Amaç Neydi Bilmiyorum Ama Güzel Bi Anı Oldu 👍
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Pluto SERVER Zerk SHOW ^^
· 15 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
T
TillDoomsDAY
⭐ 17y
bende orda biyerdeyim ama bi türlü göremedim 😄
D
desTibaa `
⭐ 17y
uwww süperrrrr.......
😄 Gördünmü Şimdi xD
Her serverda böyle bir TÜRK Birliği olduğunu düşünsenize ? Başka serverlarda çoğunluk TÜRK ama hergün sövülen türk dw ye çıkamayan TÜRK 😄 Bizimde huyumuz işte her kez kafasına göre takılıyor 😄
O
Optimus Prime
⭐ 18y
Çok güzel 🎭 🍺
eminim cok zevkli olmustur o anda 😄 Super olmus xD
yıllar önce greece'de özel günlerde jangan - donwhang arası türkler yürüyüş yapardı, ah ah.. şimdi bakıyorumda isro ölmüş.. 😞
bizim serverda böyle bir olay olması tamamen imkansız, anca 'gelin yere sun bow atıcam' derseniz toplanır millet ☕
bizim serverda böyle bir olay olması tamamen imkansız, anca 'gelin yere sun bow atıcam' derseniz toplanır millet ☕
yıllar önce greece'de özel günlerde jangan - donwhang arası türkler yürüyüş yapardı, ah ah.. şimdi bakıyorumda isro ölmüş.. 😞
xianda fln de vardı o yürüyüşler ozaman bot kullanan azdı bayramlarda fln herkez toplanır ezik yada yukesek lwl şimdi oyun bot doldu milley anca uniq kesmey için geçiyo pc ye
C
chipshajen
⭐ 17y
Vay be Pluto'ya bak (: Napmışsınız siz ya (: Çok Hoş Bi Görüntü Olmuş ^^ Bizde Helios'da Yaparız İnşallah 😜
Zerk show u 800x600 çözünürlükdemi sunuyorsun 🙄
I
infusserabLe
⭐ 18y
OUCH canımcım süper olmuş yaaa Brusia Falan gaza gelmiş xDD Keşke bende orda olsaydım yeni +8 Staff'ımLa xDD
Zaaa Ezik Sen Dün Yaptın Staffı Biz Showu iki Gün Önce Bu Arada Letha Satıldı Haberin Olsun :)) SheKiL_CoCuK'dayım Artık 😉
Bende ordayım 😄
herkez açınca bende açmıstım zerk ^^
herkez açınca bende açmıstım zerk ^^
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap