Icerige atla
Extraloob

SILKROAD ONLINE 2 EKRAN GÖRÜNTÜLERİ YAYINLANDI

· 136 Replies · 26K views · Page 6 / 7
Replies
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
bazı tospalar gelip topici kirletiyorlar şunu bir kez daha yazalım net anlaşılsın ;

bu topicin amacı sro 2'nin artık geleceğinin bir duyurusudur görsellerin doğruluğu veya yanlışlığıyla ilgilenmiyoruz kısa bir süre içerisinde sro 2 geleceği için artık bu tarz topicleri sitemizde bolca göreceksiniz bundan zevk almaya bakın.

daha önce resmi duyurusu yapılan sro 2 geliyor topiclerimizi okuyup detayları öğrenebilirsiniz 😎

Gönderilme zamanı: 24 May 2009, 13:40

Silkroad Online 2 Geliyor...

haber anasayfamızda duyurulmuştur ; http://www.extraloob.com/v6

Saygılarımızla,
H
HolyGirls ⭐ 18y
iyi hoş geliyoda bunun konusu mu farklı olucak yoksa başka bi farklılıgımı olucak ?
C
CWsaila ⭐ 19y
parası ne olacak bakalım wow gibi yaparlarsa çok iyi olur
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
iyi hoş geliyoda bunun konusu mu farklı olucak yoksa başka bi farklılıgımı olucak ?

silkroad ne kadar farklı olacak ki ama takip ettiğimiz kadarıyla sadece görsel farklı olacak tabiki 1-2 tane ırk eklenecek 1-2 şehir eklenecek ortam daha karmaşık bir halde olacak ve eminim ki bot olmayacak ve cap lvl 70 son olacak aylık ödemesi olacak diye tahmin ediyoruz 😎
_
__Rita__ ⭐ 16y
omg dehşet ^^
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
parası ne olacak bakalım wow gibi yaparlarsa çok iyi olur

sro artık wow gibi olsun 👍
V
vestale ⭐ 17y
aylık ücret olsun.

bot kesinlikle olmasın.

cap 70 veya 80 olsun.

ftw, arena vs. olsun.

job sistemi yenilensin.

gerisi fasa fiso
2
2447 ⭐ 16y
jade dynstany wallpaperları düzmece yani. resimler fake..
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
jade dynstany wallpaperları düzmece yani. resimler fake..

resimler fake olsun farketmez sro 2 geliyor hazırlanın bu değişime ☕
C
canx95 ⭐ 17y
Koyduğunuz ssler Dragon World adlı online oyuna ait. Resmi sitesi de aşağıdaki linkte.

http://lt.baiyou100.com/

x
B
metin 2 gibi bune ya:S
B
brkcbbr ⭐ 18y
Arkiler aylık ücreti olmasın ama yani 7-13 yaş arası oynayamasın oyunu 😄 çok karmaşık olsun
ama kasmak çook zor olsun + kesinlikle bot olmasın wow gibi yani öle hiç haksızlık olmayacağını düşünüyorum ve gold botlar tabi 10lv adam bile 100m sahibi olbiliyor 10TL gibi cüzzi bi rakamda
buda ortadan kaldırılmssı gerek bn hatırlıyorum cap 60 yada 70 millet jangnda 21lv 10lv şeyler satardı ve biz tek tek bakardık o stallara onun zevkini anlatamam her girdiğin stall da bi zevkli konuşma pazarlık vardı şimdi öle mi millet de afedersiniz b*k gibi para var onun için trader thief hunter meslekleri unutuldu sin:
O
orbjk4141 ⭐ 16y
bu 1 nisan şakasıydı gerçek değil 😄
Y
yakut1907 ⭐ 17y
muhteşem olmuş teşekkürler bilgilendirme için 😘
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
sizce sro 2 ne zaman gelir, ben diyorum ki 2011 şubatta gelecektir, sizce soru:
T
The Black ⭐ 16y
sizce sro 2 ne zaman gelir, ben diyorum ki 2011 şubatta gelecektir, sizce soru:

eğer 2010 da kapalı beta acılırsa tahminen 2012 de gelir 🤤

ps. 2012 aralık 12'sine kadar oynarız zaten sonra kıyamet kopcak makara: makara: makara:
_
Hala diyorum sro 2 paralı olursa oyun biterrrrr. Kuzucuklar Türk milleti oyuna para vermez.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Hala diyorum sro 2 paralı olursa oyun biterrrrr. Kuzucuklar Türk milleti oyuna para vermez.

wow'a veriyorlar ama 😆

en başta sitemiz adminlerinden screamadle 3 yıldır wow'a parasını ödüyor 3 dvd satın aldı orijinal ve 3 yıldır her ay 12 euro ödeme yapıyor 😎
SubDue
SubDue ⭐ 17y
Bu oyun silkroad değil -.-" Dragon World -.-"
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Bu oyun silkroad değil -.-" Dragon World -.-"

yok biz iddia ediyoruz silkroad diye 😁

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: