Icerige atla
Extraloob

Silkroad Online LvL 120 Heroes of Jupiter Geliyor!

· 104 Yanıt · 30K görüntüleme
H
Hayta35 OP ⭐ 16y

Beklenen update kısa bir süre içerisinde biz oyun severlerle buluşacak, Ksro'ya geliş tarihi açıklandı.

21 Haziran 2011 tarihinde KSRO'da başlayacak olan Legend XII son lvl 120 tahminlerimize göre ISRO'ya Ağustos'un ilk haftasında yayınlanacaktır.

104 Yanıt
W
WaTCHMaN ⭐ 19y
wooooow 😄 güzel paylaşım umarım global yaparlar
R
Omg summer4: summer4: Umarım Dogru Bır Bıldıgıdır :)) Teşekkurler Bılgılendırme İçin 😊
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
@Global.
Ps:Şimdiden söylüyoruz daha sonra söylemediler demeyin. 😜
S
SirGLooMy ⭐ 15y
işte buna gülerim:D
dün herkezi bir tuzağa çektiler 12 dg ile gelecekler tahmin ettiğim gibi olursa dün herkezin itemi elinde patladı 😊
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
dün herkezi bir tuzağa çektiler 12 dg ile gelecekler tahmin ettiğim gibi olursa dün herkezin itemi elinde patladı :)

Biraz daha açıklasan?
S
SirGLooMy ⭐ 15y
dün herkezi bir tuzağa çektiler 12 dg ile gelecekler tahmin ettiğim gibi olursa dün herkezin itemi elinde patladı :)

Biraz daha açıklasan?

dün gelen 12 dg olayı sadece para tuzağı ve playerlerin itemleri tanıması için geldi
120 gelirse mecburen yeni lv itemleri isroya getirmek zorundalar bu şekilde herkezin elinde ki itemler elinde kaldı
R
RecLast ⭐ 18y
Ya ben artık harbiden bırakıcam arkadaş bu ne gözünü seveyim ya.

harita bildiğimiz constantine
cave bildiğimiz alexdeki cavelerden sadece 3 5 şey değiştirilmiş
uniqleri söylemiyorum bile. Herkes anlamıştır zaten. demon , cerb , 12 lwl modu adını unuttum. 1 2 mob getirmiş bu nedir ya valla iyice soğudum oyundan :S
T
The Black ⭐ 16y
Ya ben artık harbiden bırakıcam arkadaş bu ne gözünü seveyim ya.

harita bildiğimiz constantine
cave bildiğimiz alexdeki cavelerden sadece 3 5 şey değiştirilmiş
uniqleri söylemiyorum bile. Herkes anlamıştır zaten. demon , cerb , 12 lwl modu adını unuttum. 1 2 mob getirmiş bu nedir ya valla iyice soğudum oyundan :S

çözüm kolay bırak gitsin biggrint1
Galliport
Galliport ⭐ 16y
Demon = Babilrion , Cerberus = Dark Dog , Joymax = Her zamanki gibi.
N
nukenobar ⭐ 15y
Eğer son levelsa tekrar baslarım
M
Mr548 ⭐ 16y

Biraz daha açıklasan?

dün gelen 12 dg olayı sadece para tuzağı ve playerlerin itemleri tanıması için geldi
120 gelirse mecburen yeni lv itemleri isroya getirmek zorundalar bu şekilde herkezin elinde ki itemler elinde kaldı

legend düşürenlerin böle düşünüceğini hiç sanmıyorum.12dgr npc de sun staff satmicaklarya :))
L
lyssabb ⭐ 17y
yeni item gelmicek ztn dün gelen patchle 12dg item yapıosunuz daha ne! 👍
E
EnDZoNe ⭐ 19y
Moblardan ne düşürmeyi planlıyorsun ? Yeni item gelmez olurmu 111 lvlden başlar direk söyliyim .
U
Ural_Tulga ⭐ 15y
Güzel güzel tuttum 🤘
S
SuS3 ⭐ 18y
Ohh yeaah diyorum ve sabirsizlikla bekliyorum ! Herzamanki gibi oncelikle Ksroya gelecektir. 😎 🤘
A
Apt ⭐ 18y
120 son lvl mi olacak?
P

Biraz daha açıklasan?

Ustam eğer bu saçmalığa cidden inanıyorsan söyleyecek tek bir lafım yok :((( Lakin bana kalırsa mantıklı şeylerin düşünülmesi gerek. 12 dg itemler şimdi geldi 120 caps geldiğinde ise ya item getirmezler yada nasıl Egy itemleri getirdilerse yine o tarz birşey getirirler. Senin düşündüğün gibi bir şey olacağını sanmıyorum olursada saçmalık olur. İyi forumlar bekleyip göreceğiz...
P
Ve sanıyorumki açıklamada İslam ırkından bahsedilmemiş. Buda demektirki ya bu son Lv değil yada İslam ırkını bu caps üzerine daha sonraki bir tarihte ekleyecekler. Ama aldığım duyumlara göre Silkroad Online 140 Lv da son buluyor. Tabiki daha detaylıca araştırmalar yapılması lazım bu konuyla ilgili şu anda bizler afaki konuşuyoruz..
M
musman ⭐ 19y
Ne İslam ırkıymış 5 yıldır getiremediniz bi. Her Legendde İslam ırkı geliyor anasını satıyım 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: