Öncelikle konuyu nereye açacğımı bilemedim.Silk aldığım zaman global atıyorum bunu da ss'lerle sizlerle paylaşmak istedim.Akşam bir tane daha atıcam?Fakat hep aynı tarzda cümleler oluyor yaratıcı fikirleriniz var mı ? exl adına 😊 Bekliyorum bunlar bir kaç ss. ❤️ 😜 love you exl ^^
Char satış ilanı ➡️
- Resim Silinmiş.
Sitemizin reklamı 😜 😎
- Resim Silinmiş.
Bugün atmıştım bu globali fakat siteye upload ederken sonuçlar açıklanmış sağlık olsun 😊 zaten yarışmaya katılmıcaktım 😊 Çünkü ne zaman global alsam reklam yapıyorum. 🍿
- Resim Silinmiş.
Ps:server Pluto 🍺
DreamOn 👍
Server Pluto Global Show :)
· 15 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
W
Weird Thoughts
⭐ 17y
👍 👍
Biraz Gec Kaldın Ama Globallar İcin Sagol 😊
Yoo geç kalmadım neden geç kalayım ki 😊 Reklamın zamanı mı olur hacım 😊 wooow ben teşkkr ederim.Sitemizin reklamını her yerde yapıyorum.^^ Love
Yoo geç kalmadım neden geç kalayım ki 😊 Reklamın zamanı mı olur hacım 😊 wooow ben teşkkr ederim.Sitemizin reklamını her yerde yapıyorum.^^ Love
canımsın kuzum çok teşekkürler herşey için mucX 😘 🍺 ❤️
Yarısmamız vardı ona katılmanı isterdim ondan dedim 😊 Nese Yeniden globallar icin teşekkürler 😘
canımsın kuzum çok teşekkürler herşey için mucX 😘 🍺 ❤️
Saol baba 😜
Yarısmamız vardı ona katılmanı isterdim ondan dedim 😊 Nese Yeniden globallar icin teşekkürler 😘
Ne gerek var hacım oynayazdım zaten kazansaydım 😊 Serverlar uymuyordu bana 😄
Öncelikle konuyu nereye açacğımı bilemedim.Silk aldığım zaman global atıyorum bunu da ss'lerle sizlerle paylaşmak istedim.Akşam bir tane daha atıcam?Fakat hep aynı tarzda cümleler oluyor yaratıcı fikirleriniz var mı ? exl adına 😊 Bekliyorum bunlar bir kaç ss. ❤️ 😜 love you exl ^^
Char satış ilanı ➡️
- Resim Silinmiş.
Sitemizin reklamı 😜 😎
- Resim Silinmiş.
Bugün atmıştım bu globali fakat siteye upload ederken sonuçlar açıklanmış sağlık olsun 😊 zaten yarışmaya katılmıcaktım 😊 Çünkü ne zaman global alsam reklam yapıyorum. 🍿
- Resim Silinmiş.
Ps:server Pluto 🍺
DreamOn 👍
Globaller cok güzel olmus ellerine sağlık
ps:ödemişliyiz.biz :p
Sen ödemişli miydin hacım ya 😄
SP dikkatimi cekti.
Sen ödemişli miydin hacım ya :D
Evet ama Çanakkale'de oturuyorum^^ haziran gibi geldim ödemiş'e daha onceden bilseydim bi pm atardım ^^.Amcamlar oturuyo orda salı pazarı tarafında 😄
yapma ya 😄 Ooo hangi internette takılıyon 😊
Efe net ege net 😄 oyle işte benimde pek bildiğim yok ^^ doğduk oralarda bi de bayramdan bayrama gidiyoruz ^^
waw hacı 😄 Ödemişe kadar ulaşmış EXL 😊
Ödemiş ne ki yakında dünya :p
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap