Olmaz diyenlerin update geldikten sonra yüzlerini merak ediyorum. 8)
😄 bende merak ediorm illa herşeyin aksini iddia edip tutarsa ben demiştim diceksiniz yani :)) sözüm meclisten dışarı olsun... 👴
Olmaz diyenlerin update geldikten sonra yüzlerini merak ediyorum. 8)
Bu konu doğruysa seti hemen çıkarıcam elden lütfen alıntı yapıp güvenle satabilirsin desin biri :D
arkadasım joymax senin setinemi bakiyor son set yapmışsın cart curt adam yeni bi sey ekler ister onuda yaparsın ister yapmassın gelsin YENİLİKLER ™

Sanmıyorum geliceğini görüceğiz ama geçen 110 gelirkende soc geliyor dediniz +7 +8 değer falan dediniz son geldi ?
Sanmıyorum geliceğini görüceğiz ama geçen 110 gelirkende soc geliyor dediniz +7 +8 değer falan dediniz son geldi ?
iyide adını seal of comet olarak tahmin ettik sela of nova geldi fark eder mi herşeyi aynı sonuçta soX 😘
iyide adını seal of comet olarak tahmin ettik sela of nova geldi fark eder mi herşeyi aynı sonuçta soX 😘
+adv
http://extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=794&t=183639 şu konuyu inceleyin bakalım kaçı aynen geldi kaçı biraz farklı geldi
+adv
http://extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=794&t=183639 şu konuyu inceleyin bakalım kaçı aynen geldi kaçı biraz farklı geldi
çoğu farklı geldi ;
hane exchangede daha fazla para atabilecektik ?
hane 105lvl yazıyor attığın konuda ?
hane elixirleri bi kutuya koyma itemi silkle alıncak dediniz ?
yeni stall network ?
yani abi yakın bişi söylüyosunuz ama tam değil kusura bakmayın :)
extraloob ; 5 yıldır sro oynayan ve bu siteyi takip eden birisi olarak senin kaynaklarına güwenimiz sonsuz ... Ama bu açıklama sronun orjinal sitesinden mi ? 👴
Ona göre seti satacamda summer4: updatei herkez duyunca fiyatlar düşer zaten fazla duyulmadan ticarete girelim 😈
Çok saçma bence.Üstelik bunu silkroadsecrets bile açıklamadı...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap