Hala diyorum sro 2 paralı olursa oyun biterrrrr. Kuzucuklar Türk milleti oyuna para vermez.
Türk milleti oyuna para vermiyormu ilahi makara: Premium u oyunda neyle alıyorlar parayla aynı yere çıkıyor fakat bu aylık.. 😉
Hala diyorum sro 2 paralı olursa oyun biterrrrr. Kuzucuklar Türk milleti oyuna para vermez.
arkadaşlar siz bu mesajları gelecekten mi gönderiyosunuz en son mesajın gönderme tarihi 03 nisan 2010 17:42 diyo ama saat daha 16:00 anlamadım gitti 😱 pardon konu dışı bi topik ama kusura bakmayın

inş sro metin2 yada knight gibi saçma oyunlara dönmez.
wow'a veriyorlar ama 😆
en başta sitemiz adminlerinden screamadle 3 yıldır wow'a parasını ödüyor 3 dvd satın aldı orijinal ve 3 yıldır her ay 12 euro ödeme yapıyor 8)
wow'a veriyorlar ama 😆
en başta sitemiz adminlerinden screamadle 3 yıldır wow'a parasını ödüyor 3 dvd satın aldı orijinal ve 3 yıldır her ay 12 euro ödeme yapıyor 8)
Wow la sro bir mi sroyu zaten daha cok cocuklar oynuyor kafelerde buda ünlü olmasına neden oluyor ^^
sizce sro 2 ne zaman gelir, ben diyorum ki 2011 şubatta gelecektir, sizce soru:
sizce sro 2 ne zaman gelir, ben diyorum ki 2011 şubatta gelecektir, sizce soru:
Okan abi beta ne yaw 😕
Yani oynayamıcakmıyız beta versiyonda
Log in to write a reply.
Log In