S ShapeShifter OP ⭐ 18y 17 yil once (düzenlendi) #1 - Resim Silinmiş.SERVER Pluto xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
F Fre3sTyLe ⭐ 18y 17 yil once #2 Pluto Aşık Kaynıormus 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Milano ⭐ 18y 17 yil once #3 Pluto Aşık Kaynıormus :D+1903 🤘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S ShapeShifter OP ⭐ 18y 17 yil once #4 xD öyle 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HnTRue ⭐ 18y 17 yil once #5 Tam Bir Aşık 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kai ⭐ 18y 17 yil once #6 😄 süper TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S StickControl ⭐ 19y 17 yil once #7 Kargasa nickli kardeşimizin derdi büyük 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HeNDiCaP ⭐ 18y 17 yil once #8 züPPeR:D(senin zeustaqi _FeRGie_ ile bi tanıslıqın warmı :D) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S ShapeShifter OP ⭐ 18y 17 yil once #9 YoK TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _DoomsDaY_ ⭐ 18y 17 yil once #10 hehehe ben bi yerden hatılıyom bu globalleri:d gördüm galiba sizin guıld cosmus müdür:d TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _DoomsDaY_ ⭐ 18y 17 yil once #11 hehehe ben bi yerden hatılıyom bu globalleri:d gördüm galiba sizin guıld cosmus müdür:d TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mr.LoNeLy ⭐ 19y 17 yil once #12 Güzel Teşbihler ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _Sa_In_T_ ⭐ 18y 17 yil once #13 xD Bak bunLar GüzeL ^^^ Şimdi Saturnde Atacam xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A ahmetopic36 ⭐ 18y 17 yil once #14 EhuEhu Kopmuş Bunlar Yaw...xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TitusPullo ⭐ 19y 17 yil once #15 Silkroad'ın Türk Edebiyatına katkıları büyük görünüşe bakılırsa^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Jink ⭐ 19y 17 yil once #16 pckopat 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Exa ⭐ 17y 17 yil once #17 😄 🎅 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Exa ⭐ 17y 17 yil once #18 xD sperdi o glo TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Rhea ⭐ 19y 17 yil once #19 Ama hepsi doğru. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F FruitFly ⭐ 18y 17 yil once #20 Plutota geçim ya eğlenceli glb 😉 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil