Tüh, artık PC ihtiyacım ortaya çıkacak. Şu andakini 1 tane dahi olsa açabiliyordum. Şimdi ise yeni bilgisayar almadan açmam imkansız olacak 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
SILKROAD ONLINE 2 EKRAN GÖRÜNTÜLERİ YAYINLANDI
· 136 Replies · 26K views 0 reading · Page 5 / 7
Replies
biz legend 5 deyken korelilerin sro legend 9 (yada daha yuksek) fln onların legendler once geliyor peki ordaki grafikler sozu edilen sro 2 gibi değil okan abi şimdiye çoktan onlar oynardı bu 1 nisan şakası beyler sro 2 fln fasa fiso
Sanırım ya kafan güzel kardeşim yada gündemi belirliyen extraloob un haberlerinden bi habersin,Korean Silkroad grafikleride bizim şuanki oynadığımız grafiklerle aynı yapıya sahip yeni gelicek olan Silkroad 2 nin grafikleriyse çok üst seviyede olucak bunu sadece biz demiyoruz başka forum sitelerindede karşına çıkar fakat ilk http://www.extraloob.com da yayınlandı bizim farkımız burda.. 😉 ☕
biz legend 5 deyken korelilerin sro legend 9 (yada daha yuksek) fln onların legendler once geliyor peki ordaki grafikler sozu edilen sro 2 gibi değil okan abi şimdiye çoktan onlar oynardı bu 1 nisan şakası beyler sro 2 fln fasa fiso
kuzum sen anlamadın gitti konuyu sro 2 geliyor diyoruz joymax korede 9 ay önce basın toplantısı düzenleyip duyurdu diyoruz halen ne diyorsun 😉
Herhade kabull 😆 enemedi sro 2'yi
Tüh, artık PC ihtiyacım ortaya çıkacak. Şu andakini 1 tane dahi olsa açabiliyordum. Şimdi ise yeni bilgisayar almadan açmam imkansız olacak 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
Umarım alırsın Wow daki gibi aylık parasını verip oynıyabiliceğimiz bir oyun olarak karşımıza çıkıyor silkroad 2 yani ne para botu var nede server Crowded sorunu var biraz Silkroad 2 de oynıyanlar dişlerini sıkıcaklar fakat güzel olucaktır ve Profesyonel oyuncular Silkroad 2 hayranı olucaktır. 😉
kuzum sen anlamadın gitti konuyu sro 2 geliyor diyoruz joymax korede 9 ay önce basın toplantısı düzenleyip duyurdu diyoruz halen ne diyorsun ;)
okan abi sen ne dersen de ben sro 2 ye inanmıyorum kusura bakma terbiyesizlik olmasın ama bence cıksada ayrı oyun olarak çıkar
Ayrı oyun olarak çıkıcak Jsro swsro gibi ah kuzum ahh.. makara:
kuzum inanıp inanmamak olayı değil ki bu joymax korede kendisi açıkladı diyorum basın toplantısı düzenleyip sro 2 geliyor sen bunu bilde görsellere inanma sorun değil.
kuzum inanıp inanmamak olayı değil ki bu joymax korede kendisi açıkladı diyorum basın toplantısı düzenleyip sro 2 geliyor sen bunu bilde görsellere inanma sorun değil.
Hay ağzının tavanını öpeyim. makara:
bende yorumlara dayanarak yorumumu yaptım patch olarak gelceğini gördüm ona gore yorum yaptım
Cidden şahane görüntüler insanın içini açıyor bu arada oyun bana göre aion,lineage2 gibi oyunlara dönüyor. ^^
Cidden şahane görüntüler insanın içini açıyor bu arada oyun bana göre aion,lineage2 gibi oyunlara dönüyor. ^^
Aion deme bu aralar youtube de onun videolarına sardım kafayı takmıyim şimdi ona.. 😜
İlk olarak bu gerçek arkadşlar ama bazı sornlar var :
1)char transferi olmayack.
2)sro 2 tanıtım süresi olan 3 aydan sonra wow gibi paralı olacak. (kesin değil)
3)silkroad'ın üstüne ek olarak gelmeyip kendi basına tammen ayrı bi oyun.
joymax şuan sro 2 nin çıkacağı tarihi tam belirlemedi ama betası 2011 de oyunun tamamı ise 2016 yılında çıkacağı düşünülüomş ama o kdr sürmez bnce
1)char transferi olmayack.
2)sro 2 tanıtım süresi olan 3 aydan sonra wow gibi paralı olacak. (kesin değil)
3)silkroad'ın üstüne ek olarak gelmeyip kendi basına tammen ayrı bi oyun.
joymax şuan sro 2 nin çıkacağı tarihi tam belirlemedi ama betası 2011 de oyunun tamamı ise 2016 yılında çıkacağı düşünülüomş ama o kdr sürmez bnce
ıyy bu ne böyle bir bunu döver xD çok kalitesiz grafikler xS ayrıca hero online a benziyo
Aion deme bu aralar youtube de onun videolarına sardım kafayı takmıyim şimdi ona.. :P
gel hacım gel ben indirdim arada sırada takılıyorum private serverlarda müthiş bir kalite var oyunda 👍
ohooo oyun apralı olursa onu oynayan azalır görüntüler hakikaten heroya benzemiş bide tarihi çok uzak 2016 nedemek ozmna kadar sro1 ortalı kasıp kavurur
betası 2010 hazirana kadar açılabilir gecikmeler olsa 2011 olmadan betası açılır diye düşünüyorum.
Abi paralı olunca biz Türklerin işine gelmez 😄 bide isroya alıştık biz ya 😞 bunu kapamassalar şahane ama kaprda onu oynatırsalar sadece hiç güzel olmaz yinede FOREVER SRO
Abi paralı olunca biz Türklerin işine gelmez 😄 bide isroya alıştık biz ya 😞 bunu kapamassalar şahane ama kaprda onu oynatırsalar sadece hiç güzel olmaz yinede FOREVER SRO
sro 2 gelince bakarız artık detaylarına ama 1i 2ye taşırlar 😘
Ayrı Olsunda Başka Birşey İstemiyorum
Log in to write a reply.
Log In