Icerige atla
Extraloob

SILKROAD ONLINE 2 EKRAN GÖRÜNTÜLERİ YAYINLANDI

· 136 Replies · 26K views · Page 5 / 7
Replies
Y
Yukie ⭐ 19y
Tüh, artık PC ihtiyacım ortaya çıkacak. Şu andakini 1 tane dahi olsa açabiliyordum. Şimdi ise yeni bilgisayar almadan açmam imkansız olacak 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
E
EliteTurk ⭐ 18y
biz legend 5 deyken korelilerin sro legend 9 (yada daha yuksek) fln onların legendler once geliyor peki ordaki grafikler sozu edilen sro 2 gibi değil okan abi şimdiye çoktan onlar oynardı bu 1 nisan şakası beyler sro 2 fln fasa fiso

Sanırım ya kafan güzel kardeşim yada gündemi belirliyen extraloob un haberlerinden bi habersin,Korean Silkroad grafikleride bizim şuanki oynadığımız grafiklerle aynı yapıya sahip yeni gelicek olan Silkroad 2 nin grafikleriyse çok üst seviyede olucak bunu sadece biz demiyoruz başka forum sitelerindede karşına çıkar fakat ilk http://www.extraloob.com da yayınlandı bizim farkımız burda.. 😉 ☕
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
biz legend 5 deyken korelilerin sro legend 9 (yada daha yuksek) fln onların legendler once geliyor peki ordaki grafikler sozu edilen sro 2 gibi değil okan abi şimdiye çoktan onlar oynardı bu 1 nisan şakası beyler sro 2 fln fasa fiso

kuzum sen anlamadın gitti konuyu sro 2 geliyor diyoruz joymax korede 9 ay önce basın toplantısı düzenleyip duyurdu diyoruz halen ne diyorsun 😉
P
Pergio ⭐ 16y
Herhade kabull 😆 enemedi sro 2'yi
E
EliteTurk ⭐ 18y
Tüh, artık PC ihtiyacım ortaya çıkacak. Şu andakini 1 tane dahi olsa açabiliyordum. Şimdi ise yeni bilgisayar almadan açmam imkansız olacak 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢

Umarım alırsın Wow daki gibi aylık parasını verip oynıyabiliceğimiz bir oyun olarak karşımıza çıkıyor silkroad 2 yani ne para botu var nede server Crowded sorunu var biraz Silkroad 2 de oynıyanlar dişlerini sıkıcaklar fakat güzel olucaktır ve Profesyonel oyuncular Silkroad 2 hayranı olucaktır. 😉
4
4Titer ⭐ 18y

kuzum sen anlamadın gitti konuyu sro 2 geliyor diyoruz joymax korede 9 ay önce basın toplantısı düzenleyip duyurdu diyoruz halen ne diyorsun ;)

okan abi sen ne dersen de ben sro 2 ye inanmıyorum kusura bakma terbiyesizlik olmasın ama bence cıksada ayrı oyun olarak çıkar
E
EliteTurk ⭐ 18y
Ayrı oyun olarak çıkıcak Jsro swsro gibi ah kuzum ahh.. makara:
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
kuzum inanıp inanmamak olayı değil ki bu joymax korede kendisi açıkladı diyorum basın toplantısı düzenleyip sro 2 geliyor sen bunu bilde görsellere inanma sorun değil.
E
EliteTurk ⭐ 18y
kuzum inanıp inanmamak olayı değil ki bu joymax korede kendisi açıkladı diyorum basın toplantısı düzenleyip sro 2 geliyor sen bunu bilde görsellere inanma sorun değil.

Hay ağzının tavanını öpeyim. makara:
4
4Titer ⭐ 18y
bende yorumlara dayanarak yorumumu yaptım patch olarak gelceğini gördüm ona gore yorum yaptım
M
Metamorph ⭐ 19y
Cidden şahane görüntüler insanın içini açıyor bu arada oyun bana göre aion,lineage2 gibi oyunlara dönüyor. ^^
E
EliteTurk ⭐ 18y
Cidden şahane görüntüler insanın içini açıyor bu arada oyun bana göre aion,lineage2 gibi oyunlara dönüyor. ^^

Aion deme bu aralar youtube de onun videolarına sardım kafayı takmıyim şimdi ona.. 😜
E
exlaware ⭐ 17y
İlk olarak bu gerçek arkadşlar ama bazı sornlar var :
1)char transferi olmayack.
2)sro 2 tanıtım süresi olan 3 aydan sonra wow gibi paralı olacak. (kesin değil)
3)silkroad'ın üstüne ek olarak gelmeyip kendi basına tammen ayrı bi oyun.

joymax şuan sro 2 nin çıkacağı tarihi tam belirlemedi ama betası 2011 de oyunun tamamı ise 2016 yılında çıkacağı düşünülüomş ama o kdr sürmez bnce
Q
QuoteLife ⭐ 17y
ıyy bu ne böyle bir bunu döver xD çok kalitesiz grafikler xS ayrıca hero online a benziyo
M
Metamorph ⭐ 19y

Aion deme bu aralar youtube de onun videolarına sardım kafayı takmıyim şimdi ona.. :P

gel hacım gel ben indirdim arada sırada takılıyorum private serverlarda müthiş bir kalite var oyunda 👍
K
keskiniso ⭐ 17y
ohooo oyun apralı olursa onu oynayan azalır görüntüler hakikaten heroya benzemiş bide tarihi çok uzak 2016 nedemek ozmna kadar sro1 ortalı kasıp kavurur
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
betası 2010 hazirana kadar açılabilir gecikmeler olsa 2011 olmadan betası açılır diye düşünüyorum.
K
keskiniso ⭐ 17y
Abi paralı olunca biz Türklerin işine gelmez 😄 bide isroya alıştık biz ya 😞 bunu kapamassalar şahane ama kaprda onu oynatırsalar sadece hiç güzel olmaz yinede FOREVER SRO
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Abi paralı olunca biz Türklerin işine gelmez 😄 bide isroya alıştık biz ya 😞 bunu kapamassalar şahane ama kaprda onu oynatırsalar sadece hiç güzel olmaz yinede FOREVER SRO

sro 2 gelince bakarız artık detaylarına ama 1i 2ye taşırlar 😘
4
4Titer ⭐ 18y
Ayrı Olsunda Başka Birşey İstemiyorum

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: