ama sroyu çocuklarmı daha çok oynuyor yoksa seviyeli kişilermi baktığın zamnn en az 25 yaş ortalaması tuturabilirsin bence hadi bilemedin 22 olsun bide sroyu ünlü yapan o yaşı küçük oyuncular değil Şahane grafikelri oyun hikayesi ve tarzı

birde çoğu kişi hala sro 2 nin geleceğine inanmıyor biz sadece fotoğrafların srodan olmadığını söylüyoruz Okan abi zaten konunun daha önce duyurulduğunu belirtti bunların farklı bi sitedeki görseller olduğunu herkez anladı bide sro Wow dan 3gömlek daah büüyk bence sadece gold botlar oyunu bozuyor 👴
K
Kitty ⭐ 16y
iğrenç -.-
I
iDontCare ⭐ 16y
güzel
E
EliteTurk ⭐ 18y
Wow un yeri ayrı Sro nun yeri ayrı ikisinin lezzeti farklı. 😉
B
brkcbbr ⭐ 18y
sizce sro 2 ne zaman gelir, ben diyorum ki 2011 şubatta gelecektir, sizce soru:

Okan abi beta ne yaw 😕
Yani oynayamıcakmıyız beta versiyonda
K
keskiniso ⭐ 17y
sizce sro 2 ne zaman gelir, ben diyorum ki 2011 şubatta gelecektir, sizce soru:

Okan abi beta ne yaw 😕
Yani oynayamıcakmıyız beta versiyonda

beta oyunlar deneme amaçlıdır oyunu eksikleri görmek için açıyorlar demo gibi birşey daha sonra tam sürümünü yayınlıyacaklar 😉
A
akreps ⭐ 19y
Görürntüler mükemmel bazı arkadaşlar knight ve metin2 ile karşılaştırmışlar baya komik geldi bana 😄 bu kadar iy grafikler varmıydı onlarda :))..
Eğer gelirse bende ek-yükleme paketi olarak geleceğini düşünüyorum.. sadece yeni 1 ırk vardır onla yapılmıştır tanıtım , kanımca böle ve inşallah böyledir...
2
2447 ⭐ 16y
Her oyundan çalıntı wallpaperlar inanmayın şunlara diyoruz. Çok pis heyacan yapıyorsunuz birşey gördüğünüz zaman toparlayın kendinizi.

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: