Icerige atla
Extraloob

Silkroad Online LvL 120 Heroes of Jupiter Geliyor!

· 104 Yanıt · 30K görüntüleme · Sayfa 3 / 5
Yanıtlar
D
duzceli81 ⭐ 17y
ağustosta isroya gelmesi imkansız bir şey arkadaşlar kendinizi kandırmayın, gülünç olmayın.

ksroya ne geliyorsa isroyada 1 yada 2 ay icinde geliyor ben 100 lwl den beni hep takip ettim hepsi geldi ™
A
Afgan ⭐ 17y
ağustosta isroya gelmesi imkansız bir şey arkadaşlar kendinizi kandırmayın, gülünç olmayın.

ksroya ne geliyorsa isroyada 1 yada 2 ay icinde geliyor ben 100 lwl den beni hep takip ettim hepsi geldi ™

👍 ❤️
H
Hayta35 OP ⭐ 16y

Biz( Extraloob Ailesi) birşey paylaşıyorsak emin olmadan yapmayız kesin bilgilere göre hareket ediyoruz ağustos ayını bekle ve gör 👍
S
SirGLooMy ⭐ 15y
silkroad.secrets adresine girin bakın orada video da paylaşmışlar.videodaki silahlar 12dg.

Video söylediklerime tam kanıt olur nitelikte orda gördüğünüz ve yeni item gelicek dediğiniz weapon lar zaten dün gelen update ile oyuna yeni eklenen 12dg weaponların ta kendisi :)) tartışmaya sanırım daha gerek yok ?

bekleyin ve görün yeni lv itemler geliyormu gelmiyor mu
şuan ki itemlerin hiç bir değeri kalmicak
U
Ural_Tulga ⭐ 15y
Yeni ırk gelsin artık, level level nereye kadar
D
DemolutioN ⭐ 15y
Yeni ırk gelsin artık, level level nereye kadar

aynn ya baydı iice artk
H
Hayta35 OP ⭐ 16y
Kolay kolay gelmez daha kimse tam olarak egypt set dizemedi daha sayılır kişide var ve millet egy için uğraşırken üstüne 120 yi yapıştırmazlar kanımca

Gelmez diye birşey yok geliyorki paylasıyoruz ağustosda gelicek 👍
M
M ' BiLGiN ⭐ 19y
silkroad.secrets adresine girin bakın orada video da paylaşmışlar.videodaki silahlar 12dg.

Video söylediklerime tam kanıt olur nitelikte orda gördüğünüz ve yeni item gelicek dediğiniz weapon lar zaten dün gelen update ile oyuna yeni eklenen 12dg weaponların ta kendisi :)) tartışmaya sanırım daha gerek yok ?

bekleyin ve görün yeni lv itemler geliyormu gelmiyor mu
şuan ki itemlerin hiç bir değeri kalmicak

bencede mantıklı joymax para kazanmak için hatta aç gözlü olduğu için Böyle birşeye başvurdu playerlerde yemek zorunda kaldı.. SiRGLooMy'e katılıyorum şuan ki itemler hiçbir işlev görmeyecek sanırım. :!!&%&!
EfsaneSro
EfsaneSro ⭐ 18y
Hepsi Çok Güzeller ilk önce çakma sro kurup deneyelim 😊 en iyisi bakalım kaç vuruşta teke gitcek sonra normal sroda deriz şu kadar canı var falan 😄
P
"silkroad.secrets" adresindeki video yu izledinizmi acaba ? Hani şu yeni legend i tanıtan video. Bir izlemenizi tavsiye ederim özellikle stafflara dikkat edin :)) Ve sonra oyuna girin 12dg staff kullanana bir playerın yanına yaklaşın :)) Saatlerce o ikisini kıyaslayın. Sonuç aynılar :)) İyi forumlar...
T
Thorrigor ⭐ 15y
tşkkrler paylaşım için
P
Bana kalırsa joymax yeni item getirmeyecektir. "İlk etapta" .... Özellikle vurguluyorum ilk etapta item getirmeyecektir diye. 120 caps ten atıyorum 4-5 update sonra nasıl bize EGY itemler geldiyse o tarz birşey getirebilir. Ama ilk etapta getirmiceklerdir. Ki videoda görünüyor. Arkadaşlarımızın 111den 120 ye kadar var dediği itemlerde sanıyorumki şu anda bulunan 12 dg itemlerin Lv lerinin arttırılmış hali diye düşünüyorum.. Ama kesin birşey söylemek güç bekleyip göreceğiz..
L
LADRE ⭐ 19y
botla kastıgımız halde updatelere yetısemıyoruz. Ne bu update enflasyonu arkadas item yapmaya calısmaktan oyun oynamıyoruz daha bir itemın tadını cıkarmadan yenisi geliyor boyle oyun oynanmazki.Job lvl getirdilerın daha onu kasamadan item update geldi 7/24 oynasak yıne yetisemiyoruz saçmalıktan baska bir şey değil.
A
altanyunus ⭐ 19y
😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 Delikanlı adamın silgisi kaleminden önce bitmez 😈 😈 😈 😈 😈 😈

Bendede var itemler ama azcık önümü görmeden 12 dg vs yapmadım zaten anlayamadiğim konu şu ki; Bu adamlar silah çevirmeyi 11 den 12 yapmak için kullanılan ekipmanı söylüyorum silk ile sitede satiyor neden yerden cıkıyor bunlar.

bunun yanı sıra iyi hoş hepsini çevirelim blue yok stat yok ne yapim wizardlar nukerler kan ağlar hep çevirseler 7/24 botdayım 12 dg düşen stone çer çöp
okadar stat basıyoruz 100 tane challenge kullanıp istediğin phy crt i zor veriyorsun yerden cıkan 2 3 challenge ilemi crtler % 70 % 80 olacak

onuda gectim insan bir limit koyar 5 den sonra kaybolacak diye

hadi onuda gectim premium silk ile satiyorsun immortal ı proof stoneyi ben gibi bir dünya insan paypal kullanıyor nasıl alacaz bu premium silk i

hadi onuda gecelim sen adam olmazsın joymax ( Nokta )
G
GNR ⭐ 18y
hmn gelsin bu update boş çıktı 😄 parası olanların oyunu oldu iyice
A
aeq ⭐ 19y
Reserved: (Ağustosun ilk haftası yazıcam)
G
Gokmens ⭐ 15y
120 cap ile islam ırkı gelicek deniyordu noldu bi açıklarmısınız
H
HeroMaster ⭐ 17y
ulan gene mobları boyamışlar cerberusu demon shaitanı editlemişler
D
ddnet ⭐ 16y
ulan gene mobları boyamışlar cerberusu demon shaitanı editlemişler

şu sitden 3-5 kişi toplansak inana dha ayratıcı ve güzel moblar yaparız makara: 👴
C
Cee'd ⭐ 15y
Baal 4 Eva

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: